Meniu

Medicina muncii Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre prioritatile angajatorului este sa se asigure ca le ofera angajatilor sai un mediu adecvat de munca, fara sa fie supusi pericolelor, situatie in care serviciile de medicina muncii in Calarasi se dovedesc a fi de o reala importanta. Medicul specialist stie exact care sunt procedurile sau examinarile care trebuie sa fie efectuate in functie de profesia angajatului tau, astfel incat acesta sa fie controlat si diagnosticat corect. Riscul de a contacta boli profesionale si de accidentare se acutizeaza in momentul in care angajatul nu este consiliat ca atare despre cum sa previna aceste situatii indezirabile. 

Cu toate ca in Calarasi nu exista atat de multe optiuni disponibile, tot ai sansa de a colabora cu o institutie medicala specializata in medicina muncii chiar in orasul tau. Ofera-le angajatilor tai toate conditiile necesare pentru a-si desfasura munca intr-o maniera productiva si pentru a fi sanatosi, protejandu-se de factorii nocivi. 

Cat trebuie sa achiti pentru un pachet de servicii de medicina muncii in Calarasi?

Preturile aplicate pentru pachetele de servicii de medicina muncii in Calarasi sunt, de cele mai multe ori, accesibile, pentru a nu reprezenta cheltuieli ridicate pentru angajatori. Din acest motiv, in tabelul de mai jos, ti-am pregatit tarifele practicate la institutiile medicale din orasul tau, pentru a sti ce buget sa pregatesti:

Topul clinicilor specializate in medicina muncii in Calarasi

Daca esti in cautarea unor clinici de medicina muncii in Calarasi care sa iti ofere servicii de inalta calitate la preturi accesibile, iti sugeram sa iti indrepti atentia catre optiunile pe care ti le-am pregatit in lista de mai jos. Afla care sunt dotarile principale, cat de experimentate sunt cadrele medicale, dar si care este impresia celorlalti pacienti care au luat in considerare serviciile acestor institutii medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
ProMedical
Clinica-Verificata
30-70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-70 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal medical amabil, bine pregatit si implicat
 • Examinari precise
 • Servicii de calitate
 • Rating ridicat
VitalTop
30-70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-70 Ron
 • Echipa medicala de exceptie
 • Rating ridicat
 • Echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. ProMedical Services

ProMedical Services este un centru de diagnostic si tratament din Calarasi, care isi dedica o parte din activitatea multidisciplinara si medicinei muncii. Echipamentele si aparaturile folosite (electrocardiograf, viziotest, spirometru, audiometru) sunt de ultima generatie in cadrul acestui departament, pentru efectuarea unor investigatii si examinari la standarde superioare. De asemenea, echipa medicala este formata din medici cu experienta, fiind amintite: dr.  Alina Crasnic si dr. Silvana Mihet. Cei doi medici au competenta de a realiza urmatoarele servicii: examen medical de angajare, periodic, la reluarea activitatii, intocmirea documentatiei pentru protectia maternitatii la locul de munca, rapoarte anuale, evaluarea riscurilor profesionale, consilierea angajatilor si angajatorilor in problemele legate de medicina muncii etc.

Pretul practicat pentru serviciile de medicina muncii porneste de la 30 lei si ajunge la 70 lei, in functie de examinarile incluse si de numarul de angajati.

Rating-ul ridicat al centrului de diagnostic si tratament denota calitatea serviciilor medicale oferite. Echipa medicala este formata din doctori bine pregatiti, amabili, implicati in activitatea pe care o desfasoara, iar echipamentele aflate in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, pentru efectuarea unor investigatii si examinari precise. 

Vezi parerile pacientilor despre ProMedical Services
Vezi Pareri

2. VitalTop

Cu o experienta mai mare de 25 de ani in serviciile medicale, clinica VitalTop este o optiune pe care o poti lua in considerare daca esti in cautarea unui cabinet specializat in medicina muncii in Calarasi. Aceasta clinica a fost fondata la initiativa dr. Gabriela Topologeanu si ofera o gama variata de servicii pentru angajatii companiei tale: EKG, spirometrie, audiometrie, viziotest, control periodic, la reluarea activitatii, la angajare, consiliere, analize medicale etc. De asemenea, echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. 

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 30 lei si ajunge la 70 lei.

Clinica este profund apreciata pentru serviciile pe care le ofera, dovada fiind si rating-ul pozitiv pe care l-a obtinut de-a lungul timpului. Echipa de medici este dinamica, profesionista, implicata si experimentata, avand la dispozitie un echipament de ultima generatie, util in efectuarea unor investigatii precise. De asemenea, clinica este curata, iar atmosfera este primitoare.

Concluzii

Clinicile si cabinetele de medicina muncii din Calarasi prezentate mai sus sunt de incredere si ofera pachete avantajoase de servicii pentru angajatii companiei tale. Nu iti neglija angajatii, ai intotdeauna grija ca acestia sa beneficieze de ajutorul unui medic specialist in medicina muncii, pentru a preveni dezvoltarea unor boli profesionale, dar si pentru ca riscul de accidentare sa scada considerabil.