Meniu

Veterinar Breaza

Actualizat pe:

De vreme ce ai fost interesat sa dai o cautare pe tema “veterinar in Breaza”, atunci, cel mai probabil, animalutul tau de companie se confrunta cu anumite probleme de sanatate sau are nevoie sa ia parte la niste servicii specifice, precum vaccinarile sau deparazitarile. Indiferent de situatia in care te regasesti, este de la sine inteles faptul ca vei avea nevoie sa apelezi la veterinari profesionisti atunci cand vrei sa-ti tratezi prietenul imblanit, de la aceasta premisa plecand si articolul de fata.

3 alternative optime pentru cei aflati in cautarea unui veterinar in Breaza

Atunci cand sunt necesare serviciile unui bun veterinar, Breaza reuseste sa dispuna de cateva cabinete care se situeaza la un nivel foarte ridicat din punct de vedere al profesionalismului prestat, fiecare dintre cele 3 institutii mentionate in randurile urmatoare putand sa garanteze tratamente pe masura asteptarilor create. Prin urmare, iata la cine ti se recomanda sa apelezi:

1. Cabinetul veterinar Glad Pets

Cu o activitate de cel putin 3 ani in domeniu, angajatii cabinetului Glad Pets au reusit sa castige destul de rapid increderea stapanilor de animale din Breaza, printre principalele criterii care definesc aceasta institutie situandu-se profesionalismul si dragostea pentru animale. De asemenea, clientii vor beneficia de transparenta si de o atitudine cat se poate de prietenoasa, intentia angajatilor fiind de a putea oferi o experienta cat mai placuta pe parcursul colaborarii.

Tehnologia utilizata este una avansata si moderna, aceasta putand sa sporeasca semnificativ eficienta cu care sunt tratati pacientii imblaniti. Un alt aspect care merita adus in discutie consta in preturile considerate ca fiind accesibile de o mare parte a clientilor. Daca doresti sa obtii mai multe informatii, poti contacta numarul de telefon 0726.364.974.

2. Cabinetul veterinar al doamnei doctor Ruianu Monica

Doamna doctor Ruianu Monica a devenit o personalitate recunoscuta printre randurile stapanilor de animale din Braila, ca urmare a serviciilor veterinare de calitate pe care aceasta le poate oferi. De asemenea, pe langa profesionalismul de care da dovada, medicul mai este apreciat si pentru dragostea fata de animale care se manifesta de fiecare data cand un nou pacient ii calca pragul cabinetului.

Doamna doctor lucreaza cu rabdare si intelegere, avand inregistrata suficienta experienta in domeniu pentru a putea oferi, atat diagnostice precise, cat si tratamente potrivite pentru fiecare caz in parte. Daca doresti sa apelezi la serviciile acestui cabinet, doamna Ruianu va putea fi contactata la adresa strada Erou Colonel Doctor Popovici numarul 19A, Breaza de Jos.

3. Cabinetul domnului doctor Raileanu Gh. Adrian

Cel de-al treilea cabinet veterinar care trebuie adus in discutie este cel al domnului doctor Raileanu, pacientii imblaniti putand sa beneficieze si aici de anumite servicii calitative, precum consultatii, vaccinari, deparazitari, tratamente pentru durere etc. Dupa diagnosticare, domnul doctor va cauta sa determine o metoda de abordare cat mai eficienta pentru cazul de fata, astfel incat animalutul sa ajunga sa se insanatoseasca cat mai repede cu putinta. De asemenea, stapanii vor avea parte de consiliere si recomandari adecvate, astfel incat sa-si faca o idee clara cu privire la problemele cu care se confrunta prietenul imblanit. Daca doresti mai multe informatii, poti apela la numarul de telefon 0722.212.034.

In concluzie, acestea sunt principalele alternative pentru persoanele care au nevoie sa apeleze la serviciile unui veterinar din Breaza.