Meniu

Veterinar Apahida

Actualizat pe:

Cu toate ca este vorba de o simpla comuna, atunci cand sunt necesare serviciile unui veterinar, Apahida reuseste sa dispuna de cel putin 2 alternative care se bucura de un nivel de incredere foarte ridicat printre randurile stapanilor de animale din comunitate. Prin urmare, daca te numeri printre locuitorii din regiunea respectiva iar animalutul tau se confrunta cu anumite probleme de natura medicala, in articolul de fata vei regasi principalele cabinete veterinare la care merita sa apelezi.

Unde sa mergi atunci cand ai nevoie de un veterinar in Apahida?

Daca te numeri printre stapanii de animale care au nevoie sa apeleze la serviciile unui bun veterinar, Apahida iti poate oferi nu mai putin de doua cabinete acreditate, fiecare dintre acestea bucurandu-se de o popularitate foarte mare in regiunea respectiva. Prin urmare, iata la cine ar trebui sa apelezi:

1. Cabinetul veterinar BACONE IMPEX SRL

Fiind vorba de o institutie cu experienta in domeniu, acest cabinet pune la dispozitia clientilor o gama variata de servicii, medicii si tehnicienii din echipa putand sa lucreze atat cu animale de companie (caini sau pisici) cat si cu animale de renta (bovine, ovine, porcine, suine sau cabaline). Cabinetul dispune de aparatura moderna si de metode inovative de lucru, doctorii fiind capabili sa trateze cam toate tipurile de probleme cu care animalele ar putea ajunge sa se confrunte.

Printre serviciile oferite se numara: consultatiile generale sau de specialitate, deparazitarea, vaccinarea, microciparea, interventiile chirurgicale, examenele trichineloscopice si supraveghere sanitar veterinara. Pe deasupra, cabinetul pune la dispozitie servicii de urgente veterinare non stop, doctorii urmand sa se deplaseze la fata locului atunci cand animalul nu poate fi mobilizat pentru a determina un diagnostic rapid si, implicit, aplica un tratament provizoriu. Pentru programari sau mai multe informatii, se poate contacta numarul de telefon 0740.085.889.

2. Cabinetul veterinar Profesional Vet

La fel ca si in cazul anterior, cabinetul veterinar Profesional Vet dispune doar de cadre medicale specialiste, cu numeroasa experienta in domeniu, aici putand sa fie tratate toate problemele cu care pacientii imblaniti ar putea ajunge sa se confrunte. Conform numeroaselor recenzii inregistrate, personalul va da dovada de profesionalism si amabilitate pe tot parcursul lucrarii, intentia fiind ca, atat animalul, cat si stapanul acestuia sa se poata bucura de o experienta cat mai placuta.

Echipamentul utilizat este unul cat se poate de modern, in conformitate cu standardele intalnie in majoritatea cabinetelor care pot spune ca se respecta, tratamentele practicate fiind insotite atat de un grad minim de risc, cat si de un grad de eficienta foarte ridicat. Sunt oferite servicii veterinare complete, pacientii putand sa dispuna de: consultatii, interventii chirurgicale, deparazitare, vaccinare, microcipare etc. Pe deasupra, la fel ca in cazul anterior, si acest cabinet dispune de servicii non stop pentru urgente veterinare, existand posibilitatea ca medicul sa se poata deplasa la domiciliu pentru ca pacientul imblanit sa fie tratat. Pentru programari sau mai multe informatii, angajatii iti stau la dispozitie la numarul de telefon 0742.218.295.

In concluzie, acestea sunt singurele alternative optime atunci cand ai nevoie de un veterinar in comuna Apahida.