Meniu

Veterinar Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fiecare animalut de companie se va confrunta la un moment dat cu probleme de sanatate, fie ca le dezvolta ca urmare a unui stil neadecvat de viata, fie ca le contacteaza, situatie in care trebuie neaparat sa cunosti un medic veterinar in Alba Iulia la care sa poti apela cu incredere. De fapt, chiar este recomandat ca, in momentul in care ti-ai luat un animal de companie, sa verifici in oras care sunt cabinetele veterinare disponibile in oras.

Alba Iulia este un oras istoric, care are un potential medical destul de ridicat, mai ales cand vine vorba de medicina veterinara. Toti stapanii de animale au ocazia de a apela la ajutorul unor medici bine pregatiti in domeniu, care asigura un act medical ireprosabil si servicii de calitate. Tot acestia au la dispozitie o multime de aparaturi performante, cu ajutorul carora examinarile efectuate sunt precise si usor de interpretat. 

Care este pretul unei consultatii veterinare in Alba Iulia?

Inainte de a merge la un medic veterinar in Alba Iulia conteaza foarte mult sa te informezi atent cu privire la cabinetul ales. Prima si una dintre cele mai importante etape este pregatirea unui buget orientativ pentru consultatie. Daca nu stii care sunt preturile stabilite, iti recomandam sa te consulti cu tabelul de mai jos, in care ti-am surprins si numele clinicilor pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bucea
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii si examinari la o rezolutie ridicata
 • Diagnostic precis si tratamente personalizate
 • Servicii veterinare de urgenta
 • Consultatie de specialitate
Family Vet Plus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Investigatii, consultatii si proceduri ireprosabile
 • Varietate de servicii si specialitati
 • Aparaturi performante
 • Act medical corect
 • Tratamente eficiente
K9 Univet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism, compasiune, disponibilitate si amabilitate
 • Servicii de calitate superioara
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii si examinari ireprosabile
 • Tratamente eficiente
Cornea Clinic Vet
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Servicii complexe si multiple
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratamente eficiente si atent elaborate
 • Atitudine prietenoasa, atmosfera primitoare
Bestromvets
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medici profesionisti si devotati
 • Servicii si investigatii ireprosabile
 • Examinare / tratare eficienta
 • Act medical corect
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare in Alba Iulia la care poti apela cu incredere

Daca locuiesti in Alba Iulia si vrei sa gasesti un cabinet veterinar de incredere, iti recomandam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt cele cinci cabinete despre care ti-am promis ca iti vom vorbi. Afla cat de bine dotate sunt, cat de bine pregatite sunt echipele medicale, dar si cat de multumiti sunt ceilalti stapani de animale care au beneficiat de serviciile acestora:

1. Dr. Valentin Bucea

Cabinetul veterinar al dr. Valentin Bucea este o varianta pe care locuitorii din Alba Iulia o pot lua in considerare, fiind localizat intr-un orasel apropiat, mai exact in Sebes. Clinica este recunoscuta pentru serviciile veterinare de urgenta, pe care le gestioneaza cat de eficient este uman posibil, oferind fiintelor necuvantatoare tot ajutorul de care au nevoie pentru a fi salvate. Echipa medicala este una cu o buna pregatire in domeniu, practicand urmatoarele servicii la o calitate superioara: radiologie veterinara, analize de sange, chirurgie si ortopedie, oftalmologie si dermatologie. Astfel, este prioritizata diagnosticarea precisa a pacientului blanos, dar si elaborarea unui plan eficient de tratament. In plus, toate aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt de o performanta inalta.

Tariful aplicat pentru o consultatie veterinara este de 200 lei.

Majoritatea stapanilor de animale de companie spun ca sunt multumiti de serviciile si de metoda de abordare a medicilor din cabinetul dr. Bucea. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in cadrul clinicii, toate investigatiile si examinarile efectuate sunt la o rezolutie ridicata, facilitand astfel stabilirea unui diagnostic precis. In plus, tratamentele sunt adaptate in functie de nevoile pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Valentin Bucea
Vezi Pareri

2. Family Vet Plus

Family Vet Plus este un cabinet veterinar din Alba Iulia, infiintat de Andreea si Mihai Benke-Varvara, doi tineri medici veterinari, care isi practica meseria cu pasiune. Din paleta de servicii pe care medicii le pun la dispozitia pacientilor blanosi se numara si: vaccinari si deparazitari, consultatii de specialitate, interventii chirurgicale, examene microscopice – raclate dermice si frotiuri, examen coproparazitologic, examen din secretii auriculare, recoltare probe pentru examene de laborator, frizerie canina si felina, manopere de igienizare (toaletaj urechi, taiat unghii), comercializare hrana profesionala, haine si accesorii si consultatii stomatologice. Datorita aparaturilor si echipamentelor care se afla in cadrul clinicii, toate serviciile, investigatiile si procedurile amintite mai sus sunt realizate cu precizie, atentie si profesionalism.

Costul unei consultatii veterinare la Family Vet Plus este de 200 lei.

Meserie practicata din pasiune, medicii veterinari de la Family Vet Plus acorda o atentie sporita fiecarui animalut in parte, indiferent ca este vorba despre un control de rutina sau de tratarea unei afectiuni complexe. Investigatiile, consultatiile de specialitate si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile, iar tratamentele elaborate sunt la o calitate ridicata. Interesul in aparaturi performante este unul crescut, ceea ce inseamna ca actul medical desfasurat este unul corect.

3. K9 Univet

K9 Univet este un alt cabinet veterinar din Alba Iulia care prioritizeaza bunastarea pacientilor necuvantatori si care vine solutii personalizate pentru fiecare caz in parte. Diagnosticarea precoce si tratarea bolilor din timp este specializarea medicilor veterinari care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici, asigurand un mediu igienic, complet dezinfectat si sigur. Cabinetul cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si: analize medicale, ecografie, chirurgie, stomatologie (preventia, diagnosticul, tratamentul afectiunilor cavitatii bucale si a regiunii maxilo-faciale), dermatologie (utilizarea antiparazitarelor, antialergicelor, antibioticelor etc.), cosmetica veterinara. Echipa medicala este alcatuita din medici si asistenti cu o buna pregatire in domeniu, activitatea acestora fiind atent monitorizata de dr. Traian Botoiu.

Tariful pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

Profesionalismul, compasiunea, disponibilitatea unor servicii multiple si amabilitatea sunt principalele calitati apreciate la K9 Univet, stapanii animalelor de companie declarandu-se multumiti in totalitate de serviciile clinicii. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate investigatiile si examinarile efectuate pentru animalute sunt ireprosabile. Acestea sunt insotite de tratamente elaborate cu profesionalism.

4. Cornea Clinic Vet

O alta optiune pe care ti-o recomandam si care a capatat popularitate in Alba Iulia este Cornea Clinic Vet, un cabinet veterinar care ofera tuturor stapanilor de animale posibilitatea de a-si trata animalutele intr-un cadru specializat. Printre serviciile puse la dispozitie se numara si: interventii chirurgicale, tratamente elaborate in functie de patologiile pacientului blanos, vaccinare, microcipare, deparazitare. Pe langa toate acestea, cabinetul pune la dispozitie si hrana special conceputa pentru animale cu diverse probleme de sanatate, dar si medicamente. Datorita echipamentelor de ultima generatie, actul medical decurge ireprosabil. Echipa medicala are competenta de a stabili un diagnostic precis si un tratament corect multumita investigatiilor si examinarilor corect efectuate.

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara este de 130 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online reflecta multumirea stapanilor de animale, datorita serviciilor ireprosabil efectuate. Atitudinea prietenoasa, atmosfera primitoare si profesionalismul echipei cantaresc pozitiv in recenziile postate, contribuind la pregatirea unui mediu prielnic pentru tratarea pacientului imblanit. Investigatiile sunt ireprosabile, iar tratamentele stabilite sunt atent elaborate, astfel incat animalutul sa fie vindecat in mod eficient.

5. Bestromvets

In completarea variantelor de mai sus, Bestromvets este un alt cabinet veterinar in Alba Iulia catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii calitative. Din gama de servicii fac parte si: deparazitarile, vaccinarile, sterilizarile, interventiile chirurgicale, consultatiile de specialitate, microcipari, cosmetica. Echipa medicala reuseste sa puna in aplicare si investigatii precise, prin care stabilesc un diagnostic concret pentru animalut, urmat de un plan eficient de tratament. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie folosite de medici.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 120 lei.

Echipa de profesionisti si de medici devotati a facut o impresie placuta in randul stapanilor animalelor de companie, avand grija ca fiecare pacient blanos sa fie examinat si tratat cum trebuie. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile, iar actul medical este, negresit, unul corect. 

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unui medic veterinar din Alba Iulia la ajutorul caruia sa poti apela ori de cate ori ai nevoie, iti recomandam cele cinci clinici amintite anterior in articol. Conform bunei pregatiri a cadrelor medicale si aparaturilor de o performanta inalta, actul medical desfasurat este unul corect. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la ajutorul unui medic de specialitate de fiecare data cand animalutul tau se confrunta cu probleme de sanatate.