Meniu

Medici familie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simti ca medicului de familie actual din Severin nu ii pasa suficient de tare de situatia ta medicala si vrei sa incepi cautarile pentru un alt doctor care sa arate mai multa implicare si empatie? Nu-ti face griji, cu siguranta nu esti prima si nici ultima persoana care trece printr-o astfel de experienta. Tot ce trebuie sa faci este sa te informezi corespunzator cu privire la optiunile pe care le ai la dispozitie si sa vezi care este cea care se potriveste cel mai bine cu preferintele tale. 

Pentru a te ajuta sa gasesti medicul potrivit, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unii dintre cele mai apreciate cadre medicale din Severin catre care iti poti indrepta atentia. Inainte de a te inscrie pe lista lor, asigura-te ca au toate atuurile si calitatile necesare pentru a rezona si pentru a comunica eficient. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre medicii de familie din orasul tau.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie la medicul de familie din Severin?

Este bine cunoscut faptul ca pentru o consultatie la medicul de familie din Severin si din orice alt oras din tara nu trebuie sa platesti nimic daca esti inscris pe lista sa. Cu toate acestea, daca vrei sa ceri si o alta parere si sa vezi cum decurge consultatia la un alt medic, se aplica o anumita taxa. Iata care sunt tarifele medicilor de familie din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Marinescu
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii calitative si experienta placuta
 • Consultatii efectuate cu implicare si atentie la detalii
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare
Dr. Roxana Urse
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile si multiple
 • Consultatii efectuate cu precizie si atentie la detalii
 • Dispozitive moderne si echipamente performante
 • Act medical corect
Dr. Valeria Dascalu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii ireprosabile si echipamente moderne
 • Consultatii efectuate cu atentie la detalii
 • Tratamente adaptate si examinari precise
 • Mediu primitor si prietenos
Dr. Carmen Slama
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii impecabile
 • Consultatie ireprosabila
 • Examinare amanuntita si tratamente personalizate
 • Buna pregatire si amabilitate
Dr. Patrascuta
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii multiple si de calitate
 • Consultatii excelente
 • Tratamente personalizate
 • Empatie, implicare si o buna pregatire
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 medici de familie din Severin 

Stim ca vrei sa ai parte de servicii calitative si ca iti doresti sa gasesti un medic de familie din Severin cu o buna pregatire in domeniu. Tocmai de aceea iti prezentam mai jos lista promisa cu cei cinci medici la ajutorul carora poti apela si la care te poti inscrie fara probleme:

1. Dr. Livia Marinescu

Cabinetul medical al dr. Livia Marinescu este specializat in medicina de familie in Severin, asigurand o multime de servicii calitative. Printre acestea se numara si: eliberarea biletelor de trimitere catre diverse unitati medicale, adeverintelor, prescrierea retetelor medicale in functie de patologiile si afectiunile experimentate, consultatii si examinari de specialitate, elaborarea unor planuri de tratament etc. Actul medical desfasurat este unul corect multumita bunei pregatiri a medicului, dar si a echipamentelor moderne care se afla in dotarile cabinetului. In plus, dr. Livia Marinescu ofera si consiliere in ceea ce priveste planificarea familiala.

Pretul pentru o consultatie la cabinetul sau individiual este de 60 lei.

Impresia pacientilor cu privire la activitatea dr. Livia Marinescu este una placuta, acestia beneficiind de servicii calitative si o experienta de neegalat. Programarile sunt respectate, consultatiile sunt efectuate cu implicare si o foarte mare atentie la detalii, iar tratamentele elaborate sunt in acord cu patologiile pacientului. In plus, atmosfera este una primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Livia Marinescu
Vezi Pareri

2. Dr. Roxana Urse

Dr. Roxana Daniela Urse este un alt medic de familie din Severin catre care iti poti indrepta atentia, datorita serviciilor atent efectuate. In competenta sa intra urmatoarele atributii: eliberarea diverselor documente, certificate, bilete de trimitere catre alte institutii medicale, retete compensate sau chiar gratuite, consultatii de specialitate, examinari, tratamente, vaccinari, testari etc. Avand un cabinet corect echipat cu dispozitive si echipamente moderne, actul medical desfasurat este unul ireprosabil pentru fiecare pacient in parte.

Pretul unei consultatii la medicul de familie este de 50 lei la cerere.

Recenziile postate pentru dr. Roxana Daniela Urse sunt favorabile, fiecare pacient in parte declarandu-se multumit de serviciile medicale ireprosabile de care a beneficiat. Pe langa consultatiile efectuate cu precizie si atentie la detalii, se remarca si dispozitivele moderne care ajuta la efectuarea unui act medical corect.

3. Dr. Valeria Dascalu

Cabinetul medical individual al dr. Valeria Dascalu din Severin este profilat pe medicina de familie, raspunzand tuturor nevoilor pacientilor. Isi presteaza activitatea inca din anul 1998, a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara si a participat la diverse cursuri cu tematici anuale. Doamna doctor a obtinut si titlul de medic primar, avand o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile pe care le asigura tuturor pacientilor care pasesc pragul cabinetului sau sunt amintite si: consultatii acute, subacute, cronice cu patologii diverse, vaccinari adulti si copii, monitorizare boli cronice, urmarire sarcina, medicina de preventie, deplasari la domiciliu in cazul in care este necesar si eliberarea diverselor documente (certificate, adeverinte, bilete de trimitere, retete gratuite sau compensate).

Pretul pentru o consultatie la dr. Valeria Dascalu este de 60 lei in cazul pacientilor neinscrisi.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online reflecta activitatea ireprosabila pe care medicul de familie o desfasoara. Consultatiile sunt efectuate cu atentie la detalii, examinarile sunt precise, iar tratamentele elaborate sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. De asemenea, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

4. Dr. Carmen Slama

Dr. Carmen Maria Slama este o alta optiune catre care sa iti indrepti atentia daca esti in cautarea unui medic de familie din Severin la care sa te inscrii. Doamna doctor intreprinde un act medical ireprosabil, multumita echipamentelor si dispozitivelor moderne care se afla in dotarile cabinetului sau. Pe langa medicina de familie, dr. Carmen Maria Slama are competenta de desfasura si medicina de intreprindere. Printre serviciile pe care le asigura sunt amintite si: eliberarea domentelor de maxima importanta pentru pacient (certificate, adeverinte, bilete de trimitere, retete gratuite sau compensate), consultatii de specialitate si examinari, tratamente, solutii personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru o consultatie este de 50 lei.

Majoritatea pacientilor care au calcat pragul cabinetului sau au fost primiti cu amabilitate si caldura, beneficiind de servicii calitative. Tratamentele sunt personalizate tinandu-se cont de patologiile pacientului si de istoricul sau medical, consultatia decurge ireprosabil, iar examinarea este amanuntita, medicul stabilind un diagnostic precis. Daca patologia depaseste competenta medicului, acesta elibereaza bilet de trimitere catre un medic specialist.

5. Dr. Zenovia Patrascuta

Ultima recomandare de medici de familie din Severin, dar nu cea din urma catre care iti poti indrepta atentia este dr. Zenovia Patrascuta. Cabinetul sau de medicina generala este echipat in mod corespunzator cu dispozitive si echipamente moderne, iar printre serviciile pe care le ofera se numara si consultatiile de specialitate, vaccinari, eliberarea diverselor documente de un interes ridicat pentru pacient, stabilirea unor planuri de tratamente etc. 

O consultatie de specialitate la dr. Zenovia Patrascuta este de 60 lei.

Impactul cabinetului sau asupra pacientilor este unul pozitiv, multumita serviciilor calitative puse in aplicare. Consultatiile decurg excelent, tratamentele sunt elaborate tinandu-se cont de starea de sanatate a pacientului, dar si de istoricul sau medical, iar serviciile de eliberare a diverselor documente sunt prompte. In plus, doamna doctor da dovada de empatie si implicare in actul medical, asigurand pacientilor o atmosfera placuta.

Concluzii

Nu toata lumea are sansa de a fi inscrisa la un medic de familie din Severin care sa isi desfasoare activitatea cu pasiune si implicare. Astfel, pacientii sunt nevoiti, mai devreme sau mai tarziu, sa faca o schimbare. Daca te afli si tu intr-o astfel de situatie, ia in considerare variantele pe care ti le-am prezentat anterior in articol si beneficiaza de ingrijiri medicale ca la carte.