Meniu

Medici familie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea celor mai buni medici de familie din Satu Mare, este posibil sa gasesti cele mai bune variante in acest articol. Pentru asistenta medicala de calitate si pentru indrumare, e important sa te inscrii la un medic implicat, cu experienta, care va va monitoriza indeaproape starea de sanatate tie si familiei tale. 

Medicul de familie este cel care ofera asistenta familiei tale atunci cand apar probleme de sanatate, este cel care stabileste un diagnostic sau face trimiterea catre specialisti, precum si persoana la care apelezi atunci cand ai nevoie de anumite documente medicale. Mai jos, vom discuta despre medicii de familie din Satu Mare care sunt apreciati de catre pacienti pentru ca bifeaza calitatile unui medic bun si se implica activ in monitorizarea starii lor de sanatate.

Top medici de familie din Satu Mare

Pentru a avea acces la ingrijiri medicale generale, oricine are nevoie sa fie inscris la un medic de familie, iar in Satu Mare exista suficienti specialisti in aceasta ramura medicala. Iata un tabel care ii surprinde pe cei mai buni dintre acestia, precum si tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bumbulut
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic profesionist, devotat si implicat
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Indrumare si sfaturi utile
Dr. Cristina Chira
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta
 • Amabilitate si intelegere
 • Sfaturi utile
Dr. Sanda Albon
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
Dr. Lucia Bartha
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic renumit si apreciat
 • Experienta
 • Amabilitate si implicare
Dr. Coica
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici foarte buni
 • Amabilitate si promptitudine
 • Consultatii amanuntite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cel mai bun medic de familie din Satu Mare ?

Persoanele care locuiesc in Satu Mare si care vor sa se inscrie la cel mai bun medic de familie au suficiente optiuni la dispozitie. Cateva aspecte in functie de care trebuie sa aleaga sunt experienta medicului si chiar locatia cabinetului. Orice persoana trebui sa aiba acces la ingrijiri medicale si explicatii pe inteles cand vine vorba despre sanatate, iar medicii de familie sunt cei care se ocupa de acest lucru.

Uite care sunt cei mai cunoscuti medici de familie din acest oras:

1. Dr. Calin Bumbulut

Dr. Calin Bumbulut este un medic de familie care isi desfasoara activitatea in Satu Mare si care se afla printre cei mai cautati medici din aceasta specialitate. El pune pe primul loc sanatatea pacientilor de orice varsta, efectueaza consultatii amanuntite si ii indruma pe pacienti catre specialisti atunci cand este nevoie. Are experienta vasta si e la curent cu tratamentele moderne, aflandu-se intr-o continua educatie medicala.

Pentru o consultatie, se va achita suma de 100 lei.

Pacientii il descriu pe dr. Calin Bumbulut ca fiind un medic de familie devotat, profesionist si implicat. Acesta e amabil si atent, iar comunicarea dintre el si pacienti este una eficienta. Persoanele care vin la consultatie beneficiaza de sfaturi utile si indrumare, fiind ascultate cu atentie de catre medic, intelese si ajutate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Calin Bumbulut
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Chira

Un alt medic de familie renumit in Satu Mare este si dr. Cristina Chira. Aceasta profeseaza in cadrul unui cabinet medical individual si are experienta vasta in sfera medicinei de familie. Are o abordare profesionista si integrata, oferind sfaturi utile si directionandu-i pe pacienti catre medici specializati in anumite discipline, atunci cand este cazul. 

Pentru consultatie, vei plati 100 lei.

Pacientii spun ca dr. Cristina Chira este o profesionista, la fel si asistenta alaturi de care lucreaza. Ei sunt de parere ca acest cabinet este unul de exceptie si ca serviciile sunt de calitate, motiv pentru care il recomanda mai departe.

3. Dr. Sanda Ioana Albon

In Satu Mare, pe lista celor mai buni medici de familie trebuie sa apara si dr. Sanda Ioana Albon. Medicul are experienta si detine cunostinte dintr-o gama variata de discipline medicale, fiind pregatita sa ii consilieze pe pacienti in situatii delicate care le vizeaza starea de sanatate. 

Pentru o consultatie, se percepe un tarif de 90 lei.

Parerile despre acest medic de familie sunt in mare parte pozitive. Oamenii spun ca au fost ajutati sa isi rezolve problemele de sanatate si ca abordarea doamnei dr. Albon este una profesionista, aceasta fiind in egala masura amabila si atenta. 

4. Dr. Lucia Cornelia Bartha

Dr. Lucia Cornelia Bartha este un alt medic de familie foarte bun la care te poti inscrie daca locuiesti in Satu Mare. Aceasta isi dedica serviciile pacientilor de toate varstele, pentru care identifica solutii de tratament potrivite si recomanda metode de diagnostic relevante, acolo unde este nevoie de investigatii complexe.

Tariful aferent unei consultatii este de 80 lei.

In mare parte, feedback-ul venit de la pacienti este pozitiv. Acestia spun ca dr. Lucia Cornelia Bartha este un medic foarte renumit si apreciat, motiv pentru care ii aleg de fiecare data serviciile. Amabilitatea si implicarea acesteia reprezinta un punct forte. Cativa pacienti spun ca au asteptat destul de mult sa intre la consultatie.

5. Dr. Coica

In Satu Mare, poti gasi rapid un medic de familie bun la cabinetul Dr. Coica. Aici sunt disponibile servicii din mai multe ramuri medicale, cabinetul fiind dotat cu aparatura de ultima generatie si gazduind medici cu experienta si specializare in domenii ca medicina de familie, medicina muncii, recuperare medicala etc. In ceea ce priveste medicina de familie, serviciile sunt prestate de catre dr. Cornel Anitas, medic primar in aceasta specialitate.  

Pretul unei consultatii este de 120 lei.

Acest cabinet medical se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care spun ca au intalnit acolo medici foarte buni, amabili, prompti si seriosi. De asemenea, acestia sustin ca de fiecare data consultatiile au decurs bine si ca au beneficiat de servicii de calitate.

Concluzii

Asadar, Satu Mare gazduieste numeroase cabinete medicale unde vei gasi medici de familie cu experienta, la care te poti inscrie pentru a beneficia de ingrijiri calitative si indrumare atunci cand ai o problema de sanatate. Colaborarea cu medicul de familie este una pe termen lung, asa ca e important sa iti acorzi timp pentru a alege un doctor a carui experienta si atitudine se ridica la nivelul asteptarilor tale.