Meniu

Medici familie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Aproape ca nu este locuitor din acest oras care sa nu fie interesat de subiectul medici de familie din Targu Jiu. Stim cat de importanta este sanatatea, in general, si mai ales atunci cand vine vorba de familia fiecaruia dintre noi.

In acest articol iti vor fi prezentati cativa medici de familie care isi desfasoara activitatea in cabinetele lor din Targu Jiu. Iti oferim astfel posibilitatea sa cunosti indeaproape pregatirea, experienta si activitatea acestora, pentru a lua o decizie informata, in cazul in care iti doresti sa-ti schimbi medicul de familie sau vrei sa-si inscrii copilul la un doctor bun. 

Cat costa o consultatie la medici de familie din Targu Jiu

Desi, in cea mai mare parte, consultatiile oferite de medicii de familie din Targu Jiu sunt gratuite, sunt si situatii in care trebuie sa platesti pentru un control. Spre exemplu, daca nu esti inscris pe lista respectivului doctor sau daca ai nevoie de o consultatie fara sa fi facut in prealabil o programare. Tabelul urmator prezinta tarifele consultatii la acesti specialisti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Preotesescu
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Medic primar medicina de familie
 • Competenta in medicina de intreprindere
 • Servicii complete de medicina de familie
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Ecografii generale
Dr. Gabriela Anutoiu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medic cu experienta in medicina de familie
 • Consultatii si tratamente
 • Consiliere si educatie medicala
 • Accent pe preventie
 • Managementul afectiunilor cronice
Dr. Veronica Focsan
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Locatie accesibila, in incinta Dispensarului Medical
 • Consultatii pentru persoane de toate varstele
 • Monitorizarea afectiunilor cronice
 • Retete compensate si gratuite
 • Consiliere medicala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul medicilor de familie din Targu Jiu

Iata care sunt cei mai populari si mai apreciati medici de familie din municipiul Targu Jiu!

1. Dr. Ion Preotesescu

Dr. Ion Preotesescu este medic primar medicina de familie, iar pe langa aceasta specializare are si competente in ecografie generala si in medicina de intreprindere. Acest lucru inseamna ca pe langa serviciile specifice care se acorda in cadrul unui cabinet de medicina de familie, dr. Preotesescu poate vizualiza la ecograf structuri interne, pentru a diagnostica si evalua anumite afectiuni. si poate evalua starea de sanatate a angajatilor, promovand un mediu sanatos de munca in intreprinderi. 

Pretul consultatiei este de 70 de lei.

Pentru ca dr. Ion Preotesescu este considerat un foarte bun profesionist, se intampla destul de des sa fie aglomeratie la intrarea in cabinet. Dar majoritatea oamenilor accepta acest fapt, avand multumirea ca serviciile de care beneficiaza sunt de calitate si ca priceperea si pregatirea medicului merita toata asteptarea.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ion Preotesescu
Vezi Pareri

2. Dr. Gabriela Anutoiu

Un alt medic de familie cunoscut si apreciat in Targu Jiu este si dr. Gabriela Sanda Anutoiu, un doctor cu experienta indelungata in acest domeniu. In cabinetul sau de medicina de familie, dr. Anutoiu pune la dispozitia pacientilor numeroase servicii specifice: consultatii, tratamente si vaccinari, consiliere in privinta nutritiei si ingrijirii bebelusilor, managementul afectiunilor cronice, eliberarea unor documente (avize epidemiologice, concedii medicale).

Pretul consultatiei la acest medic este de 50 de lei.

Experienta vasta, pregatirea solida in domeniul medicinei de familie si grija pe care le-o poarta pacientilor ii determina pe acestia sa declare ca dr. Anutoiu este printre cei mai buni medici de familie din oras. Oamenii spun ca sunt tratati cu amabilitate si rabdare si ca au parte de o experienta placuta la medic.

3. Dr. Veronica Focsan

Si in cabinetul dr. Veronica Focsan din Targu Jiu sunt oferite servicii de medicina de familie. Cabinetul este situat pe strada I. L. Caragiale, in cadrul Dispensarului Medical. Sunt oferite numeroase servicii pentru pacientii inscrisi pe lista in aceasta unitate: consultatii de specialitate, indiferent de varsta, retete compensate si gratuite, vaccinari, monitorizarea afectiunilor cronice, consiliere medicala.

Pretul unei consultatii in acest cabinet este de 50 de lei.

Pentru ajutorul primit la nevoie, pentru disponibilitate si experienta, locuitorii din Targu Jiu se declara multumiti de calitatea serviciilor pe care le ofera acest medic de familie. Amabilitatea cadrelor medicale este considerata un alt punct forte al cabinetului.

Concluziile noastre

In cabinetele acestor medici de familie din Targu Jiu sunt profesionisti cu experienta in domeniu, care le ofera pacientilor servicii medicale de preventie si curative, pentru imbunatatirea starii de sanatate.

Medicii din aceasta specialitate au un rol foarte important in viata unei familii, pentru ca pot diagnostica si trata afectiuni care apar de la varste fragede si pana la varste inaintate. La un medic de familie se pun diagnostice, se ofera retete compensate, se fac vaccinuri si se ofera multe alte servicii utile pentru toti membrii unei familii.