Meniu

Veterinar Floresti

Actualizat pe:

Starea de sanatate a animalelor de companie este foarte importanta, mai ales ca numeroase bolii ale acestora pot fi transmise si la oameni, motiv pentru care un medic veterinar din Floresti recomanda ca acestea sa fie duse la un control veterinar cel putin o data pe an, daca nu au probleme evidente de sanatate.

Exista insa si alte aspecte de care stapanii animalelor trebuie sa aiba grija pentru a le asigura necuvantatoarelor, care sunt deja membri ai familiei, o viata buna si lipsita de probleme de natura medicala.

Sfaturi pentru ingrijirea animalelor, de la un veterinar din Floresti

Pentru a veni in ajutorul celor care au animale de companie, dar care nu stiu ce pot face pentru ca acestea sa fie ferite de problemele medicale, medicul veterinar din Floresti a enumerat o serie de sfaturi. Acestea sunt foarte utile mai ales celor care abia au adoptat un membru necuvantator in familia lor.

Astfel ca primul pas pe care trebuie sa il faca stapanii animalelor de companie este sa urmeze schema de vaccinare a acestora, deoarece vaccinurile au un rol foarte important in prevenirea aparitiei unor afectiuni medicale. De asemenea, deparazitarea periodica va contribui la evitarea unei infestari cu diversi paraziti – interni si externi – o mare parte dintre acestia fiind usor de transmis si oamenilor, carora le pot provoca probleme de sanatate destul de grave.

Alimentatia este si ea extrem de importanta pentru starea de sanatate a animalelor. De aceea este necesar sa se ofere numai hrana potrivita rasei, taliei si varstei pe care o are animalul, mai ales ca si animalele pot suferi de obezitate, ca urmare a unei alimentatii nesanatoase si a lipsei de miscare.

La ce cabinet veterinar din Floresti se poate merge cu animalele de companie?

Orasul Cluj Napoca este unul dintre cele mai mari din tara, astfel ca in fiecare cartier se gasesc clinici si cabinete medicale de orice specializare, iar cei care cauta un cabinet veterinar in Floresti au mari sanse sa gaseasca unul in apropierea lor.

Unele dintre cele mai populare si apreciate astfel de cabinete, unde clujenii isi duc animalele de companie pentru tratare, preventie si chiar infrumusetare, sunt:

1. Cabinet veterinar Animalia

La cabinetul veterinar Animalia, animalele pot beneficia de o gama vasta de servicii medicale veterinare, cabinetul punand la dispozitia stapanilor chiar si servicii de toaletaj sau petshop.

2. Vet Plus Pet

Vet Plus Pet este un cabinet veterinar care ofera servicii medicale veterinare pentru aproape orice problema sau afectiune, precum si servicii de urgenta, pentru care pune la dispozitie doua numere de telefon pentru consultatii in afara orelor de program: 0742.272.390 sau 0746.119.431.

3. Clinica veterinara Calvaria

Cu o echipa numeroasa si un portofoliu complet de servicii medicale, clinica veterinara Calvaria acopera toate ariile medicale importante pentru sanatatea animalelor, de la obisnuitele consultatii de rutina pana la stomatologie sau cardiologie.

In concluzie, stapanii animalelor de companie din Cluj au posibilitatea de a gasi un medic veterinar in Floresti care sa fie un bun profesionist, pasionat si empatic.