Meniu

Veterinar Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urmeaza sa planifici o vizita la veterinar in Ploiesti pentru animalul tau de companie si vrei sa alegi un medic bun? Exista multe cabinete dintre care poti alege pentru o programare, fie ca e vorba despre un control de rutina al starii de sanatate, monitorizarea unei probleme depistate in trecut, efectuarea unui vaccin sau o urgenta. Daca animalutul tau are schimbari bruste de comportament, stari de voma, probleme de echilibru si este mai tot timpul apatic, trebuie sa il programezi cat mai repede la veterinar. 

Din acest articol vei afla mai multe detalii despre cabinetele veterinare din Ploiesti carora de poti adresa atunci cand animalul tau de companie prezinta semnele unei afectiuni sau pentru controlul de rutina. Pe langa efectuarea consultatiei, medicul veterinar va completa fisa medicala a animalului si iti va oferi recomandari cu privire la alimentatia acestuia si alte sfaturi utile.

Care este cel mai bun cabinet veterinar din Ploiesti?

In Ploiesti, vei gasi mai multi medici veterinari la care poti sa apelezi indiferent de specia si problema prietenului tau necuvantator. Tabelul de mai jos prezinta numele celor mai apreciate cabinete si tariful practicat pentru o consultatie initiala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cuppy Vet
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 70 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Investigatii amanuntite si proceduri variate
 • Tratamente eficiente
 • Medici bine pregatiti, empatici si preocupati de starea animalelor
 • Informatii complete despre evolutia pacientului
 • Spatiu generos si dotat cu aparatura de ultima generatie
FirstVet
40 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 40 Ron
 • Servicii medicale de calitate ireprosabila
 • Ingrijiri profesionale si afectiune pentru animale
 • Medici bine pregatiti
 • Implicare, grija si empatie
 • Preturi accesibile
KinoVet
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici competenti
 • Amabilitate si empatie
 • Rabdare si pasiune pentru meserie
 • Echipa responsabila si prietenoasa
Genesis Vet
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti, amabili si punctuali
 • Dragoste fata de animale si pasiune pentru meserie
 • Interes pentru noi metode de tratamente
 • Spatiu frumos amenajat
Vetalvet
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate, dedicare si dorinta de a ajuta
 • Respect fata de animalute si proprietar
 • Locatie moderna si curata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi un cabinet veterinar din Ploiesti?

Persoanele care locuiesc in Ploiesti si au animale de companie au la dispozitie serviciile mai multor cabinete veterinare, lucru vizibil si la o simpla cautare pe Google. Daca te numeri printre acestea si iti doresti ingrijiri medicale de calitate pentru animalutul tau, este indicat sa te documentezi cu atentie inainte sa alegi un medic. De regula, oamenii tin cont de reputatia cabinetului si a personalului, de raportul calitate-pret si de parerile exprimate de stapanii de animale care au apelat deja la serviciile cabinetului respectiv. 

Clasamentul de mai jos iti poate servi ca punct de plecare in alegerea unui medic veterinar din Ploiesti, reunind informatii despre activitatea si preturile celor mai apreciate cabinete: 

1. Cuppy Vet

Daca vrei sa iti duci prietenul necuvantator la unul dintre veterinarii care profeseaza in Ploiesti, Cuppy Vet este o alegere potrivita. Acest cabinet ofera servicii veterinare si ii incurajeaza pe stapani sa nu neglijeze controlul anual al animalului de companie, promovand ingrijirile preventive. Cu peste un deceniu de activitate, cabinetul veterinar Cuppy Vet are misiunea de a trata un spectru larg de afectiuni ale animalelor, lucru care a devenit posibil odata cu investitia in tehnologie moderna. Dragostea fata de animale si dorinta de atinge performanta veterinara superioara sunt doua dintre principiile dupa care activeaza echipa din aceasta clinica. 

Pretul pentru o consultatie incepe de la 70 lei. 

Cabinetul veterinar Cuppy Vet a primit sute de recenzii pozitive de la oameni care si-au dus acolo animalutele de companie si care spun ca au intalnit cei mai buni medici veterinari din oras. Actul medical este de inalta calitate, iar lista de servicii cuprinde investigatii si analize amanuntite. Tratamentele sunt eficiente, iar urgentele sunt preluate rapid. Foarte multe cuvinte de lauda sunt adresate personalului, care este bine pregatit, empatic cu animalutele si proprietarii, implicat, preocupat si care iubeste foarte mult animalele, lucru vizibil prin modul in care se ocupa de fiecare caz. Medicii ofera informatii complete in legatura cu evolutia pacientului si cu interventiile efectuate. Spatiul din clinica este generos si dotat cu aparatura de ultima generatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Cuppy Vet
Vezi Pareri

2. FirstVet

Pentru consultatie si tratamente in cazul problemelor de sanatate ale animalului de companie, persoanele din Ploiesti pot sa aleaga serviciile cabinetului veterinar FirstVet. Din echipa fac parte 4 specialisti a caror activitate este ghidata de dragostea fata de animale si responsabilitatea de a le oferi ingrjiri medicale de calitate. La acest cabinet se asigura o abordare completa: consultatii de specialitate, preluare urgente, interventii chirurgicale si tratamente, servicii de cosmetica etc. In componenta cabinetului se afla si o farmacie veterinara, unde sunt disponibile diverse medicamente si suplimente alimentare destinate necuvantatoarelor si unde se ofera consiliere profesionala. 

Pentru consultatia generala, tariful este cuprins intre 40 si 80 lei. 

Foarte multe persoane spun ca medicii de la acest cabinet le-au salvat animalele de companie si ca le-au oferit acestora ingrijiri profesionale si afectiune. Serviciile sunt de calitate ireprosabila, iar personalul este foarte bine pregatit, amabil, implicat, grijuliu si rabdator. Cat despre preturi, acestea sunt descrise ca fiind accesibile. Problema este identificata rapid, diagnosticul este precis si se ofera explicatii detaliate proprietarilor. Oamenii spun ca FirstVet este locul in care animalele de companie nu sunt doar ingrijite, ci si respectate si iubite. Cateva persoane se declara nemultumite de serviciul de urgente.

3. KinoVet

Pentru ingrijiri medicale de calitate in Ploiesti, iti poti duce animalul de companie la KinoVet. Aceasta clinica ofera servicii de baza pentru intretinerea sanatatii animalutului si pentru prevenirea problemelor de sanatate, servicii de cosmetica, pensiune si interventii chirurgicale. Se mizeaza pe o abordare completa a nevoilor animalelor de companie, in componenta clinicii regasindu-se inclusiv farmacie si laborator de analize. Clinica a fost deschisa cu misiunea de a pune la dispozitia necuvantatoarelor servicii medicale de calitate, adaptate la nevoile medicale individuale ale patrupezilor.  

O consultatie costa 80 lei.

KinoVet este unul dintre cele mai apreciate cabinete veterinare din Ploiesti, iar acest lucru este demonstrat inclusiv de sutele de recenzii pozitive din mediul online. Clinica este curata, bine dotata si gazduieste o echipa de medici competenti, pasionati de meserie, foarte amabili, rabdatori si disponibili sa ofere raspunsuri la toate intrebarile. Intreaga echipa este prietenoasa, empatica si responsabila. Preturile sunt rezonabile si clinica este foarte usor de gasit, fiind situata intr-o zona centrala. 

4. Genesis Vet

Pentru serviciile unui veterinar cu experienta, oamenii din Ploiesti care au animale de companie pot sa faca o programare la Genesis Vet. Acest cabinet ofera ingrijiri complete animalutelor si servicii de monitorizare si intretinere a sanatatii. Medicii au experienta vasta in domeniu si depun toate eforturile pentru a gasi solutii optime, inclusiv in situatiile delicate. Dragostea fata de animale si dorinta de a le rezolva orice problema si disconfort sunt doua dintre principiile colectivului de la Genesis Vet. 

Pentru o consultatie, vei achita suma de 80 lei.

Persoanele care au ales Genesis Vet spun ca au intalnit medici desavarsiti, iubitori de animale, punctuali si amabili. Acestia se comporta foarte frumos cu animalele si dau dovada de profesionalism, dedicare si pasiune pentru meseria pe care o practica. In plus, personalul acestui cabinet este la curent cu noutatile despre tratamentele si produsele destinate necuvantatoarelor. Spatiul este frumos amenajat si preturile sunt accesibile, chiar foarte mici in comparatie cu alte cabinete.

5. Vetalvet

O echipa de medici veterinari bine pregatiti vei gasi si la Vetalvet din Ploiesti, unde se trateaza numeroase probleme de sanatate ale pacientilor necuvantatori, fie ca e vorba despre caini, pisici sau pasari exotice. Colectivul are experienta si prioritizeaza urgentele, avand scopul de a oferi ingrijiri de inalta calitate animalelor suferinde. Se foloseste aparatura moderna pentru identificarea rapida a problemei si sunt disponibile tratamente avansate. 

Tariful aferent unei consultatii este de 70 lei.

Cei care au trecut pragul acestui cabinet impreuna cu animalele de companie il recomanda mai departe, sustinand ca medicii au experienta, sunt amabili, dedicati, respectuosi si dornici sa ajute. Preturile sunt accesibile si intregul personal isi manifesta dorinta de a gasi cele mai bune solutii, motiv pentru care inspira incredere celor care vin cu animalele pentru consultatie sau tratamente complexe. Locatia este moderna si curata.   

Concluzii

Nu ezita sa mergi cu animalul tau de companie la veterinar daca prezinta semnele unei probleme de sanatate, Ploiesti fiind unul dintre orasele in care este destul de usor sa gasesti medici cu experienta. Asa cum ai vazut in clasamentul anterior, clinicile si cabinetele care ofera servicii necuvantatoarelor se ocupa inclusiv de urgente si cazuri complexe, fiind apreciate pentru felul in care se comporta cu animalele si pentru calitatea serviciilor pe care le asigura.