Meniu

Veterinar Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te simti coplesit atunci cand animalutul de companie se simte rau si vrei sa soliciti ajutorul unui medic veterinar din Targoviste, care sa il consulte atent? Atunci iti propunem o optiune de nerefuzat. In cele ce urmeaza iti prezentam cinci cabinete specializate in medicina veterinara, la care vei putea apela pentru consultatii, investigatii precise si tratamente personalizate in functie de patologiile pacientilor patrupezi. Animalele de companie sunt foarte sensibile, acesta este un adevar general valabil, fiind mereu supuse riscului de a contacta virusuri sau bacterii periculoase.

Din fericire, in Targoviste exista numeroase cabinete veterinare pe care le poti lua in considerare si care acorda o speciala atentie insanatosirii animalutelor cu diverse nevoi. In continuare, iti vom prezenta care sunt clinicile pe care ti le recomandam, cat de bine pregatite sunt echipele medicale din cadrul acestora, dar si cat de eficiente sunt tratamentele aplicate conform recenziilor postate.

Cat costa o consultatie veterinara in Targoviste?

La fel ca orice consultatie medicala umana, si pretul celei veterinare din Targoviste este stabilit in functie de nivelul de pregatire a medicilor, dar si in functie de performanta aparaturilor folosite pentru diverse investigatii. Intr-o astfel de situatie, preturile pot fi diferite de la o clinica la alta, motiv pentru care iti recomandam sa arunci o privire la tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Kiraluk Veterinary
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparaturi de actualitate
 • Investigatii de o acuratete ridicata
 • Rezultate prompte si precise
 • Atmosfera primitoare
 • Planuri eficiente de tratament
Cabinet Mateescu
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Calitate superioara, profesionalism si amabilitate
 • Curatenie ireprosabila si amenajare placuta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Solutii personalizate
Yoko Loco Vet
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Colectiv experimentat si implicat
 • Plan eficient de tratament
 • Aparaturi de actualitate
 • Activitate medicala ireprosabile
 • Cabinet placut amenajat
Toro Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cadre medicale profesioniste si bine pregatite
 • Profesionalism, empatie si amabilitate
 • Aparaturi si echipamente de actualitate
 • Investigatii si proceduri de calitate
Dr. Alen Georgescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Experienta vasta, amabilitate, rabdare
 • Atentie la detalii
 • Medici veterinari cu o buna pregatire
 • Investigatii si servicii calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare in Targoviste 

Daca locuiesti in Targoviste si vrei sa mergi la un cabinet veterinar de renume, bine echipat si cu o echipa bine pregatita de medici, te incurajam sa iei in considerare cele cinci optiuni pe care ti le-am pregatit mai jos. Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii profesionale si de rezultate precise, motiv pentru care iti prezentam unele dintre cele mai populare si apreciate clinici din oras. Citeste mai departe si descopera-le pe fiecare in parte:

1. Kiraluk Veterinary

Prima clinica veterinara din Targoviste pe care ti-o prezentam este Kiraluk Veterinary, specializata in produse si servicii veterinare pentru animalele de companie. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, punand in aplicare urmatoarele: vaccinari, deparazitari interne si externe, tratamente, interventii chirurgicale etc. Cabinetul dispune si de un pet shop cu diverse produse si accesorii pentru animalul de companie.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

Avand in vedere ca echipa de medici acorda o atentie sporita fiecarui animalut in parte, si recenziile postate pentru aceasta clinica sunt pozitive. Datorita aparaturilor de actualitate, investigatiile au o acuratete ridicata, obtinandu-se rezultate prompte si precise. In plus, datorita bunei pregatiri a medicilor, si planurile de tratament sunt atent elaborate. Atmosfera este primitoare, multi dintre stapani spunand ca animalutului lor nu i-a fost teama la consultatia de specialitate.

Vezi parerile pacientilor despre Kiraluk Veterinary
Vezi Pareri

2. Cabinet Mateescu

O alta optiune catre care iti poti indrepta atentia este cabinetul veterinar Mateescu din Targoviste, care ofera o gama larga de servicii si care raspunde tuturor nevoilor animalutului tau. Colectivul este format dintr-o echipa de medici bine pregatiti in domeniu, care au la baza studii universitare, practica de specialitate si experienta dobandita in mai multe unitati veterinare. Nici serviciile nu sunt mai prejos. Cu ajutorul unor echipamente performante si moderne, echipa medicala poate efectua deparazitari, interventii chirurgicale, investigatii, analize, vaccinari etc.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 120 lei.

Calitatea superioara, profesionalismul, amabilitatea si empatia sunt principalele calitati care definesc activitatea echipei medicale. Programarile sunt respectate, preturile sunt decente, clinica este curata si placut amenajata. Echiparile sunt de ultima generatie, generand un act medical de calitate, iar medicii sunt bine pregatiti in domeniu, oferind tuturor pacientilor blanosi solutii personalizate in functie de problema de care sufera.

3. Yoko Loco Vet

Yoko Loco Vet este o alta optiune pe care ti-o recomandam daca esti in cautarea unui cabinet veterinar in Targoviste. Echipa medicala are o buna pregatire in domeniu, clinica aflandu-se in colaborare si cu medici din alte unitati veterinare prestigioase. Printre serviciile de care animalutul tau poate beneficia se numara si: deparazitari interne si externe, internare (daca este necesara), vaccinari, interventii chirurgicale, ecografie etc. Cabinetul ofera chiar si servicii de urgenta pentru momentele in care prietenul tau patruped are nevoie imediata de ajutor de specialitate.

Consultatia de specialitate la Yoko Loco Vet este de 80 lei.

Cabinetul veterinar a primit numeroase aprecieri din partea stapanilor de animale de companie, multumita implicarii medicilor, dar si serviciilor calitative. Colectivul isi desfasoara activitatea cu profesionalism, stabilind un diagnostic precis, dar si un plan corect de tratament. Multumita aparaturilor de actualitate, toate activitatea medicala este desfasurata ireprosabil, cabinetul fiind amenajat prietenos si cu bun gust.

4. Toro Vet

Daca esti in cautarea unui alt cabinet veterinar din Targoviste unde animalul tau de companie sa primeasca tratamentul necesar, ti-l prezentam pe Toro Vet. Dotat cu echipamente moderne, colectivul medical reuseste sa stabileasca un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Unitatea veterinara are la dispozitie si produse profesionale, dar si medicamente care sa trateze numeroase afectiuni, oferind servicii profesionale, printre care se numara si: analize de sange, chirurgie, consultatii de specialitate, deparazitari, detartraj profesional, ecografie, microcipare si vaccinari. Alaturi de acestea, pacientii patrupezi pot beneficia, de asemenea, de servicii de cosmetica, accesorii si hrana adaptata in functie de propriile necesitati.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 100 lei.

Majoritatea stapanilor animalelor de companie lauda activitatea desfasurata de cadrele medicale ale acestei unitati veterinare. Profesionalismul, empatia si buna pregatire in domeniu sunt principalele calitati care sunt puternic apreciate de stapani. In plus, echipa de medici veterinari are acces la aparaturi si echipamente de actualitate, prin intermediul carora efectueaza toate investigatiile si procedurile efectuate sunt de calitate.

5. Dr. Alen Georgescu

In completarea variantelor prezentate mai sus, iti prezentam si cabinetul veterinar dr. Alen Georgescu, din Targoviste, infiintat in 1992, unde ai ocazia sa beneficiezi de servicii calitative la preturi accesibile. Echipa medicala are o experienta vasta in domeniu, asigurand servicii si investigatii de calitate. Printre acestea sunt amintite si: consultatii de specialitate, tratamente, vaccinari, deparazitari, microcipare, terapie intensiva, biochimie sanguina, hematologie, examene parazitologice, examene bacteriologice, detartraj cu ultrasunete, extractii dentare, chirurgie stomatologica, mica chirurgie, mare chirurgie, toaletare auriculara, taierea unghiilor, vidarea glandelor perianale. Cabinetul dispune si de un punct farmaceutic, dar si de un pet shop. Datorita echipamentelor de actualitate, toate serviciile si investigatiile efectuate sunt de o precizie inalta.

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara este de 200 lei.

Clinica veterinara a primit numeroase recenzii pozitive, datorita serviciilor calitative, dar si datorita experientei vaste in domeniu a medicilor veterinari. Amabili, rabdatori, atenti la detalii si bine pregatiti, medicii acorda o atentie sporita tuturor investigatiilor si serviciilor medicale, pentru a fi desfasurate intr-o maniera ireprosabila. Din pacate, preturile sunt usor ridicate spre deosebire de cele existente pe piata.

Concluzii

Vrei sa mergi la un cabinet veterinar in Targoviste unde animalutul tau de companie sa beneficieze de un act medical de calitate? Controlul de rutina este foarte important pentru a afla din timp daca prietenul tau patruped se confrunta cu anumite probleme de sanatate. Nu amana vizita si prezinta-te la cabinet pentru efectuarea tuturor vaccinarilor si deparazitarilor, prevenind astfel, cu succes, dezvoltarea unor afectiuni periculoase.