Meniu

Medici familie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Colaborarea cu medici de familie din Zalau este necesara pentru locuitorii de toate varstele din acest oras, intrucat medicul de familie e cel care ofera ingrijiri medicale generale si asigura legatura cu sistemul national de sanatate. Orice persoana este inscrisa la un medic de familie, care ofera asistenta si indrumare in prezenta unei probleme de sanatate. 

Medicul de familie are suficienta experienta pentru a recomanda tratament in cazul unor afectiuni comune, cum ar fi racelile sau problemele digestive. De asemenea, poate monitoriza boli cardiace, renale si alte afectiuni, cunoscand istoricul medical al fiecarui pacient. Mai multe cabinete medicale din Zalau ofera aceste servicii, iar articolul de fata te poate ajuta sa faci o alegere daca te afli in cautarea unui profesionist in acest domeniu. 

Topul medicilor de familie din Zalau

In Zalau, cativa dintre medicii de familie au devenit rapid cunoscuti in comunitate, deoarece ofera ingrijri de calitate si sunt implicati in tratamentul pacientilor de toate varstele. Iata care sunt acestia, impreuna cu tariful aferent unei consultatii (care se plateste daca fondurile s-au epuizat):

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lasergo
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si dedicare
 • Curatenie
Dr. Ancuta Pop
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Ingrijiri medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Personal amabil
 • Implicare si empatie
Dr. Elisabeta Pop
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii impecabile
 • Profesionalism si experienta
 • Bunavointa si implicare
 • Pasiune pentru meserie
Dr. Liana Ghisan
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii bune
 • Profesionalism
 • Amabilitate si rabdare
 • Cabinet ingrijit
Dr. Irina Farcas
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic bine pregatit
 • Abilitati profesionale
 • Atentie, respect si intelegere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cei mai buni medici de familie din Zalau

Mai multi medici de familie dintre cei din Zalau se aliniaza fara efort la cerintele pacientilor in materie de experienta si calificare. Acestia sunt bine pregatiti in domeniul lor de activitate si au experienta in tratarea unui spectru larg de afectiuni. 

Este important sa alegi un medic de familie care sa corespunda cu nevoile tale, intrucat este o persoana cu care vei colabora pe termen lung in gestionarea starii tale de sanatate si a familiei. Pentru cei din Zalau, cele mai mai bune optiuni sunt:

1. Lasergo

Pentru serviciile unor medici de familie cu experienta, multe persoane din Zalau aleg centrul medical Lasergo. Ca specializari, centrul Lasergo ofera servicii de recuperare medicala, medicina sportiva si medicina de familie. Poti sa iti faci programare pentru consultatii de specialitate, pentru diverse tratamente, analize si investigatii. Centrul gazduieste o echipa din care fac parte medici si personal calificat, care gestioneaza o gama variata de afectiuni si care mizeaza pe cele mai noi tehnologii. In dotarea cabinetului se afla aparatura de ultima generatie, astfel incat pacientii sa aiba parte de un act medical de calitate superioara.

Pretul unei consultatii este de 80 lei.

In mediul online, cativa dintre pacientii acestui centru medical si-au impartasit opiniile, care sunt pozitive. Centrul medical Lasergo este curat si bine dotat, iar la capitolul personal se remarca prin prezenta medicilor profesionisti si dedicati. Acestia sunt amabili si trateaza pacientii cu bunatate si respect.

Vezi parerile pacientilor despre Lasergo
Vezi Pareri

2. Dr. Ancuta Pop

Printre medicii de familie din orasul Zalau pe care trebuie sa ii iei in considerare se afla si dr. Ancuta Teodora Pop, la cabinetul careia multe persoane s-au inscris deja. Aceasta se ocupa de consultatii, eliberare documente medicale si bilete de trimitere, educatie sanitara etc. Pune pe primul loc sanatatea pacientilor si ii incurajeaza sa previna orice afectiune sau complicatie, oferindu-le sfaturi utile si indrumare catre specialisti de fiecare data cand este cazul. 

Pentru o consultatie, o sa achiti suma de 70 lei. 

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre dr. Ancuta Teodora Pop si o recomanda si altor persoane. Aceasta e apreciata pentru amabilitate, profesionalism si felul in care abordeaza fiecare situatie medicala, fiind implicata si empatica. 

3. Dr. Elisabeta Pop

Dr. Elisabeta Luminita Pop ocupa un loc fruntas in clasamentul celor mai buni medici de familie pe care ii poti gasi in Zalau. Zi de zi, pacientii ii trec pragul cabinetului pentru a solicita indrumare si asistenta medicala in contextul unor probleme de sanatate. Medicul are experienta vasta in gestionarea a numeroase afectiuni comune si incepe fiecare protocol de tratament cu o consultatie. Atunci cand este necesar, ii directioneaza pe pacienti catre cei mai buni specialisti. 

Consultatia costa 90 lei.

Parerile despre dr. Elisabeta Luminita Pop sunt in mare parte pozitive. Cateva dintre calitatile pe care pacientii i le atribuie si pentru care o recomanda sunt profesionalismul, amabilitatea, implicarea si dragostea fata de meseria practicata.

4. Dr. Liana Ghisan

In Zalau, unul dintre cei mai reputati medici de familie este si dr. Liana Persa Ghisan, la cabinetul careia te poti inscrie cu intreaga familie. Aceasta ofera ingrijiri medicale pacientilor de toate varstele si se ocupa de eliberarea mai multor documente medicale. Sanatatea persoanelor care ii trec pragul reprezinta o prioritate pentru dr. Liana, care abordeaza complex orice caz si recomanda specialisti de top din zona atunci cand trebuie sa o faca. 

Cat despre tarif, o consultatie costa 90 lei.

Dr. Liana Persa Ghisan se bucura de feedback pozitiv din partea celor care i-au trecut pragul cabinetului. Este apreciata pentru profesionalism, amabilitate si rabdare. Ii trateaza pe pacienti cu respect si lucreaza intr-un cabinet ingrijit.

5. Dr. Irina Farcas

Clasamentul celor mai buni medici de familie din Zalau este completat de dr. Irina Farcas. Aceasta profeseaza in cadrul unui cabinet modern, unde poti merge pentru consultatii si pentru indrumare atunci cand ai orice problema de ordin medical. Cunoscand istoricul pacientilor si examinand nevoie lor actuale, dr. Farcas reuseste sa le recomande pacientilor solutiile si tratamentele de care au nevoie. 

Tariful consultatiei este de 80 lei.

Majoritatea pacientilor sustin ca au avut o experienta buna la cabinetul acestui medic de familie, unde au beneficiat de atentie, respect, profesionalism si intelegere. Dr. Farcas este bine pregatita si este preocupata de starea de bine a pacientului, indiferent de varsta acestuia.

Concluzii

Acestia sunt principalii medici de familie care activeaza in orasul Zalau si care ofera ingrijiri medicale de calitate. Fiind vorba despre o colaborare pe termen lung, e important sa alegi un medic de familie care se pliaza nevoilor tale si care este cunoscut pentru atitudinea profesionista.