Veterinar Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Animalutele de companie aduc acea scanteie de bucurie si iubire in viata stapanilor, dar si o ingrijorare nemarginita atunci cand se imbolnavesc, motiv pentru care toata lumea trebuie sa cunoasca cel putin un medic veterinar in Targu Jiu la care sa apeleze cu incredere atunci cand prietenul lor blanos sufera de anumite probleme de sanatate. Stapanii animalelor de companie cunosc cat de important este sa se respecte controlul de rutina, pentru prevenirea problemelor de sanatate, dar si pentru monitorizarea diverselor afectiuni.

Daca ai si tu un animal de companie si locuiesti in Targu Jiu, avem cateva cabinete veterinare pe care ti le recomandam, datorita varietatii generoase de servicii, dar si datorita echipamentelor de top care sunt folosite in cadrul diverselor investigatii sau proceduri medicale. Citeste in continuare si descopera care sunt optiunile pe care ti le prezentam, dar si care ofera servicii de un raport calitate/pret excelent.

Cat costa o consultatie la medicul veterinar in Targu Jiu?

Tabelul de mai jos afiseaza care sunt preturile practicate pentru o consultatie veterinara in Targu Jiu, dar si care sunt denumirile clinicilor la care te incurajam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
All4Animals
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii prompte, sigure si calitative
 • Investigatii si proceduri precise
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Tratamente personalizate
 • Ambient placut
ChiccoVET
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Promptitudine, precizie si profesionalism
 • Echipa medicala empatica si experimentata
 • Diagnostic corect si investigatii precise
 • Plan personalizat de tratament
 • Mediu primitor si placut
Blue Care Vet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu o buna pregatire
 • Experienta vasta, implicare si dedicare
 • Dotari performante
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratament corect
Clinivet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Plan eficient de tratament
 • Consultatii de specialitate
 • Investigatii ireprosabile
 • Echipamente performant
 • Nerespectarea programarilor
ReyVet
150 Ron
 • Pret Consultatie150 Ron
 • Echipa medicala excelenta
 • Servicii calitative
 • Consultatii amanuntite
 • Tratamente adaptate
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 cabinete veterinare din Targu Jiu 

Vrei sa stii care sunt unele dintre cele mai bune cabinete veterinare din Targu Jiu la care poti apela pentru a beneficia de servicii de calitate? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in continuare, iti vom prezenta topul celor cinci cabinete din orasul tau la care poti apela oricand ai nevoie de ajutorul unui specialist. Iata care sunt acestea, dar si ce impresia au lasat si celorlalti clienti:

1. All4Animals

All4Animals este un cabinet veterinar din Targu Jiu care a fost infiintat in anul 2016 si care ofera tuturor stapanilor animalelor de companie posibilitatea de a opta pentru o gama variata de servicii, proceduri si investigatii. Actul medical se desfasoara ireprosabil, datorita aparaturilor si echipamentelor de actualitate, dar si datorita experientei vaste in domeniu a medicului veterinar dr. Patricia Paraschiv. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul U.S.A.M.V.B Timisoara, avand o buna pregatire in domeniu prin intermediul workshop-urilor la care a participat: Workshop Ovariehisterectomia prin metoda Key-hole, de dermatologie, de dializa, workshop salbacana. Printre serviciile pe care medicul poate sa le asigure sunt amintite si: consultatiile generale, microcipare, chirurgie, vaccinari, ajutor de specialitate in caz de urgenta, sterilizari, analize de sange, ecografie.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 130 lei.

Medicul veterinar care isi desfasoara activitatea la All4Animals a primit numeroase aprecieri din partea stapanilor de animale de companie, multumita serviciilor prompte, sigure si calitative. Investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt precise, multumita echipamentelor si aparaturilor performante utilizate, iar tratamentele elaborate de medic sunt adaptate in functie de problemele de sanatate.

Vezi parerile pacientilor despre All4Animals
Vezi Pareri

2. ChiccoVET

O alta varianta pe care ti-o recomandam si care se afla in Targu Jiu este ChiccoVET, un cabinet veterinar specializat in servicii si proceduri care se adreseaza tuturor animalutelor. Echipa medicala este una bine pregatita in domeniu, care asigura un act medical de calitate pentru toti pacientii patrupezi. Printre serviciile pe care le executa cu profesionalism se numara si: consultatii de specialitate, chirurgie, analize de sange, urina si dermatologice, tratamente personalizate, EKG, ecografie abdominala si cardiaca, detartraj, examene citologice si histopatologice, anestezie inhalatorie, monitorizarea functiilor vitale, tensiometru, examene micologice si bacteriologice, radiologie, deparazitari interne si externe, vaccinari, carnete de sanatate, pasapoarte. Clinica este echipata si cu un punct farmaceutic, dar si cu accesorii si hrana pentru animalute.

Consultatia veterinara la ChiccoVET este de 130 lei.

Multi dintre stapanii animalelor de companie sunt multumiti de serviciile si de activitatea desfasurata de echipa medicala ChiccoVET. Informatiile telefonice sunt comunicate cu precizie, procedurile sunt precise, diagnosticul stabilit in urma investigatiilor este unul corect, iar planul de tratament este adaptat in functie de problemele de sanatate. In plus, medicii sunt adevarati iubitori de animale, oferind tuturor pacientilor blanosi un mediu primitor si placut.

3. Blue Care Vet

Blue Care Vet, un cabinet veterinar din Targu Jiu, raspunde prompt situatiilor de urgenta si necesitatilor de tratament ale animalutelor. Scopul principal al unitatii medicale este sa ofere servicii calitative si investigatii precise, astfel incat animalutul sa fie diagnosticat corect, dar si tratat in functie de necesitati. Printre serviciile care sunt practicate cu implicare de catre medicii profesionisti sunt amintite si: consultatii de specialitate, tratamente, deparazitari, vaccinari, implantare de microcipuri, pregatire si eliberare pasapoarte, chirurgie, analize de sange, urina, dermatologie, examene de citologie, histopatologie, micologie, coproparazitologie, bacteriologice, EKG si cosmetica veterinara. Cabinetul prevede, de asemenea, un punct farmaceutic, sala special echipata de interventii chirurgicale si un pet shop. 

Pretul stabilit pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

In cele peste patru sute de recenzii atribuite cabinetului Blue Care Vet stapanii animalelor de companie se declara multumiti de serviciile prestate de echipa medicala. Aceasta da dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta, implicare si dedicare, avand acces la dotari performante. Cu ajutorul lor, toate investigatiile efectuate sunt ireprosabile, iar tratamentul stabilit este unul corect pentru o vindecare rapida si eficienta.

4. Clinivet

Clinivet este un alt cabinet veterinar din Targu Jiu care asigura unele dintre cele mai calitative servicii pentru prietenul tau patruped. Echipa medicala pe care o vei cunoaste este formata din medici iubitori de animale, implicati si bine pregatiti, avand competenta de a desfasura servicii din mai multe departamente medicale. Iata care sunt acestea: consultatii de specialitate, deparazitari interne si externe, vaccinari, analize de laborator, examen sange babesioza, ecografie abdominala, stomatologie, sterilizari, interventii chirurgicale, cosmetica felina si canina, vaccinari. Totodata, cabinetul este echipat si cu hrana, accesorii, vitamine si antibiotice pentru animalute, care sunt administrate la recomandarea medicului de specialitate.

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 120 lei.

Clinica este, in mare parte, apreciata pentru abordarea moderna a medicilor, dar si pentru eficienta serviciilor veterinare puse in aplicare. Planul de tratament elaborat este unul atent personalizat, consultatiile de specialitate sunt amanuntite, iar investigatiile efectuate sunt ireprosabile cu ajutorul echipamentului performant. Din pacate, nu sunt respectate programarile, iar activitatea desfasurata de personalul de asistente ar trebui sa fie imbunatatita.

5. ReyVet

In completarea cabinetelor de mai sus, iti prezentam si ReyVet, un cabinet veterinar din Targu Jiu, care se adreseaza tuturor stapanilor animalelor de companie si care ofera servicii de calitate. In cadrul echipei medicale se remarca prezenta dr. Stefan Geanta,  medic veterinar specialist cardiolog, membru al Asociatiei Cardiologilor Veterinari Din Europa si dr. Ana Maria Boncea, specializata in dermatologie. Alaturi de personalul de asistente si de aparaturile de ultima generatie care se afla in dotari, toate serviciile desfasurate sunt ireprosabile. Cabinetul dispune si de antibiotice, vitamine si medicamente, astfel incat pacientul blanos sa primeasca toate ingrijirile necesare in functie de problema de sanatate de care sufera.

Consultatia veterinara la ReyVET este de 150 lei.

Echipa medicala este excelenta, asigurand tuturor pacientilor blanosi o atmosfera primitoare si prietenoasa. Serviciile sunt calitative, investigatiile decurg ireprosabil, consultatiile efectuate sunt amanuntite, iar tratamentele sunt adaptate in functie de patologiile experimentate. Din pacate, preturile aplicate pentru serviciile desfasurate sunt destul de ridicate.

Concluzii

Vrei sa faci o vizita cabinetului veterinar din Targu Jiu cu animalutul de companie pentru un control de rutina sau pentru monitorizarea unei afectiuni deja existente? Clinicile mentionate mai sus iti vor fi de un real ajutor, datorita faptului ca au capacitatea de a furniza servicii de calitate, dar si pentru ca sunt echipate cu aparaturi de actualitate, eficiente pentru efectuarea examinarilor imagistice la o acuratete inalta.