Meniu

Medicina muncii Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici in cadrul careia exista un departament dedicat serviciilor de medicina muncii in Deva? Ei bine, cu ajutorul informatiilor prezentate in articolul de fata nu vei afla doar care sunt optiunile la care poti apela, ci si care sunt facilitatile de care poti beneficia. In acest fel, ai posibilitatea sa iei o decizie potrivita pentru situatia ta! 

De cele mai multe ori, clinicile care se ocupa de efectuarea serviciilor de medicina muncii le ofera clientilor posibilitatea de a efectua investigatiile respective la sediu, sau la firma in cadrul careia isi desfasoara activitatea. Acest lucru se aplica si in cazul clinicilor din Deva, asa ca oamenii nu trebuie sa-si faca probleme in acest sens.  

Cat costa serviciile de medicina muncii in Deva?  

Portofoliul de servicii pe care cabinetele de medicina muncii din Deva il pun la dispozitia persoanelor interesate difera, motiv pentru care nici tarifele practicate nu sunt mereu aceleasi. Prin intermediul informatiilor din tabelul urmator, iti vei putea face o idee in legatura cu sumele de la care pornesc aceste servicii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
CM Promed
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Suport tehnic de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Zona accesibila, in centrul orasului
 • Programarile nu se respecta
Medlife
25-70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 25-70 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Conditii optime de siguranta
 • Diverse pachete si promotii periodice
 • Medici cu experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care te poti duce pentru servicii de medicina muncii in Deva 

Cele doua clinici de mai jos reprezinta optiunile pe care le ai, in vederea obtinerii unor servicii de medicina muncii in orasul Deva. In scopul de a lua o alegere cat mai potrivita, ideal este sa ai in vedere aspecte legate de modul in care clinicile respective isi desfasoara activitatea, de la aparatura pe care o au in dotare, la interactiunea dintre medic si pacient: 

1. CM Promed 

Povestea Centrului Medical CM Promed a inceput sub forma unui furnizor de servicii exclusiv de medicina de familie, ca mai apoi sa-si extinda portofoliul incat sa cuprinda multe alte specializari, inclusiv pe cea de medicina a muncii, toate la sediul din Deva. De aceasta categorie de servicii se ocupa Dr. Lucia Lapusca, medic specialist. Pacientii pot opta pentru o gama variata de investigatii: examen clinic, examen psihologic, examen oftalmologic, audiograma, spirometrie etc. Toate aceste servicii sunt efectuate in conditii optime si cu un grad ridicat de profesionalism. In plus, obtinerea unui diagnostic rapid si precis este posibila datorita laboratorului de analize de care dispune centrul. Programarile se pot face de luni pana vineri, telefonic. 

Cu privire la preturile serviciilor de medicina muncii, acestea incep de la suma de 50 de lei. 

Personalul medical din cadrul centrului CM Promed este apreciat ca fiind amabil, bine pregatit si foarte rabdator, dupa cum au constatat chiar pacientii. Informatiile sunt explicate pe intelesul tuturor, pentru a nu exista vreo nelamurire. In acelasi timp, au existat multe situatii in care pacientii au atras atentia asupra programarilor nerespectate. 

Vezi parerile pacientilor despre CM Promed 
Vezi Pareri

2. Medlife  

Fiind vorba de o unitate medicala multidisciplinara, Hyperclinica Medlife ofera o gama variata de servicii, printre care se afla si cele de medicina muncii si de intreprindere in Deva. Chiar daca a fost deschisa recent, clinica este dotata cu echipament de ultima generatie, care permite realizarea serviciilor de calitate. De procedurile de curatenie se ocupa niste echipe medicale speciale, tocmai in scopul de a crea niste conditii optime de confort si siguranta. 

De cele mai multe ori, preturile variaza intre 25 si 70 de lei, in functie de serviciul de medicina muncii solicitat de o persoana. 

In ciuda faptului ca a fost inaugurata de curand, parerile pozitive cu privire la activitatea clinicii Medlife din oras nu au intarziat sa apara: oamenii apreciaza caracterul modern al clinicii, alaturi de pregatirea medicilor care isi desfasoara activitatea profesionala in cadrul ei. Medicii fac tot posibilul sa gaseasca solutii, indiferent de problema cu care se confrunta pacientii. 

Concluzii

In final, cele doua clinici prezentate in randurile de mai sus iti permit sa beneficiezi de servicii de medicina muncii in Deva, aproape de locuinta ta sau de locul in care iti desfasori activitatea profesionala. Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine serviciul de care ai nevoie este sa te programezi la clinica pe care o consideri potrivita pentru tine!