Meniu

Medicina muncii Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Riscul de accidentare la locul de munca este suficient de crescut, mai ales in anumite sectoare, cum ar fi cel destinat constructiilor, motiv pentru care serviciile de medicina muncii in Buzau pot fi de un real folos. Orice companie trebuie sa se afle in parteneriat cu o clinica specializata in medicina muncii, mai ales in cazul in care angajatii risca sa dezvolte anumite boli profesionale sau risca sa se accidenteze sever. Pe langa capacitatea ireprosabila de diagnosticare si metodele de tratament aplicate pentru fiecare angajat in parte, medicul specialist poate sa isi si consilieze pacientul, astfel incat acesta sa previna aparitia acestor probleme de sanatate.

In Buzau, fondatorii firmelor de constructii au posibilitatea de a apela la ajutorul multor institutii medicale care ofera servicii de medicina muncii, pentru a le asigura angajatilor toate conditiile necesare. Examinarile periodice si consilierea unui specialist poate contribui semnificativ la prevenirea problemelor de sanatate dobandite profesional.

Cat costa un pachet de servicii de medicina muncii in Buzau?

Daca esti antreprenor si tocmai ti-ai infiintat o companie, va trebui sa te asiguri ca soliciti ajutorul unei clinici specializate in medicina muncii in Buzau, astfel incat angajatii tai sa aiba parte de investigatii si proceduri medicale periodice. In continuare, in tabelul de mai jos, iti prezentam cele mai frecventate preturi pentru un pachet de servicii de medicina muncii chiar in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Neurolife
Clinica-Verificata
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Echipa medicala de profesionisti
 • Echipament de ultima generatie
 • Examinari si investigatii precise
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Centromedica 2000
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Echipament si aparatura de ultima generatie
 • Colectiv medical profesionist si implicat
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Monitorizarea eficienta a pacientilor
 • Preturi ridicate
Clinica New Medical
50-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Tehnologii avansate si performante
 • Colectiv medical implicat, profesionist si amabil
 • Investigatii precise
 • Servicii medicale ireprosabile
Med City
45-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 45-100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical calificat, calm si rabdator
 • Proceduri precise
 • Atmosfera prietenoasa
 • Atitudine pozitiva
Clinica Matcord
50 Ron
 • Pret Medicina Muncii 50 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Echipe medicale profesioniste
 • Contract incheiat cu CJAS Buzau
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina muncii in Buzau

In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai apreciate clinici de medicina muncii in Buzau, in care angajatii tai pot beneficia de un act medical de calitate. Specialistii sunt experimentati in acest domeniu si pot efectua toate demersurile necesare ca angajatul tau sa fie sanatos si productiv. Citeste mai departe si afla care sunt optiunile pe care ti le recomandam, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti:

1. Neurolife

Neurolife este o clinica medicala din Buzau, care a fost infiintata in 2008 si care cuprinde o paleta larga de specialitati, printre care se numara si medicina muncii. La inceput, era prezenta doar specialitatea de neurologie, insa, in anul 2020, institutia medicala s-a extins, ingloband mai multe servicii in ambulatoriu si fiind in colaborare cu medici de prestigiu. Echipa medicala din cadrul departamentului de medicina muncii isi desfasoara activitatea in folosul angajatilor tai, avand competenta de a diagnostica si trata in mod corespunzator o multime de boli profesionale. De asemenea, aceasta este specializata si in consilierea pacientilor, astfel incat sa isi desfasoare activitatea la locul de munca fara sa se puna in pericol. In plus, dotarile sectiei de medicina muncii sunt de ultima generatie, fiind eficiente intr-o gama larga de proceduri si investigatii de succes.

Tariful aplicat pentru pachetul de servicii de medicina muncii incepe de la 40 lei si poate ajunge la 100 lei.

Clinica medicala Neurolife este apreciata pentru serviciile medicale pe care le ofera, conform recenziilor postate in mediul online. Echipa de medici este dedicata meseriei pe care o desfasoara, oferind promptitudine, profesionalism si implicare. Echipamentul medical utilizat este, la randul sau, de ultima generatie, fiind folosit in examinari si investigatii precise. Cu toate acestea, se evidentiaza lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Neurolife
Vezi Pareri

2. Centromedica 2000

Centromedica 2000 este un centru medical multidisciplinar care este specializat si in ramura de medicina muncii in Buzau. Dotarile, echipamentele si tehnologiile folosite in cadrul acestui departament sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la efectuarea unor investigatii si proceduri precise. In cadrul sectiei de medicina muncii isi desfasoara activitatea dr. Oana Agata Taranu, medic primar, care este competenta in ceea ce priveste monitorizarea angajatilor, pentru ca acestia sa fie sanatosi si productivi. Printre serviciile pe care le poate pune la dispozitie se numara si: audiometrie, ECG si masurarea tensiunii arteriale, examen de angajare, examen clinic general, examen la cerere, examen medical la reluarea activitatii, examen la schimbarea locului de munca, examen psihologic, spirometrie, investigatii paraclinice.

Pretul aplicat pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 40 lei si 100 lei. 

Centrul medical are un rating ridicat, multumita serviciilor de calitate si a prestatiei medicale ireprosabile. Aparaturile si echipamentele folosite in cadrul departamentului sunt de ultima generatie, fiind eficiente in efectuarea procedurilor si examinarilor intr-o maniera precisa. De asemenea, medicul primar in medicina muncii are competenta de a oferi un diagnostic si un tratament eficient pentru pacientii care se confrunta cu boli profesionale. Pe de alta parte, au fost sesizate preturi ridicate pentru unele servicii medicale.

3. Clinica New Medical

Clinica New Medical si-a inceput activitatea in anul 2012, insa abia in 2016 a fost deschis propriul laborator, care este complet automatizat, punand la dispozitia companiilor si servicii de medicina muncii in Buzau. Aparatura folosita in cadrul acestui departament este de ultima generatie, astfel incat pacientii sa beneficieze de examinari si investigatii precise. Echipa medicala este calificata in acest domeniu, fiind compusa din: dr. Alexandra Tara Badea (medic specialist in medicina muncii, cu abilitare pentru supravegherea lucratorilor in mediu cu radiatii ionizante) si dr. Andreea Meleru (medic primar in medicina muncii, cu aceeasi specializare). Cei doi medici sunt competenti in efectuarea urmatoarelor investigatii si servicii medicale: examen clinic general, examen medicina muncii (la care se adauga eliberarea fisei de aptitudini), examen psihologic, viziotest, audiometrie, verificarea glicemiei, ECG. Investigatiile efectuate pot varia de la un sector de munca la altul, in functie de bolile profesionale care pot fi dezvoltate. 

Pretul pentru serviciile de medicina muncii porneste de la 50 lei si ajunge la 100 lei per angajat, in functie de profesie. 

Rating-ul ridicat al clinicii este dovada bunei pregatiti a medicilor, care ofera servicii ireprosabile. Echipamentele si tehnologiile utilizate sunt avansate si performante, avand o eficienta ridicata pentru efectuarea examinarilor si investigatiilor medicale in conditii sigure. De asemenea, medicii sunt profesionisti, amabili si implicati, oferind un act medical de calitate.

4. Med City

Med City este o clinica din Buzau care se adreseaza persoanelor interesate de servicii medicale din aria stomatologiei, medicinei muncii si dermatovenerologiei. Institutia medicala este coordonata de dr. Mirela Negoita, care ofera un act medical de calitate. In ceea ce priveste departamentul medicinei muncii, tehnologia si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, cu un impact pozitiv asupra examinarilor si investigatiilor efectuate. Echipa de medici este calificata in realizarea tuturor examinarilor si controalelor necesare, in functie de profesia in care pacientii activeaza. In cadrul acestei clinici, antreprenorii pot obtine o oferta in functie de numarul de angajati, dar si de profesiile pe care le practica. 

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 45 lei si ajunge la 100 lei in functie de beneficiile incluse.

Institutia medicala Med City este apreciata pentru serviciile medicale de calitate pe care le ofera. In cadrul sectiei de medicina muncii isi desfasoara activitatea un personal calificat, calm, rabdator, atent la nevoile pacientului, care are la dispozitie o aparatura de ultima generatie, eficienta in efectuarea examinarilor si procedurilor medicale intr-o maniera cat mai precisa. In plus, atmosfera este prietenoasa, iar atitudinea medicilor este intotdeauna pozitiva.

5. Clinica Mat Cord

Clinica Mat Cord Biomedica a fost fondata in anul 1998 in Buzau si, printre specialitatile multiple, se efectueaza si serviciile de medicina muncii la standarde superioare. Initial a fost recunoscuta pentru consultatiile de medicina interna, cardiologie, pediatrie si imagistica medicala, iar ulterior, dupa trei ani, a fost deschis laboratorul de analize medicale, pentru efectuarea investigatiilor paraclinice. Sectia de medicina muncii dispune de un medic primar, dr. Claudia Balaceanu, specializat in efectuarea examenelor medicale de specialitate, investigatiilor pentru angajare, controlul periodic, investigatii pentru reluarea activitatii sau de adaptare la locul de munca. Echipamentele si tehnologiile utilizate sunt performante si avansate, fiind utilizate pentru efectuarea unor investigatii si proceduri precise. De asemenea, toti medicii, in afara de dr. Mihai Dan, ofera servicii medicale gratuite in baza contractului incheiat cu CJAS Buzau.

Tariful aplicat pentru o consultatie de medicina muncii este de 50 lei.

Profesionalismul, implicarea si atentia la detalii a cadrelor medicale sunt doar cateva motive pentru care spitalul privat este popular in randul pacientilor. Aparaturile utilizate sunt performante si moderne, fiind folosite pentru efectuarea unor investigatii precise, iar cadrele medicale sunt calificate in domeniile in care isi desfasoara activitatea. Din pacate, programarile nu sunt respectate. 

Concluzii

Clinicile de mai sus sunt specializate si in medicina muncii in Buzau, pe langa specialitatile disponibile, reprezentand unele dintre cele mai bune optiuni din orasul tau la care poti apela cu incredere. Dotarile din cadrul cabinetelor medicale sunt de ultima generatie, astfel incat pacientii sa beneficieze de examinari de calitate. Daca esti fondatorul unei companii in care isi desfasoara activitatea un numar ridicat de angajati, asigura-te ca incepi o colaborare cu o clinica de incredere pentru serviciile de medicina muncii.