Meniu

Medici familie Slatina 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe servicii de care poti beneficia in mod gratuit, daca te inscrii pe una din listele medicilor de familie din Slatina. Pana la urma, orice persoana are nevoie de un medic care sa-i ofere o adeverinta sau un bilet de trimitere, in timp util. Procesul de inscriere nu este unul complex, insa ai nevoie de cateva acte importante, precum cartea de identitate si adeverinta de salariat. 

De regula, medicii din Slatina isi practica meseria in cadrul unor clinici cu mai multe specializari sau la cabinete individuale, unde activitatea este concentrata exclusiv pe acest domeniu. Nu este exclus ca doi medici de familie sa aiba moduri diferite de a aborda o problema. Tocmai de aceea, putina cercetare inainte de a te inscrie pe lista unui cabinet este esentiala. 

Cat costa consultatiile la medici de familie in Slatina? 

Printre numeroasele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a vizita cabinetele unor medici de familie in Slatina se afla si bugetul. Exista situatii in care acesti medici pot efectua servicii contracost si tocmai de aceea, ideal este sa ai deja o idee in privinta preturilor. In tabelul de mai jos poti regasi sumele de la care pornesc tarifele consultatiilor: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica GMN
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari
 • Servicii la domiciliu
 • Gama variata de servicii
 • Program de munca flexibil
 • Disponibil inclusiv in weekend
Dr. Wihelmina Voica
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Locatie centrala
Dr. Ruxandra Barabas
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic primar
 • Medic pediatru
 • Servicii impecabile
 • Practica vasta in sfera de activitate
Centrul Unimed
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Personal calificat
 • Laborator de analize propriu
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top medici de familie in Slatina 

Ti-am pregatit o lista in care sunt prezentati patru medici de familie din Slatina la care te poti inscrie, pentru a beneficia oricand de serviciile lor. Pe langa detaliile tehnice legate de modul in care isi desfasoara activitatea, in descrierile urmatoare au fost incluse si experientele celor care au apelat la acesti medici in trecut sau care sunt in continuare inscrisi pe listele lor. 

1. Clinica GMN

O prima clinica la care oamenii pot gasi medici de familie primari in Slatina este GMN™, iar din echipa acesteia fac parte Dr. Alin Gabriel Dinu si Dr. Dragos Toader. Oricine poate beneficia de serviciile clinicii, inclusiv persoanele care nu se pot deplasa, intrucat GMN™ le ofera posibilitatea de a opta pentru servicii la domiciliu. In afara de consultatia propriu-zisa, celelalte servicii dintre care pot alege oamenii sunt EKG, stabilirea IMC, taliometria si planningul medicamentos, eliberarea a diverse acte medicale etc. Programul clinicii este unul flexibil, de luni pana sambata, iar cei interesati se pot prezenta aici chiar si duminica, daca isi fac programare din timp. Indiferent de cat de incarcat este programul unei persoane, optiuni de programare exista. 

La aceasta clinica, costul unei consultatii este de 250 de lei. In pret este inclusa si recomandarea. 

Printre aspectele apreciate in mod deosebit de pacientii clinicii GMN™ se numara profesionalismul si devotamentul echipei medicale. De asemenea, nu trebuie omis faptul ca multi pacienti aleg sa se intoarca la clinica datorita serviciilor de calitate de care au parte. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica GMN
Vezi Pareri

2. Dr. Wihelmina Voica

Un alt loc in care oamenii pot beneficia de serviciile unui medic de familie, tot in Slatina este cabinetul Dr. Wilhelmina Mihaela Voica. Experienta acumulata pe parcursul activitatii sale ii permit medicului primar sa ofere solutii eficiente tuturor celor care au nevoie de ele. Mai mult decat atat, medicul are competenta si in medicina de intreprindere. Cu privire la programari, acestea se fac prin intermediul unui apel telefonic. 

Pretul unei consultatii este de 80 de lei. 

Ratingul pozitiv pe care l-a obtinut cabinetul Dr. Wilhelmina Mihaela Voica scoate in evidenta calitatea serviciile prestate in cadrul acestuia. Experienta placuta de care au avut parte in mai multe randuri pacientii, i-a determinat pe acestia sa recomanda serviciile clincii si altor persoane care ar putea beneficia de pe urma lor. De asemenea, cabinetul este plasat in centrul orasului. 

3. Dr. Ruxandra Barabas

Activitatea cabinetului de medicina de familie din Slatina al Dr. Ruxandra Barabas a inceput inca din anul 2003, ceea ce i-a permis sa acumuleze o ampla experienta in domeniu, timp de mai bine de doua decenii. Dr. Ruxandra Barabas este medic primar in pediatrie si doctor primar in medicina de familie, ceea ce inseamna ca pacienti de toate varstele pot beneficia de serviciile de aici. Cel mai rapid mod prin care o persoana isi poate face programare este cu ajutorul numarului de telefon al cabinetului. 

In ceea ce priveste pretul consultatiei, acesta este de 80 de lei. 

Mai multe persoane au vizitat cabinetul Dr. Ruxandra Barabas si au avut parte de o experienta placuta, ceea ce le-a convins sa recomande mai departe serviciile sale. Calitatea serviciilor si interactiunea dintre medic si micii pacienti sunt doua din aspectele apreciate in mod deosebit de cei care au trecut pragul cabinetului. 

4. Centrul Unimed 

Lista se incheie cu Centrul Unimed, unde isi practica meseria doi medici de familie, in orasul Slatina: Dr. Simona Solnitaru si Dr. Mihai Dumitru. Primul se afla in contract cu CAS Olt, in timp ce al doilea are contract CAS AOPSNAJ. In ambele cazuri pacientii au posibilitatea sa beneficieze de serviciile de care au nevoie in mod gratuit, cat timp sunt inscrisi pe listele medicilor de familie mentionati anterior. Programarile se fac la unul din cele doua numere de telefon. In plus, clinica dispune de un laborator de analize propriu si de aparatura necesara pentru servicii de imagistica, iar acest lucru permite o diagnosticare corecta.

Pretul unei consultatii cu un medic specialist este de 100 de lei. 

Oamenii apreciaza activitatea Centrului Unimed pentru aparatura de ultima generatie si amabilitatea personalului medical. Totusi, un aspect peste care nu pot trecere pacientii centrului este faptul ca programarile n-au fost respectate in mai multe randuri, ceea ce a dus la un timp de asteptare mai mare. 

Concluzii

In final, exista mai multe cabinete la care poti apela pentru a avea acces la expertiza unor medici de familie din Slatina. Scopul lor principal este acela de a-ti oferi recomandari cat mai utile, iar daca informatiile pe care ti le aduc nu sunt suficiente, te pot trimite la un medic specialist in domeniul in care ai nevoie.