Meniu

Veterinar Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul cand intri in posesia unui animal de companie, trebuie sa dai dovada de atentie si responsabilitate fata de el, iar primul pas este sa mergi cu el la veterinar in Giurgiu, daca esti din acest oras. Veterinarul are un rol crucial, pentru ca el se ingrijeste de sanatatea animalelor, de diagnosticul si tratamentul lor adecvat, de consiliere si indrumare a proprietarilor in privinta nutritiei, antrenamentelor si de tot ce e legat de bunastarea animalelor. 

In acest articol te invitam sa descoperi cateva clinici si cabinete veterinare din Giurgiu si medicii veterinari care activeaza in cadrul acestora. Informatiile iti vor fi de ajutor atat in situatia in care esti pentru prima data posesorul unui animal de companie, cat si daca nu mai esti multumit de cabinetul veterinar actual si vrei sa-l schimbi cu unul mai modern si mai adaptat necesitatilor tale.

Cat costa consultatia la veterinar in Giurgiu

O consultatie la medicul veterinar din municipiul Giurgiu are un pret diferit, in functie de mai multi factori: pregatirea si experienta medicului, locatia clinicii, calitatea echipamentelor si a produselor pe care le utilizeaza. Tabelul de mai jos iti ofera informatii utile in acest sens.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Darivet
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet medical bine echipat
 • Serviciu de urgente veterinare
 • Interventii chirurgicale
 • Consultatii la domiciliu
 • Transfuzii si tratamente
 • Pet shop
Funivet
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Medic cu experienta
 • Servicii medical-veterinare diversificate
 • Servicii stomatologice pentru animal
 • Farmacie si pet shop
 • Curatenie si atmosfera placuta
Master Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Clinica veterinara moderna
 • Medic veterinar cu experienta
 • Ecografii si analize de sange
 • Farmacie si ambulanta veterinara
 • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge cu animalul de companie la veterinar in Giurgiu

Sunt trei cabinete unde poti gasi un veterinar bun in Giurgiu si pe fiecare dintre acestea le vei putea descoperi in cele ce urmeaza. Astfel vei afla ce servicii sunt oferite, dar si ce considera clientii mai vechi sau cei actuali despre calitatea acestora.

1. Darivet

In cabinetul veterinar Darivet Medical din Giurgiu, oferta de servicii este variata si se adreseaza: cainilor, pisicilor, rozatoarelor, pasarilor de companie. Iata care sunt serviciile ce sunt puse la dispozitie in aceasta locatie: consultatii, tratamente, analize medicale, interventii chirurgicale, toaletari, consultatii la domiciliu. De asemenea, la Darivet se afla si un pet shop, de unde posesorii de animale si pasari de companie pot achizitiona hrana diversificata, produse de ingrijire si diverse accesorii pentru prietenii lor necuvantatori. Medicul veterinar care are grija de companionii giurgiuvenilor este dr. Mihai Iana, un veterinar cu experienta.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Dragostea pentru necuvantatoare si profesionalismul dr. Mihai Iana de la Darivet sunt lucruri pe care proprietarii de animale le admira in mod deosebit la acest specialist. Medicul da dovada de atentie, rabdare si grija fata de micii sai pacienti, iar faptul ca raspunde solicitarilor in orice moment conteaza foarte mult pentru cei care trebuie sa ajunga la cabinet cu animalutul, din diverse motive: accidentari, boli acute si diverse evenimente neprevazute care pot pune in pericol sanatatea si chiar viata acestuia. 

Vezi parerile pacientilor despre Darivet
Vezi Pareri

2. Funivet

Funivet este o clinica veterinara din Giurgiu, prevazuta si cu farmacie si pet shop. Serviciile medicale sunt asigurate de dr. Catalin Funieru impreuna cu echipa sa de profesionisti iubitori de animale. Iata care sunt aceste servicii: consultatii si tratamente, deparazitari, vaccinari, analize, microcipari, interventii chirurgicale, examene Doppler, servicii stomatologice. Pe langa aceste servicii, proprietarii de animale de companie beneficiaza si de sfaturi de alimentatie si de sanatate pentru prietenii lor necuvantatori. In plus, cabinetul este dotat cu aparatura performanta si moderna cu care se pot rezolva rapid chiar si cele mai grave probleme de sanatate. 

Pretul consultatiei este de 110 lei.

Sunt multe lucruri pentru care locuitorii din Giurgiu care detin cel putin un animal de companie prefera aceasta locatie: personalul medical bine pregatit si cu experienta, dotarile moderne din cabinet, curatenia, hrana diversificata si atmosfera placuta din locatie, un bun raport intre calitate si pret. Sunt si persoane nemultumite de tratamentele pe care patrupedele lor le-au primit aici si care nu recomanda cabinetul.

3. Master Vet

Master Vet este o alta clinica moderna si cu servicii variate din Giurgiu, incluzand un cabinet veterinar si o farmacie veterinara. Cabinetul ofera numeroase servicii, de la consultatii, vaccinari, deparazitari si ecografii, la analize de sange, tratamente, interventii chirurgicale si microcipari. Pe langa toate acestea, cabinetul dispune si de o ambulanta veterinara, iar in farmacia veterinara se afla produse diverse: hrana, medicamente si accesorii pentru caini, pisici, pasari de colivie, rozatoare, dar si furaje si medicamente pentru pasari de curte sau din ferme.

O consultatie costa aici 100 de lei.

Unii dintre clienti declara ca vin din Bucuresti la aceasta clinica veterinara, fiind incantati de medicul care a dat dovada de o preocupare deosebita fata de animalute. Amabilitatea si seriozitatea din acest cabinet nu sunt directionate doar catre animale, ci si catre proprietarii lor. Acestora, personalul medical le ofera sfaturi pretioase despre cresterea si ingrijirea animalelor sau a pasarilor de companie, precum si incredere ca micii lor prieteni isi vor recupera sanatatea, chiar si in cazurile cele mai grave.

Concluziile noastre

Dupa ce ai vazut cum se prezinta situatia in privinta serviciilor veterinare din Giurgiu, poti alege un medic veterinar in functie de preferintele tale si de confortul animalutului tau.

La un veterinar din Giurgiu te poti prezenta atat cu animale de companie, cat si cu pasari de companie, pentru a fi tratate cum se cuvine si pentru ca tu sa primesti cele mai bune sfaturi legate de cresterea si ingrijirea lor.