Meniu

Veterinar Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te asiguri ca iei cele mai bune masuri de prevenire a imbolnavirilor si un tratament de calitate in caz de orice simptome neplacute ale animalului tau de companie, drept pentru care cauti un medic veterinar in Slatina, pe serviciile caruia sa poti conta. Nu ai timpul necesar pentru a cerceta piata de profil din judetul Olt, de aceea te poti baza pe informatiile bine documentate din acest articol.

Vestea buna este ca poti gasi un cabinet veterinar in Slatina, in care sa iti vezi problema rezolvata si sa tratezi cu maximum de responsabilitate sanatatea prietenului tau necuvantator. Citeste pana la capat textul si vei afla unde te poti adresa pentru consultatii, diagnostic, tratament si medicina veterinara preventiva in orasul tau.

Cat costa o consultatie la veterinar in Slatina?

Ai emotii pentru vizita la veterinar in Slatina cu puiul tau si vrei sa inlaturi orice necunoscuta, inclusiv cele legate de costuri. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa mergi, precum si tariful practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Gheorghe
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Cabinet veterinar modern
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Amabilitate si empatie
  • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun veterinar in Slatina?

Un bun veterinar in Slatina sau in oricare alt oras inseamna un medic profesionist, grijuliu si empatic, care sa iti trateze animalul de companie in mod eficient, cu rezultate bune si sa stie sa il abordeze pentru a-l ajuta sa isi depaseasca anxietatea si a se simti confortabil. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte despre cabinetul disponibil aici, despre dotari, veterinari si despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul.

Dr. Stelian Gheorghe

Cabinetul medical veterinar Major-Vet 09 a fost infiintat in anul 2009 in Slatina de catre medicul veterinar dr. Stelian Gheorghe si ofera servicii pentru animalele de companiei atat in cadrul celor doua puncte de lucru, cat si la domiciliul pacientilor. Te poti adresa pentru consultatii si tratamente cabinetului din Bd. A.I. Cuza nr. 39 sau cabinetului din Bd. Nicolae Titulescu, nr. 22, conform programului afisat pe site-ul web. In cabinetele Major-Vet 09 activeaza o echipa devotata de medici, alcatuita din fondatorul brandului de servicii veterinare, caruia i s-au alaturat dr. Mariana Culea si dr. Aurelian Culea, medici veterinari. Poti accesa aici pentru prietenul tau necuvantator vaccinare preventiva, tratamente antiparazitare, diagnostic si tratament pentru boli infectioase, chirurgie veterinara, expertiza sanitar-veterinara, epizo-otologie, microbiologie si imunologie, fiziologie veterinara, farmacologie veterinara, obstetrica si ginecologie veterinara, parazitologie, terapie veterinara, semiologie si imagistica veterinara, stomatologie, analize de laborator si cosmetica veterinara.

Pretul unei consultatii la acest cabinet este de 100 de lei.

Clientii sunt multumiti de experienta inregistrata aici si considera ca Major-Vet 09 este un cabinet veterinar modern, cu servicii de calitate, medici profesionisti si implicati, amabilitate si empatie si tratamente eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Stelian Gheorghe
Vezi Pareri

Concluzii

Uneori serviciile in diverse domenii lipsesc in orasele mai mici, ceea ce nu este cazul si pentru cele de medicina veterinara, oricand fiind disponibil un veterinar in Slatina. Vei gasi aici doua cabinete veterinare, sub umbrela aceluiasi brand, in care poti beneficia de consultatii si tratamente in cele mai bune conditii pentru animalul tau de companie. Verifica orarul publicat pe site-ul web si inregistreaza rapid o programare pentru prietenul tau necuvantator, pentru a-i oferi standarde inalte in asistenta medicala veterinara, la unul dintre medicii competenti si experimentati din municipiul resedinta a judetului Olt.