Meniu

Veterinar Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat ca in ultima vreme animalul tau de companie nu mai are pofta de mancare, pare mereu obosit si somnoros, fapt ce te-a determinat sa cauti un medic veterinar in Arad pentru a-i cere sfatul? Atunci va trebui sa ai grija catre cine iti indrepti atentia, pentru ca fie si un moment de neatentie poate fi fatal pentru animalutul tau de companie. Toate simptomele neobisnuite anunta prezenta unor probleme de sanatate care trebuie sa primeasca tratamentul necesar. In urma tuturor investigatiilor efectuate si in urma stabilirii diagnosticului potrivit, este de competenta medicului sa gaseasca si solutii personalizate.

Din fericire, in Arad iti recomandam cinci cabinete veterinare pe care te poti baza si care ofera servicii multiple, pentru tratarea eficienta a oricarei probleme de sanatate. In continuare iti vom prezenta care sunt aceste cabinete, dar si ce au de oferit pentru stapanii animalelor de companie. 

Cat costa o consultatie veterinara in Arad?

Daca te-ai hotarat sa mergi la un medic veterinar in Arad fie pentru un control de rutina, fie pentru efectuarea unor investigatii care sa determine cauzele simptomatologiei animalului de companie, iti recomandam sa te informezi cu atentie cu privire la preturile aplicate. In tabelul de mai jos iti vom prezenta care sunt tarifele practicate in Arad, dar si care sunt cabinetele pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Genvet
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Atitudine prietenoasa
 • Atmosfera primitoare
VetPoint Vest
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Ingrijiri medicale, investigatii si tratamente ireprosabile
 • Echipa medicala implicata si experimentata
 • Atmosfera primitoare
 • Servicii multiple
 • Atentie pentru detalii
Dr. Adrian Moisa
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Profesionalism, implicare, buna pregatire
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratamente adaptate
AtoGold House Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet corect echipat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita in domeniu
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
Rainbowvet
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Aparaturi performante si moderne
 • Servicii, investigatii si tratamente precise
 • Atmosfera primitoare si experiente placute
 • Medici bine pregatiti si experimentati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 cabinete veterinare din Arad

Ingrijirea animalului de companie necesita multa responsabilitate, necesar fiind si controlul periodic la medicul veterinar din Arad, pentru a depista la timp eventuale probleme de sanatate. Iata care sunt cele 5 cabinete pe care ti le recomandam, dar si ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Genvet

Prima varianta pe care ti-o recomandam este Genvet, un cabinet veterinar din Arad, care se adreseaza tuturor animalutelor de companie, indiferent de problemele de sanatate de care sufera. Personalul este format dintr-o echipa tanara, implicata si experimentata in domeniu, care asigura o multime de servicii medicale pentru prietenul blanos. Printre acestea se numara si: analize medicale, ecografie, chirurgie pentru tesuturi moi, detartraj, spitalizare daca este necesara, consultatii de specialitate. Toate acestea sunt efectuate cu precizie cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, printre care se numara si cea de diagnostic imagistic. Cabinetul este echipat in mod corespunzator pentru monitorizarea intraoperatorie, dar si pentru anestezia inhalatorie. 

Consultatia de specialitate la acest cabinet veterinar este de 130 lei.

Genvet este una dintre cele mai frecventate si apreciate cabinete veterinare din oras, avand un rating ridicat. Toti stapanii de animale s-au declarat multumiti de atitudinea prietenoasa a cadrelor medicale, dar si de buna pregatire a acestora in domeniu. Prioritizand un act medical de calitate si avand acces la aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare de medicul veterinar sunt ireprosabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Genvet
Vezi Pareri

2. VetPoint Vest

O alta varianta catre care iti indreptam atentia se numeste VetPoint Vest, cabinet veterinar din Arad specializat in tratarea eficienta a blanosilor. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, avand un parcurs profesional prestigios si vast. Pe langa serviciile de medicina veterinara, in care sunt incluse deparazitarile interne si externe, serviciile dermatologice, radiologie si ecografie, se remarca si prezenta serviciilor de cosmetica felina si canina. Multumita echipamentelor de top, dar si aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile sunt atent desfasurate.

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara este de 100 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, se remarca faptul ca stapanii animalelor de companie sunt multumiti de serviciile pentru care au optat. Ingrijirile medicale, investigatiile si planurile elaborate de tratament sunt ireprosabile, echipa medicala dand dovada de implicare, experienta vasta in domeniu si o buna pregatire. De asemenea, atmosfera este primitoare, ceea ce inseamna ca pacientii blanosi se vor simti confortabil.

3. Dr. Adrian Moisa

Cabinetul veterinar al dr. Adrian Moisa din Arad este o alta varianta pe care ti-o recomandam si la care stapanii de animale vin cu drag. Dotarile clinicii sunt moderne si calitative, servind tuturor pacientilor blanosi pentru diagnosticarea corecta si tratarea corespunzatoare. Echipa medicala actioneaza cu profesionalism, datorita experientei vaste dobandite in numeroase clinici si cabinete de renume. Serviciile sunt diversificate si personalizate atat pentru caini, cat si pentru pisici.

Pretul unei consultatii veterinare este de 120 lei.

Profesionalismul, implicarea, buna pregatire si experienta vasta in domeniu definesc activitatea desfasurata in cadrul clinicii. Serviciile multiple, investigatiile precise efectuate cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, tratamentele adaptate in functie de fiecare patologie in parte sunt eficiente, toti stapanii de animale de companie declarandu-se multumiti.

4. AtoGold House Vet

O alta optiune pe care ti-o recomandam este AtoGold House Vet, un cabinet veterinar din Arad, care se adreseaza tuturor stapanilor de caini si pisici. Echipa medicala este profesionista si experimentata in domeniu, utilizand cu atentie si precizie aparaturile performante, cu scopul obtinerii unui diagnostic precis, pe baza caruia sa elaboreze un plan eficient de tratament. Printre serviciile care sunt asigurate se numara si: consultatiile de specialitate, tratamente personalizate, deparazitari interne si externe, microcipari, servicii de dermatologie, chirurgie, ORL, analize biochimice, analiza de urina, pet shop si servicii de urgenta 24/24. 

Pretul pentru o consultatie veterinara la AtoGold House Vet este de 100 lei.

Cabinetul corect echipat si pregatit de investigatiile veterinare raspunde necesitatilor tuturor animalutelor de companie. Aparaturile sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la determinarea unui diagnostic corect, iar echipa medicala este bine pregatita in domeniu, avand vasta pregatire de a stabili un plan eficient de tratament. Ambientul este placut, atitudinea prietenoasa, iar clinica moderna.

5. Rainbowvet

Ultimul, dar nu cel din urma, Rainbowvet este un cabinet veterinar din Arad care imbina pasiunea pentru medicina veterinara cu ireprosabilitatea serviciilor medicale. Printre serviciile de care pacientii blanosi pot beneficia se numara si consultatiile de specialitate, de urgenta si interventiile chirurgicale. Echipa medicala are o buna pregatire in domeniu, avand capacitatea de a raspunde prompt tuturor situatiilor de urgenta. Multumita aparaturilor de ultima generatie folosite pentru efectuarea investigatiilor sau a diverselor proceduri medicale, rezultatele obtinute sunt precise.

Pretul unei consultatii veterinare este de 90 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, toata lumea se declara multumita de activitatea desfasurata de medicii profesionisti. Pe langa aparaturile performante si moderne care se afla in dotarile acestei institutii medicale, se mai remarca si activitate medicilor veterinari, care pun in aplicare servicii, investigatii si tratamente precise. Atmosfera este, de asemenea, primitoare, iar experienta stapanilor de animale este placuta.

Concluzii

Cine este in cautarea unui cabinet veterinar din Arad care sa aplice servicii de calitate si un act medical ireprosabil, poate apela la una dintre variantele prezentate anterior in articol. Toate investigatiile sunt efectuate sub atenta observatie a medicilor specializati in medicina veterinara, iar tratamentele sunt aplicate in functie de problema de sanatate experimentata de prietenul blanos.