Meniu

Veterinar Dej

Actualizat pe:

Daca ai fost interesat sa dai un search de tipul “veterinar in Dej” atunci, cel mai probabil, animalutul tau de companie ori se confrunta cu anumite probleme de natura medicala ori are nevoie sa ia parte la un procedeu de rutina, precum deparazitarea sau vaccinarea. Indiferent de situatia cu care te confrunti, un lucru este cert: vei avea nevoie sa apelezi la serviciile unui medic profesionist.

Veterinar in Dej: la cine merita sa apelezi?

Atunci cand sunt necesare serviciile unui veterinar, Dej dispune de cel putin 3 cabinete care se bucura, mai mult sau mai putin, de o popularitate destul de ridicata printre randurile stapanilor de animale de companie. Asadar, pentru a-ti facilita pe cat posibil cautarea, in articolul de fata au fost selectate cele mai apreciate institutii veterinare din regiune, fiecare client urmand sa se orienteze spre cea care ii va surade mai mult:

1. Cabinetul veterinar PetHome Vet

Conform feedback-ului inregistrat din partea clientilor, acest cabinet se situeaza in topul serviciilor care pot fi obtinute in Dej, aici putand fi tratate atat animale de companie obisnuite (precum cainii sau pisicile), cat si animale de companie exotice. Personalul este pregatit pentru a oferi o gama completa de servicii veterinare, fie ca este vorba de o simpla vaccinare sau de o interventie chirurgicala in toata regula.

Conform statisticilor, majoritatea clientilor tind sa pastreze legatura cu echipa acestui cabinet si, implicit, sa apeleze iarasi la serviciile sale in cazul in care, pe viitor, va reaparea nevoia. Medicii vor da dovada de profesionalism si promptitudine pe tot parcursul tratamentului, acestia fiind de asemenea foarte deschisi atunci cand stapanul va cere sfaturi cu privire la buna ingrijire a animalului.

Majoritatea clientilor sunt de parere ca preturile regasite aici sunt extrem de rezonabile, avand in vedere calitatea serviciilor oferite. Pentru mai multe informatii, se poate contacta numarul de telefon 0745.967.252.

2. Sanivet Farm

Sanivet Farm a fost proiectat pentru a putea oferi animalelor de companie o gama cat mai variata de servicii, institutia dispunand de un cabinet veterinar, o farmacie veterinara, un pet shop si de o ramura specializata in toaletajul canin. Conform recenziilor inregistrate pe pagina oficiala de Facebook, aproximativ toti clientii care aleg sa apeleze la cabinetul veterinar respectiv ajung sa plece multumiti de lucrarile prestate.

Toti angajatii din echipa au ajuns sa lucreze in domeniu ca urmare a dragostei pentru animale purtata in suflet, fapt care se evidentiaza inca din momentul in care pacientii imblaniti ajung sa calce pragul cabinetului. Daca iti surade sa apelezi la serviciile acestui cabinet veterinar dar vrei sa obtii mai multe informatii, personalul iti va sta la dispozitie la numarul de telefon 0787.747.749.

3. DSVSA Dej

Daca animalutul tau are nevoie doar de o vaccinare sau deparazitare, atunci ai putea sa te indrepti si catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Cluj, aceasta institutie putand sa ofere un tratament cat se poate de calitativ. Conform feedback-ului inregistrat, atat personalul de la casa, cat si medicii veterinari vor fi cat se poate de amabili, atat cu prietenii imblaniti, cat si cu stapanii acestora.

In concluzie, acestea sunt principalele alternative atunci cand sunt dorite serviciile unui veterinar din Dej.