Meniu

Veterinar Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un veterinar din Zalau este ca parte din familie pentru persoanele care au un animal de companie sau mai multe. Acesta se ingrijeste de sanatatea animalelor, monitorizand-o prin examene regulate si vaccinari si oferind, la nevoie, diagnosticul si tratamentul adecvate.

Veterinarul este un specialist in masura sa le acorde proprietarilor de animale consiliere si indrumari in privinta nutritiei si ingrijirii acestora, ajutandu-i sa ia decizii informate. Daca esti interesat sa gasesti un veterinar bun in Zalau, citeste pana la final acest articol si vei descoperi cinci clinici veterinare in care sunt specialisti cu experienta, ce pun la dispozitia iubitorilor de animale numeroase servicii de diagnostic si tratament.

Cat costa serviciile unui veterinar din Zalau?

Consultatia la un medic veterinar din Zalau are un pret diferit de la clinica la clinica. In tabelul de mai jos poti vedea aceste mici variatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Raul Anivet
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici veterinari cu experienta
 • Diverse servicii veterinare
 • Bun raport calitate-pret
 • Ofera si consultatii la domiciliu
 • Buna comunicare si sfaturi utile
Complet Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Cabinet veterinar si pet shop
 • Servicii medicale veterinare variate
 • Cosmetica animala
 • Pet shop cu numeroase produse
 • Aparatura performanta
 • Buna organizare
 • Bun raport calitate-pret
Petit Fauna
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Cabinet veterinar modern
 • Farmacie veterinara
 • Numeroase servicii pentru animalele de companie
 • Personal tanar si prietenos
 • Disponibilitate de a raspunde tuturor solicitarilor posesorilor de animale
 • Bun raport calitate-pret
Petzone
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Cabinet veterinar cu servicii diversificate
 • Medic veterinar cu experienta
 • Pet shop bine aprovizionat
 • Vaccinari si sterilizari
Dr. Cristian Antal
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Trei medici veterinari
 • Servicii veterinare variate
 • Sterilizari si interventii chirurgicale
 • Ecografii si analize de sange
 • Preturi accesibile
 • Examene trichineloscopice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce veterinar din Zalau preferi pentru animalutul tau? Top 5 cabinete

Sunt 5 cabinete veterinare in municipiul Zalau care sunt apreciate de proprietarii animalelor de companie. Te invitam sa le descoperi in clasamentul alcatuit chiar in functie de criteriul impresiilor pozitive pe care le-au creat in randul clientilor.

1. Dr. Raul Anivet

O prima optiune in Zalau, in materie de servicii veterinare, este cabinetul Raul Anivet, ce a fost dat in folosinta in anul 2020. Cabinetul apartine medicului veterinar Raul Negritas si impreuna cu echipa sa ofera numeroase servicii de specialitate, de la consultatii, tratamente, vaccinari si deparazitari, la investigatii si interventii chirurgicale. Clinica este moderna si a fost dotata cu echipamente si instrumente performante, cu care specialistii pot realiza investigatii si interventii diverse.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Sunt numeroase persoane care au spus in mediul online despre acest cabinet si despre personal numai lucruri laudative. Iata ce se spune cel mai des despre serviciile cabinetului Raul Anivet: echipa este alcatuita din profesionisti amabili, care comunica deschis si isi ofera ajutorul la orice ora, clinica este moderna si bine dotata, curatenia este impecabila si atmosfera este placuta atat de catre animalute, cat si de catre proprietarii lor. Doctorul Raul Negritas este considerat de catre multi dintre cei cu care a interactionat drept cel mai bun veterinar din Zalau.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Raul Anivet
Vezi Pareri

2. Complet Vet

La Complet Vet Zalau poti veni cu animalutul tau atat pentru serviciile cabinetului veterinar, cat si pentru produsele de la pet shop. Cabinetul si-a inceput activitatea in anul 2010, din initiativa medicului Cornelia Silaghi. Odata cu pregatirea si participarile frecvente la cursuri de specialitate in domeniul veterinar si cu investitiile in aparatura moderna, cabinetul s-a dezvoltat si a devenit cunoscut pe piata acestor servicii. In cadrul sau, pe langa serviciile medicale sunt puse la dispozitie si servicii de cosmetica animala (grooming), ce includ: imbaiere, tratamente cu balsam, tuns, tratamente antinaparlire, curatatul urechilor, vidat glande perianale. In pet shop poti gasi: pasari de colivie, rozatoare, acvaristica, hrana pentru animalele de companie, recompense si accesorii, precum jucarii sau custi de transport.

Tariful unei consultatii la veterinar este de 120 de lei.

Dr. Silaghi este considerata o buna profesionista, amabila si cu empatie fata de fiecare animalut care ajunge in fata sa. Oamenii mai apreciaza la acest cabinet veterinar din Zalau numeroase aspecte: atentia la detalii, curatenia, aparatura performanta. Sunt si persoane care declara ca aceasta clinica este moderna si ca este bine organizata.

3. Petit Fauna

In Cabinetul Medical Veterinar Petit Fauna din Zalau, care este prevazut si cu o farmacie veterinara, personalul medical vine in ajutorul animalutelor de companie cu diverse servicii, de la consultatii, la vaccinari, deparazitari si alte proceduri medicale de diagnostic si tratament. Din farmacia veterinara se pot achizitiona diverse produse destinate cresterii si ingrijirii animalutelor de companie, precum: hrana, medicamente, diete si multe altele.

Consultatia are aici un pret de 90 de lei.

Despre personalul de la acest cabinet se spune in recenziile de pe internet ca este tanar si foarte prietenos cu pacientii si ca se observa daruirea cu care isi practica meseria. De asemenea, specialistii sunt apreciati si pentru faptul ca sunt informati in privinta noutatilor din acest domeniu de activitate si ca raspund cu promptitudine solicitarilor venite de la posesorii de animale, indiferent de ora.

4. Pet Zone

Pet Zone se afla de asemenea pe lista cabinetelor veterinare bine cotate din Zalau. Serviciile pe care le ofera sunt diversificate, pentru a raspunde nevoilor tuturor proprietarilor de animale de companie, fie ca acestea sunt pisici, caini, rozatoare, reptile sau pasari de companie. Medicul veterinar asigura urmatoarele: consultatii, tratamente, vaccinari, sterilizari, investigatii. Din pet shop se pot achizitiona atat hrana pentru animale, cat si accesorii pentru cresterea si ingrijirea acestora.

Pretul consultatiei la veterinar este de 90 de lei.

Clientii acestui cabinet veterinar si pet shop au notat diverse lucruri pozitive despre el, spunand, printre altele ca personalul este foarte bine pregatit si ca face tot ce ii sta in putinta pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de o informatie sau cauta diverse produse pentru animalutele lor. Un alt lucru pe care l-au remarcat oamenii aici este ca pet shop-ul este foarte bine aprovizionat.

5. Dr. Cristian Antal

Servicii de buna calitate sunt oferite si la Cabinetul Veterinar Dr. Cristian Antal din Zalau. In aceasta locatie se efectueaza investigatii si tratamente specifice pentru animalele de companie  (consultatii, ecografii, vaccinari, sterilizari, interventii chirurgicale, analize de sange) si se realizeaza inclusiv examene trichineloscopice. Echipa medicala a acestui cabinet este alcatuita din trei medici cu experienta: dr. Cristian Antal, dr. Ilyes Zoltan si dr. Cristina Imbre. 

Pretul consultatiei este de 100 de lei.

Locuitorii din Zalau sunt recunoscatori specialistilor de la acest cabinet veterinar pentru ajutorul acordat in momentele dificile ale animalutelor lor de companie si pentru metodele de preventie. Ei spun ca serviciile sunt eficiente, preturile acestora sunt accesibile si ca sunt intampinati intotdeauna cu amabilitate, atat ei, cat si animalele de companie. 

Concluziile noastre

In viata unui animal de companie, vizitele periodice la un veterinar din Zalau sunt foarte importante pentru sanatatea si ingrijrea sa optima. Poti alege unul dintre cabinetele prezentate in acest articol pentru a-i oferi prietenului tau necuvantator sansa la o crestere armonioasa si la o ingrijire optima.

In cabinetele veterinare bune din Zalau sunt medici cu experienta, iar serviciile pe care acestia le ofera sunt variate si profesioniste. Consultatiile, vaccinarile, sterilizarile, investigatiile si interventiile chirurgicale pot salva viata animalutului tau de companie, dar nu ezita sa-l duci la medic nu doar atunci cand este in suferinta, ci si pentru controale de rutina.