Meniu

Medicina Muncii Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Companiile care au nevoie de servicii de medicina muncii in Cluj, pentru a-si testa noii sau vechii angajati, au de ales dintre numeroase clinici de specialitate. Aceste servicii sunt foarte solicitate in Cluj, avand in vedere ca aici este foarte dezvoltata piata muncii si in permanenta este nevoie de evaluarea sanatatii oamenilor, indiferent de posturile pe care acestia activeaza.

Examinarea medicala la angajare vizeaza mai multe aspecte: anamneza medicala, examenul clinic general, examene medicale clinice si paraclinice (oftalmologice, audiometrie, electrocardiograma etc.). Potrivit legii, angajatorul are obligatia de a asigura accesul viitorilor sau actualilor angajati la un serviciu de medicina muncii. Descopera, asadar, care sunt cele mai bune clinici de specialitate din Cluj unde iti poti indruma oamenii din subordine sa se prezinte la angajare sau pentru controlul periodic!

Cat costa o examinare de medicina muncii in Cluj?

Examinarea de medicina muncii, in Cluj, variaza in functie de clinica si de serviciile pe care le include. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele practicate la momentul actual in Cluj-Napoca:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina muncii
Rating
Website
New Medica
Clinica-Verificata
30-100 Ron
 • Pret Medicina muncii 30-100 Ron
 • Servicii medicale din mai multe specialitati
 • Medicina muncii pentru numeroase posturi
 • Rapiditate si amabilitate
 • Personal medical cu experienta
 • Unele nemultumiri legate de personalul de la receptie
Medsan
45 Ron
 • Pret Medicina muncii 45 Ron
 • Gama vasta de specialitati medicale
 • Echipe mobile de medicina muncii ce se deplaseaza la sediile companiilor
 • Personal amabil si eficient
 • Servicii rapide
 • Programari suprapuse
Finas Medical
50 Ron
 • Pret Medicina muncii 50 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Doi medici in cabinetul de Medicina Muncii
 • Amabilitate si promptitudine
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Union Medical
35-85 Ron
 • Pret Medicina muncii 35-85 Ron
 • Centru medical modern situat in Manastur
 • Medic cu experienta la cabinetul de Medicina Muncii
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Regina Maria
100 Ron
 • Pret Medicina muncii 100 Ron
 • Centru de medicina muncii cu numeroase cabinete
 • Personal medical bine pregatit
 • Controale pentru angajare, periodice sau reevaluari
 • Tarife mai mari fata de alte clinici
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete de medicina muncii din Cluj

Daca esti antreprenor si vrei sa colaborezi cu un cabinet de medicina muncii din Cluj, iata care sunt clinicile pe care sa le ai in vedere:

1. New Medica

In policlinica New Medica din Cluj sunt puse la dispozitie servicii din mai multe specialitati: analize medicale prenuptiale, consultatii de psihiatrie, oftalmologie, ORL, neurologie, medicina interna si medicina muncii, dar si din alte ramuri medicale. In cabinetul de medicina muncii se efectueaza un examen medical constand in consultatii specifice, in functie de postul pe care solicitantul il ocupa: functie de conducere, profesori, medici, electricieni, stivuitoristi, lucru la inaltime, agent de securitate, dar si pentru persoane care vor lucra in afara tarii.

Preturile pentru serviciile de medicina muncii variaza in functie de conditiile de munca, intre 30 si 100 de lei.

Din recenziile de pe internet, postate de persoane care au beneficiat de serviciile New Medica din Cluj reiese ca oamenii sunt multumiti. Lucrurile de care oamenii sunt incantati cel mai mult  sunt: amabilitatea, profesionalismul si promptitudinea de care da dovada personalul. Ei mai spun ca si in conditiile in care nu este nevoie de programare pentru serviciile medicale, lucrurile decurg cu rapiditate, fara sa se creeze aglomeratie. Sunt insa si persoane care spun ca sunt nemultumite de personalul de la receptie si de o oarecare dezorganizare.

Vezi parerile pacientilor despre New Medica
Vezi Pareri

2. Medsan

Centrul Medical Medsan este, de 18 ani, cunoscut pentru faptul ca acopera o gama vasta de specialitati medicale, de la alergologie si cardiologie, pana la hematologie si medicina muncii. In cadrul acestui din urma cabinet, pentru a facilita accesul la serviciile medicale pentru angajatii companiilor deservite, au fost alcatuite echipe medicale mobile alcatuite din cel putin 10 angajati, ce se deplaseaza la sediul companiilor cu tot cu aparatura specifica: audiometru, EKG, spirometru, pat rabatabil, viziotest. Astfel, se economiseste timp, dar sunt diminuate si costurile pentru beneficiarii serviciilor medicale.

Tariful pentru un examen de medicina muncii este de 45 de lei la Medsan Cluj.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile clinicii pentru diverse necesitati spun ca medicii sunt foarte buni si ca intreg personalul lucreaza cu amabilitate si eficienta. Serviciile sunt rapide si decurg fara dificultati, datorita implicarii active a tuturor angajatilor. Unii clujeni spun insa ca pentru ei lucrurile nu au fost tocmai placute, motivand ca au fost intampinati cu o atitudine expeditiva si ca programarile sunt suprapuse.

3. Finas Medical

Finas Medical pune la dispozitia pacientilor o gama larga de servicii pentru diagnosticarea si tratarea problemelor de sanatate. Printre serviciile oferite se afla: consultatii de specialitate, servicii de medicina muncii pentru companii, ecografii, recuperare medicala, acupunctura, analize de laborator. In cabinetul de medicina muncii isi desfasoara activitatea doi medici: dr. Silvana Mihet si dr. Livia Alexa.

Tariful pentru un examen de medicina muncii la Finas Medical este de 50 de lei.

In privinta serviciilor de medicina muncii oferite de acest centru medical unii pacienti spun ca au avut parte de o colaborare excelenta, totul decurgand intr-un mod profesionist si foarte rapid. Sunt insa si cateva persoane nemultumite de serviciile de aici si care spun ca personalul de la receptie nu este amabil sau ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

4. Union Medical

Clinica a fost inaugurata in 2012, sub numele de Policlinica Union. In prezent, este un centru medical modern, situat intr-o zona reprezentativa din cartierul Manastur si ofera servicii de calitate, eficiente si accesibile, atat pentru companii (medicina muncii), cat si pentru studenti, copii, pensionari si toate categoriile de solicitanti, in total abordand 24 de specialitati medicale. In cabinetul de medicina muncii se afla dr. Ani Mirela Oltean Stoica, medic specialist.

Preturile pentru un examen de medicina muncii variaza si sunt situate intre 35 si 85 de lei.

Sunt si pareri apreciative, dar si care manifesta nemultumirea in legatura cu acest centru medical. Unii oameni spun ca medicii sunt empatici si competenti, cu abilitati deosebite si ca in clinica este curat si o atmosfera ospitaliera, in schimb alti pacienti spun ca au fost tratati cu superficialitate sau ca personalul de la receptie nu a fost amabil.

5. Regina Maria

Inceputurile clinicilor Regina Maria se leaga de un cabinet de cardiologie ce a functionat in Bucuresti, in 1995. Cu timpul, Regina Maria a devenit unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din tara, cu un portofoliu de peste 300.000 de abonamente la medicina muncii, medicina primara, medicina de familie, tratamente in ambulatoriu, servicii pre-spitalicesti sau sisteme de spitalizare si urgenta. In Cluj, exista un Centru de medicina muncii al retelei Regina Maria, unde sunt numeroase cabinete moderne, in care se efectueaza controale pentru angajare, reevaluari sau controale periodice.

Pretul unui examen clinic general la un medic specialist in medicina muncii este, la Regina Maria Cluj, de 100 de lei.

Parerile pacientilor sunt destul de impartite despre acest centru de medicina muncii din Cluj. Oamenii spun ca preturile sunt mari, ca nu se respecta orele de programare, fiind intarzieri de peste o ora si ca un control efectiv dureaza 10 minute. Altii spun ca personalul este foarte amabil si ca au avut parte de o experienta placuta.

Concluziile noastre

Daca te angajezi, ai nevoie de un control efectuat la o clinica de medicina muncii. In Cluj sunt numeroase locatii unde poti efectua aceste examinari, atat pentru un nou post, cat si in cazul controalelor periodice sau al reevaluarilor de la locul de munca.

De regula, aceste clinici au contract cu companiile, iar unele dintre ele dispun chiar de echipe mobile ce efectueaza examinari la sediile firmelor, economisind astfel timp si bani.