Meniu

Medici familie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te gandesti sa schimbi medicul si sa afli ce medici de familie din Tulcea ar fi cei mai populari si cei mai apreciati, ai ajuns in locul potrivit. In acest articol iti prezentam un clasament al acestor specialisti, punand accentul pe serviciile pe care le ofera, pe tarifele practicate si pe opiniile pacientilor lor.

La un medic de familie poti beneficia, in general de numeroase servicii: de la monitorizarea afectiunilor cronice, la consultatii, diagnostice, eliberarea retetelor compensate sau gratuite, vaccinari, eliberare de avize epidemiologice sau de concedii medicale. Dupa cum arata si titulatura, aceste servicii se adreseaza intregii familii, acoperind toate categoriile de varsta. Descopera in continuare ce medici de familie buni sunt in Tulcea!

Cat costa o consultatie la medici de familie din Tulcea

De regula, consultatia la medici de familie din municipiul Tulcea si din toata tara este gratuita. Sunt insa si situatii in care aceasta se plateste, cum ar fi in cazul persoanelor care nu se regasesc pe lista pacientilor inscrisi. Vizualizeaza tabelul de mai jos pentru a afla care sunt tarifele in aceste situatii!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ciureanu
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii complete de medicina de familie
 • Medic cu experienta
 • Buna organizare a activitatii
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Locatie accesibila
Dr. Cimpoieru
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medic cu experienta
 • Servicii medicale la domiciliu
 • Preventie si profilaxie
 • Retete gratuite sau compensate
 • Amplasare convenabila
Dr. Dumitru Valcu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic cu experienta vasta
 • Ecografii si EKG
 • Testari psihologice
 • Medicina muncii
 • Cabinet in contract cu CJAS Tulcea
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 medici de familie din Tulcea

Printre medicii de familie din Tulcea, cei trei prezentati mai jos se remarca in special datorita competentelor, experientei, pregatirii si a modului placut de comunicare cu pacientii. 

1. Dr. Constantin Ciureanu

O prima optiune in Tulcea in materie de medici de familie este dr. Constantin Ciureanu, un doctor cu experienta, care este apreciat in acest oras din mai multe motive, dar in special pentru pregatire si experienta. In cabinetul sau, medicul ofera consultatii pentru persoanele aflate pe lista sa, realizeaza vaccinari, emite retete gratuite sau compensate, ofera diverse tratamente sau trimiteri catre medicii specialisti. 

Pretul unei consultatii este de 60 de lei. 

Despre acest medic, pacientii au o parere foarte buna, multi dintre ei spunand ca este cel mai bun din oras. La aceasta parere au contribuit, pentru ei, mai multe lucruri: profesionalismul, experienta si pregatirea medicului, modul sau deschis si placut de relationare, buna organizare a activitatii din cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Constantin Ciureanu
Vezi Pareri

2. Dr. Gabriela Cimpoieru

Pentru servicii de medicina de familie in Tulcea, dr. Gabriela Cimpoieru este un alt nume de referinta in acest oras. Asa cum se intampla la fiecare medic de familie, si aici vei putea beneficia de urmatoarele servicii: preventie si profilaxie, servicii medicale curative, servicii medicale la domiciliu, activitati de suport, administrare de medicamente.

Pretul unei consultatii pentru persoanele care nu se afla pe lista este de 50 de lei.

Medicul este apreciat mai ales pentru faptul ca ofera consultatii amanuntite de fiecare data, ceea ce le ofera pacientilor increderea ca diagnosticul pe care il primesc este corect si ca tratamentul este eficient. O dovada in plus a aprecierilor de care se bucura acest medic este si faptul ca pacientii sai raman inscrisi la el pe o perioada foarte lunga de timp, unii dintre ei simtindu-i lipsa atunci cand se muta din oras si sunt nevoiti sa opteze pentru serviciile altui medic de familie. 

3. Dr. Dumitru Valcu

Un alt cabinet medical din Tulcea in care poti intalni un medic bun de familie este cabinetul dr. Dumitru Valcu. Dr. Valcu este medic specialist medicina de urgenta, cu competenta in medicina de intreprindere si doctor in stiinte medicale. Iata serviciile pe care le ofera acest doctor in cabinetul sau: medicina de familie, medicina generala, medicina de intreprindere, medicina interna, medicina muncii, fise medicale, testari psihologice. Cabinetul se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Tulcea. 

Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Diversitatea serviciilor puse la dispozitie in cadrul acestui cabinet este pe placul pacientilor in mod deosebit. Faptul ca in aceasta locatie pot beneficia de consultatii, dar si de ecografii, EKG, certificate nuptiale si multe alte servicii medicale este util pentru intreaga familie. Tulcenii se mai declara incantati si de faptul ca doctorul are experienta si o pregatire solida in domeniu. 

Concluziile noastre

Chiar daca nu sunt foarte multi medici de familie in Tulcea, oferta de servicii este destul de variata, astfel ca in unele cabinete sunt puse la dispozitie si numeroase alte servicii, cum ar fi: explorari imagistice, medicina muncii sau obtinerea de certificate prenuptiale.

In cabinetele prezentate in acest articol activeaza medici de familie cu experienta, care s-au facut remarcati in Tulcea prin profesionalismul si competenta lor. Asadar, poti opta cu incredere pentru fiecare dintre ei daca doresti sa-ti inscrii copilul sau daca vrei sa schimbi actualul medic de familie.