Meniu

Veterinar Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din moment ce esti in cautarea unui medic veterinar in Satu Mare, atunci, cel mai probabil, animalul tau de companie prezinta o simptomatologie neobisnuita si vrei sa afli care este cauza. Vrem sa iti venim in ajutor cu unele dintre cele mai bune cabinete veterinare spre care iti poti indrepta atentia, pentru ca animalutul tau sa primeasca toate ingrijirile necesare. Inca de la primele simptome ale problemelor de sanatate trebuie sa te asiguri ca ceri sfatul unui medic de specialitate pentru ca este foarte usor ca afectiunea sa degenereze si sa puna in pericol viata prietenului tau patruped.

Daca vrei sa gasesti un cabinet veterinar in Satu Mare care sa raspunda prompt necesitatilor tale, iti recomandam sa citesti mai departe si sa descoperi cele cinci variante pe care ti le prezentam. Asigura-te ca animalul tau de companie primeste toate ingrijirile necesare, dar si ca este consultat cu atentie de un medic profesionist.

Cat costa o consultatie la medicul veterinar in Satu Mare?

Te-ai hotarat pana la urma sa mergi cu pisica sau catelul la medicul veterinar in Satu Mare, dar nu stii care sunt preturile practicate pentru o consultatie de specialitate? Atunci iti recomandam sa iei in considerare tabelul de mai jos in care vei descoperi tarifele puse in aplicare, dar si care sunt institutiile medicale la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Condurache
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Medici cu o buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii si proceduri precise
Alfa Dog
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal amabil, bine pregatit si agil
 • Servicii de o calitate inalta
 • Investigatii de o acuratete ridicata
 • Tratamente elaborate cu atentie
 • Aparaturi moderne
Dr. Ioan Susa
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal de incredere, implicat, bine pregatit si profesionist
 • Investigatii si proceduri precise
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Servicii diversificate
Mobovet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Echipa medicala amabila, profesionista si implicata
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri precise
 • Atmosfera ospitaliera si binevoitoare
 • Servicii ireprosabile
Dr. Zsolt Molnár
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Implicare, empatie, amabilitate
 • Dotari de actualitate
 • Investigatii si proceduri precise
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare din Satu Mare 

Pentru ca vrem ca animalutul tau sa beneficieze de unele dintre cele mai calitative servicii medicale, iti prezentam mai jos cele cinci cabinete veterinare din Satu Mare despre care ti-am vorbit mai sus. Iata care sunt, dar si ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Clinica Dr. Condurache

Clinica veterinara dr. Condurache din Satu Mare asigura servicii, investigatii si proceduri special concepute pentru animalute, cu scopul tratarii eficiente a acestora. Colectivul medical este bine pregatit in domeniu si format din: dr. Vlad Condurache, dr. Anca Elena Condurache, dr. Iulia Stoica, dr. Catalina Teodor, medici veterinari, care isi desfasoara activitatea alaturi de Robert Sabau si Erika Kisujszallasi, asistenti veterinari. Avand o experienta vasta in domeniu, medicii au competenta de a activa in cadrul urmatoarelor departamente: analize de laborator, anesteziologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, ecografie, ginecologie, imunologie, medicina generala, oftalmologie, ORL, ortopedie, stomatologie, urologie, pet shop si cosmetica.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

Majoritatea stapanilor de animale de companie au fost impresionati de profesionalismul si implicarea cadrelor medicale. Pe langa buna pregatire si efortul depus pentru a insanatosi fiecare animalut in parte, se remarca si prezenta aparaturilor de ultima generatie, folosite pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. Toate investigatiile si procedurile efectuate sunt precise.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Condurache
Vezi Pareri

2. Alfa Dog

Cabinetul veterinar Alfa Dog din Satu Mare este a doua optiune catre care stapanii animalelor de companie isi indreapta atentia, datorita faptului ca au la dispozitie servicii complexe si complete. Echipa este formata din doi medici cu o buna pregatire in domeniu: dr. György Balázs, medic veterinar din anul 2008, dupa absolvirea Facultatii de Medicina Veterinara din Cluj Napoca si dr. Vivian Salajan, absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Cluj Napoca promotia 2014. Cei doi au competenta de a desfasura examene de laborator, ecografie, interventii chirurgicale si tratamente complexe, cu scopul insanatosirii animalutelor de companie, indiferent cat de severe sunt problemele acestora de sanatate. 

Costul unei consultatii veterinare este de 100 lei.

Personalul este amabil, bine pregatit si agil cu animalele, asigurand servicii ireprosabile intr-un mediu primitor si confortabil. Serviciile sunt de o calitate inalta, investigatiile sunt de o acuratete ridicata, iar planurile de tratamente sunt elaborate cu grija, in functie de necesitatea fiecarui animalut in parte. Majoritatea clientilor recomanda cu incredere Alfa Dog si altor stapani de animale.

3. Dr. Ioan Susa

Cabinetul veterinar al dr. Ioan Susa este o alta varianta din Satu Mare pe care lumea o ia in considerare cand au nevoie de servicii veterinare la o calitate ridicata. Cabinetul a fost fondat de dr. Ioan Susa, doctor in medicina veterinara si chirurgie veterinara. Este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Timisoara, a obtinut titlul de Doctor in Medicina Veterinara  in anul 1997 si este medic primar veterinar incepand cu anul 1998. Cu o experienta atat de bogata si un parcurs profesional atat de vast, medicul desfasoara urmatoarele: consult de rutina, analize de sange, microscopie, analize de urina, teste rapide de boli infectioase, examene parazitologice, hemoleucograma, diagnostic, management si tratament, ecografie, chirurgie tesuturi moi, pediatrie (vaccinare si deparazitare interna/externa, microcipare si inregistrare), stomatologie veterinara, farmacie veterinara, petshop. Se pot elibera carnete de sanatate, dar si pasaport. Toate aceste servicii sunt efectuate cu ajutorul unor aparaturi de ultima generatie, pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

Personalul de incredere a primit numeroase aprecieri din partea stapanilor de animale de companie, datorita implicarii, bunei pregatiri si profesionalismului de care a dat dovada. Datorita aparaturilor si echipamentelor performante, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt de o calitate superioara si de o precizie inalta. In plus, atmosfera este primitoare si prietenoasa.

4. Mobovet

Mobovet, cabinet veterinar din Satu Mare, acorda atentie si sprijin tuturor pacientilor blanosi care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Unitatea veterinara a fost infiintata in anul 2007 si inca de la inceput a reprezentat o solutie optima pentru stapanii de animale. In corpul cabinetului este integrata si o farmacie, dar si un pet shop. Echipa este formata din medici cu o experienta vasta in domeniu, printre care se numara si: dr. Elena Bonea, medic veterinar, licentiat in Chirurgie generala veterinara, MD Reproductie, obstetrica si ginecologie veterinara, dr. Denisa Mic, doctor in medicina veterinara, parazitologie si boli parazitare, dr. Stefania Stancu, dr. Alexandra Felber, medic specialist in diagnostic de laborator. Alaturi de acestia isi desfasoara activitatea tech. vet. Madalina Pascu, dar si asist. Lavinia Pacurar. Printre serviciile puse la dispozitie se numara: consultatii de specialitate, tratamente, ecografie, interventii chirurgicale, interventii oftalmologice, analize de laborator, detartraj cu ultrasunete, insamantari artificiale, parazitologie-micologie, microcipari, pasapoarte, farmacie veterinara, salon de cosmetica. In plus, din aceasta unitate veterinara se pot achizitiona hrana si diverse accesorii pentru animale.

Pretul aplicat pentru o consultatie este de 120 lei.

Recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca serviciile aplicate sunt ireprosabile si adaptate in functie de necesitatile pacientului blanos. Echipa medicala este renumita in oras, dand dovada de amabilitate, profesionalism si implicare. Avand acces la aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt precise. In plus, locul este unul prietenos si primitor.

5. Dr. Zsolt Molnar

Cabinetul veterinar al dr. Zsolt Molnar este localizat in Satu Mare si ofera tuturor stapanilor de animale de companie posibilitatea de a-si trata prietenul blanos intr-un mediu specializat. Unitatea veterinara a fost infiintata in anul 1998 si inca de la inceput a oferit servicii de o calitate superioara. Printre serviciile puse la dispozitie se numara si: deparazitari, vaccinari, consultatii de specialitate, tratamente personalizate, interventii chirurgicale etc. In plus, se pot acorda consultatii si tratamente atat la cabinet, cat si la domiciliu, in functie de preferinte si necesitati. Multumita aparaturilor si echipamentelor performante, toate serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile.

Consultatia veterinara este de 100 lei.

Majoritatea celor care au ales cabinetul dr. Zsolt Molnar sunt multumiti de rezultatele obtinute. Implicarea, pasiunea pentru domeniu, empatia, amabilitatea si buna pregatire sunt doar cateva dintre calitatile apreciate. Multumita dotarilor de actualitate, toate investigatiile si procedurile aplicate sunt precise.

Concluzii

Animalul tau de companie se confrunta cu simptome iesite din comun si vrei sa mergi la un medic veterinar in Satu Mare pentru a afla care este problema de care sufera? Atunci cele cinci institutii medicale amintite anterior sunt exact ce ai nevoie pentru ca prietenul tau blanos sa primeasca tratamentul necesar.