Meniu

Veterinar Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stim cat de important este animalutul tau de companie pentru tine si pentru familia ta, astfel ca ti-am pregatit un articol in care iti prezentam locatii de top unde sa-l insotesti la veterinar in Pitesti.

Am ales aceste cabinete din mai multe motive: medicii veterinari cu experienta, varietatea si calitatea serviciilor oferite, aparatura moderna si conditiile bune, pentru ca orice animalut sa se simta confortabil si bine tratat. Descopera aceste cabinete veterinare din Pitesti si ia cea mai buna decizie pentru cainele, pisica, hamsterul, iepurasul sau alte animale de companie al carui proprietar esti.

Cat costa vizita la veterinar in Pitesti

Pretul unei consultatii la veterinar in municipiul Pitesti variaza in functie de clinica. In tabelul de mai jos vei regasi cateva tarife, astfel incat sa stii ce buget sa aloci pentru tratarea animalutului tau.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Stefanescu
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Oferta variata de servicii veterinare
 • Raport avantajos calitate-pret
 • Personal bine pregatit si implicat
 • Buna organizare
 • Curatenie si mediu placut
 • Interventii chirurgicale
Cabinet Nord
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic veterinar tanar si preocupat de perfectionarea profesionala
 • Urgente veterinare
 • Interventii chirurgicale
 • Personal amabil si primitor
 • Aparatura si tratamente moderne
Discovery Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii veterinare de urgenta
 • Medic veterinar cu experienta
 • Interventii chirurgicale
 • Stomatologie veterinara
 • Toaletaj
 • Locatie excelenta
Ecco-Vet
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Consultatii si tratamente
 • Cosmetica veterinara
 • Personal medical cu experienta si amabil
 • Pet shop si farmacie veterinara
 • Locatie accesibila
MeryVet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Numerosi medici veterinari
 • Cabinet veterinar cu servicii complete
 • Interventii chirurgicale cu risc minim
 • Program de functionare si in weekend
 • Locatie accesibila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce cabinet poti merge cu animalutul la veterinar in Pitesti?

Sunt mai multe cabinete in care poti gasi cel putin un veterinar bun in Pitesti. Pe unele dintre cele mai populare si mai bine cotate ti le prezentam in continuare.

1. Dr. Carmen Stefanescu

Unul dintre cele mai apreciate cabinete veterinare din Pitesti este cel al dr. Carmen Stefanescu, un medic cu experienta, care considera ca posesorii de animalute de companie trebuie sa le trateze cu grija si responsabilitate. In acest cabinet, specialistii ofera consultatii pentru animalute si efectueaza sterilizari si diverse alte interventii chirurgicale. Varietatea serviciilor este impresionanta, fiind primite mai multe specii de animalute de companie, care sunt tratate cu maxima vigilenta si implicare. In plus, in clinica functioneaza si o farmacie veterinara.

Pretul unei consultatii la medicul veterinar de la acest cabinet este de 120 de lei.

Multi posesori de animalute de companie au optat deja pentru serviciile acestui cabinet veterinar din Pitesti, despre care se spune ca este cel mai bun din oras si ca are preturi rezonabile. Echipa clinicii este apreciata pentru atentia, grija si implicarea de care da dovada in tratarea micilor suflete care au nevoie de consultatii, vaccinuri, sterilizari, tratamente, analize de sange  etc. Exista insa si o nemultumire legata de acest cabinet, si anume ca spatiul sau este destul de mic.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Carmen Stefanescu
Vezi Pareri

2. Cabinet Nord

Cabinetul si farmacia veterinara Pitesti Nord reprezinta o alta locatie spre care sa te indrepti cu animalul de companie pentru: vizite periodice, deparazitari, analize de sange, investigatii, consultatii si diverse tratamente Dr. Ioan Dan Duta Visescu de la acest cabinet participa frecvent la cursuri si workshop-uri pe diverse teme, astfel incat sa le ofere pacientilor sai sansa la un diagnostic si la un tratament de ultima generatie. De curand, medicul a participat la un workshop de teme de ecografie, astfel incat sa-si imbunatateasca abilitatile de diagnostic ecografic. 

O consultatie costa 100 de lei la acest cabinet.

Posesorii de animale din Pitesti care au ajuns cu patrupedele in acest cabinet au ramas impresionati de pregatirea medicului, de modul deschis si prietenos cu care acesta comunica, de varietatea serviciilor pe care le pune la dispozitie. Pitestenii mai subliniaza si ca doctorul veterinar le raspunde la orice ora si ca ii primeste in cel mai scurt timp la cabinet, in cazul urgentelor. De asemenea, mai sunt apreciate si aparatura si tratamentele de ultima ora.

3. Discovery Vet

Discovery Vet este un cabinet veterinar din Pitesti,  prevazut cu farmacie veterinara. Specialistii de aici nu ofera servicii veterinare non-stop, dar pot pune la dispozitie servicii de urgenta, in limita disponibilitatii. Pe langa consultatii si tratamente, la Discovery Vet mai sunt si alte servicii: chirurgie, stomatologie, analize, toaletaj, hrana, medicamente, accesorii.

La Discovery Vet, tariful unei consultatii este de 100 de lei, iar consultatia in regim de urgenta costa 150 de lei.

Lucrurile pe care pitestenii le apreciaza cel mai mult in aceasta locatie sunt: pregatirea personalului medical, amabilitatea, promptitudinea, locatia excelenta (in Trivale, pe strada Pasajul Scarilor), dotarile moderne si curatenia. In schimb, sunt si cateva nemultumiri enumerate in mediul online, cum ar fi preturile considerate ca fiind mari si faptul ca nu se raspunde la telefon in cazul urgentelor. 

4. Ecco-Vet

Cabinetul veterinar Ecco-Vet este o alta locatie perfecta din Pitesti pentru tratarea animalutelor de companie. Serviciile pe care le ofera specialistii sunt: consultatii si tratamente, analize si diagnostic, interventii chirurgicale, cosmetica veterinara, pet-shop si farmacie veterinara cu numeroase produse. De aici poti achizitiona si hrana pentru caini si pisici, atat umeda, cat si uscata. La Ecco-Vet, animalutele pot fi deparazitate intern sau extern si pot beneficia de consultatii de: dermatologie, oftalmologie, medicina interna si ORL. 

Consultatia are un pret de 110 lei.

Grija fata de animale, disponibilitatea, explicatiile pe intelesul tuturor si amabilitatea sunt puncte forte ale personalului de la acest cabinet veterinar din Pitesti. Oamenii mai apreciaza si faptul ca serviciile sunt variate, astfel ca fiecare animalut de companie primeste ajutorul de care are nevoie. 

5. MeryVet

Cabinetul veterinar MeryVet este localizat in parcarea Spitalului Judetean de Urgenta (SJU)  din Pitesti si ofera toate tipurile de servicii veterinare: consultatii, diagnostic si tratament, microcipare si pasaport, vaccinari, interventii chirurgicale, sterilizari, o gama variate de analize de sange si de urina, dar si servicii de tuns si de cosmetica pentru pisici si caini. Personalul acestui cabinet este numeros, fiind alcatuit din medici veterinari tineri si care iubesc neconditionat animalele. In cabinetul veterinar se efectueaza inclusiv ecografii, prin intermediul unui aparat ecograf modern si performant, iar interventiile chirurgicale se realizeaza folosindu-se o anestezie cu risc minim.

Costul unei consultatii este de 120 de lei.

Sunt numeroase lucruri pe care pitestenii le lauda la MeryVet. In primul rand, sunt atrasi de activitatea medicilor bine pregatiti si numerosi, de serviciile variate si de faptul ca exista program de functionare si in weekend la acest cabinet. Apoi, oamenii mai sunt incantati si de locatia accesibila, dar si de ambientul placut si de preturile accesibile. Exista insa si cateva nemultumiri, printre ele regasindu-se faptul ca nu se raspunde la telefonul cabinetului.

Concluziile noastre

Daca esti in cautarea unui veterinar bun in Pitesti, poti alege cu incredere unul dintre cabinetele prezentate in acest articol. Serviciile complete si medicii cu experienta reprezinta un mare plus de care tu si animalutul tau sa va bucurati: el, ca beneficiaza de cele mai bune servicii din oras, iar tu, ca el este fericit si bine tratat.

Un alt avantaj al cabinetelor prezentate este ca sunt dotate cu aparatura de ultima ora in domeniu, cu farmacii veterinare, pet-shop si chiar cu salon de cosmetica pentru patrupede, in unele cazuri. Astfel, in momentul cand iti programezi animalutul la o consultatie sau la analize de rutina, poti sa-i cumperi din aceeasi locatie tratamentele de care are nevoie, dar si hrana si accesorii.