Meniu

Medici familie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Rolul medicului de familie este de a monitoriza starea de sanatate a pacientilor care sunt inscrisi la el si de a le oferi ingrijiri medicale de baza, iar persoanele care se afla in cautarea celor mai buni medici de familie din Targoviste vor gasi raspunsul in acest articol. In continutul sau, va fi prezentat un clasament al celor mai apreciati medici din aceasta specialitate, precum si informatii despre pretul consultatiei, care trebuie platita atunci cand se epuizeaza fondurile. 

Cateva dintre responsabilitatile medicului de familie sunt evaluarea si tratamentul unor afectiuni medicale comune, oferirea de consiliere pentru prevenirea unor boli, coordonarea pacientilor si indrumarea lor catre specialisti atunci cand este necesar. Targoviste gazduieste mai multe unitati medicale unde se ofera servicii de acest fel, iar inainte de a te inscrie la un medic de familie este indicat sa verifici toate optiunile. 

Cei mai buni medici de familie din Targoviste

Vrei sa afli unde gasesti cei mai buni medici de familie care profeseaza in Targoviste? In tabelul de mai jos figureaza numele acestora sau al unitatilor medicale unde ii poti gasi, alaturi de pretul aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dragan
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist
 • Promptitudine si seriozitate
 • Amabilitate
Dr. Simona Amuza
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic foarte bine pregatit
 • Empatie fata de pacienti
 • Atitudine calma
Julius Med Care
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Ingrijiri medicale de calitate
 • Medic de un profesionalism desavarsit
 • Bunavointa
 • Atentie la nevoile pacientului
Dr. Eusefina Pistritu
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta
 • Amabilitate si intelegere
 • Cabinet ingrijit si bine organizat
Valleriana Med
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Responsabilitate si disponibilitate
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete unde gasesti cei mai buni medici de familie din Targoviste

Locuitorii orasului Targoviste au acces la ingrijiri medicale continue din partea unor medici de familie foarte bine pregatiti. Acestia au o abordare cuprinzatoare, tin evidenta medicala si cunosc istoricul medical al fiecarui pacient, ceea ce ii ajuta sa contureze cel mai bun plan de tratament si sa identifice cu precizie nevoile pacientilor.

Din punct de vedere al calificarilor si experientei, al feedback-ului venit din partea pacientilor si al felului in care interactioneaza cu pacientii, urmatorii medici de familie sunt considerati a fi cei mai apreciati din Targoviste:

1. Dr. Roxana Dragan

Lista celor mai buni medici de familie situati in Targoviste incepe cu dr. Roxana Elena Dragan. Aceasta ofera ingrijiri medicale de baza pacientilor de toate varstele si se afla intr-o comunicare constanta cu ei pe parcursul tratamentului. Pentru a asigura ingrijiri calitative, aceasta colaboreaza cu profesionisti si montorizeaza tratamentele pacientilor, punand pe primul loc sanatatea acestora si accesul lor la servicii medicale de calitate.

Pentru o consultatie, se va achita suma de 100 lei. 

Persoanele care sunt inscrise la cabinetul doamnei dr. Roxana Elena Dragan spun ca este o profesionista desavarsita si o persoana deosebita, care lucreaza cu pasiune. Este laudata pentru amabilitate, promptitudine si seriozitate, acestea fiind si motivele pentru care pacientii o recomanda si spun ca vor reveni fara ezitare la dansa cand vor avea probleme de sanatate. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Dragan
Vezi Pareri

2. Dr. Simona Amuza

Dr. Simona Daniela Amuza profeseaza in Targoviste si este unul dintre cei mai buni medici de familie la care te poti inscrie in acest oras. Aceasta ofera pacientilor sai ingrijiri medicale pentru un spectru larg de afectiuni, ii incurajeaza sa adopte obiceiuri care sa previna instalarea unor boli, se ocupa de monitorizarea pacientilor care urmeaza un tratament si ii redirectioneaza catre medici specialisti atunci cand este cazul. 

Pacientii vor achita 110 lei pentru consultatie.

In mediul online, cativa dintre pacientii doamnei dr. Simona Daniela Amuza si-au exprimat opinia cu privire la serviciile pe care aceasta le ofera. Ei o descriu ca fiind un medic cu pregatire exceptionala, foarte amabila, calma si sufletista. Pacientii sunt multumiti de calitatea serviciilor si afirma ca merg cu drag de fiecare data la cabinetul doamnei doctor.

3. Julius Med Care

Julius Med Care din Targoviste este un cabinet unde poti gasi unul dintre cei mai pregatiti medici de familie din aceasta zona. Aici profeseara dr. Iulian Mihail Raduta, ce are experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Este medic de familie si are competente in medicina de intreprindere, avand titulatura de medic generalist. Se ocupa de consultatii, vaccinari, diferite testari de monitorizare a sanatatii si alte proceduri specifice unui cabinet de medicina de familie. 

Consultatia costa 120 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de ingrijirile medicale primite in cadrul cabinetului Julius Med Care, fiind de parere ca dr. Raduta este un profesionist. Acesta e amabil si atent la nevoile pacientului. 

4. Dr. Eusefina Pistritu

Printre medicii de familie care lucreaza in Targoviste se numara si dr. Eusefina Pistritu, care este medic primar in specialitatea medicina generala. Aceasta detine competente in mai multe discipline medicale, printre care ecografia generala si medicina de intreprindere. Isi desfasoara activitatea intr-un cabinet dotat cu aparatura moderna. Dr. Eusefina ofera o gama variata de ingrijiri si servicii medicale pacientilor sai, de la consultatii si vaccinari, pana la ecografii generale si monitorizarea evolutiei sarcinii. 

Se va achita suma de 120 lei pentru o consultatie.

Parerile despre dr. Eusefina Pistritu sunt foarte bune. Pacientii sustin ca este cel mai bun medic de familie si ca ofera servicii de calitate. Cabinetul este ingrijit si bine organizat, astfel ca pacientii nu sunt nevoiti sa astepte mult la coada. Medicul este amabil, intelegator si atent la nevoile celor care ii trec pragul cabinetului si se confrunta cu probleme medicale.

5. Valleriana Med

Daca vorbim despre medicii de familie care profeseaza in Targoviste, trebuie sa mentionam si Clinica Valleriana Med. Personalul cu experienta, apararatura de ultima generatie si calitatea serviciilor fac din aceasta clinica sa fie una dintre unitatile medicale de top din oras. Din colectiv fac parte peste 30 de cadre medicale si sunt acoperite aproximativ 20 de specialitati medicale, printre care medicina de familie, dermatologia, neurologia, medicina interna, psihologia etc. 

In ceea ce priveste pretul, o consultatie costa 100 lei.

Persoanele care au ales serviciile clinicii Valleriana Med se declara multumite de felul in care au fost tratate de medici. Ei mentioneaza ca au intalnit medici profesionisti, amabili, disponibili si responsabili. Multe dintre recenzii sunt pozitive, insa exista si pareri mai putin bune, de la pacienti ce reclama comportamentul personalului de la receptie si mentioneaza ca ora programarii nu se respecta.

Concluzii

Alegerea medicului de familie este o decizie personala care trebuie luata tinandu-se cont de experienta medicului, de locatia cabinetului si de parerile altor pacienti, iar numerosi medici de familie care profeseaza in Targoviste se aliniaza la cele mai exigente cerinte, fiind implicati si disponibili.