Meniu

Medicina muncii Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru examenul medical al angajatilor, mai multe companii vor sa colaboreze cu un cabinet de medicina muncii din Hunedoara care sa le ofere un raport bun calitate-pret. Desi optiunile nu sunt la fel de numeroase precum in alte orase, angajatorii au la dispozitie optiunea de a se adresa unei unitati medicale cu prezenta indelungata pe piata serviciilor medicale din regiune. 

Costurile ii revin angajatorului, care trebuie sa identifice o clinica specializata in medicina muncii si sa solicite efectuarea examinarea medicale a salariatilor. Prin controlul medical se stabileste daca viitorul angajat este apt din punct de vedere medical sa ocupe un post in compania care a solicitat examenul. Aceste controale medicale se fac nu numai la angajare, ci si periodic, pentru a monitoriza starea de sanatate a angajatilor. 

Unde se fac examene de medicina muncii in Hunedoara?

Cand vine vorba despre examenul de medicina muncii, angajatorii din Hunedoara nu au la dispozitie foarte multe optiuni. Totusi, exista o varianta pe care o pot alege pentru efectuarea controlului medical la preturi avantajoase:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Spitalul Municipal
Clinica-Verificata
50-100 Ron
  • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-100 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici bine pregatiti
  • Amabilitate, dedicare si implicare
  • Curatenie exemplara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa examenul de medicina muncii in Hunedoara?

Pretul este, de regula, unul dintre factorii decisivi pentru cei care vor sa colaboreze cu un cabinet de medicina muncii situat in Hunedoara. Pe langa pret, trebuie sa tina cont si de varietatea serviciilor, deoarece in unele domenii de activitate sunt necesare examinari medicale mai amanuntite. De exemplu, pentru unele profesii este necesara si testarea psihologica a viitorilor angajati.

Iata ce unitate medicala din Hunedoara poti alege pentru servicii de medicina muncii:

Spitalul Municipal “Dr. Alexandru Simionescu”

Spitalul Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara pune la dispozitie servicii de medicina muncii, in cadrul unuia dintre numeroasele cabinete ce intra in componenta spitalului. Obiectivul spitalului este de a asigura asistenta medicala de calitate superioara, reunind consultatii de specialitate si tratamente dintr-o gama variata de arii terapeutice: pediatrie, neurologie, dermatologie, nefrologie, medicina interna etc. Spitalul este implicat in activitati stiintifice si reuneste o echipa formata din medici primari si medici specialisti care pun pe primul loc siguranta pacientului. 

Efectuarea examenului de medicina muncii costa intre 50 si 100 lei.

Persoanele care au trecut pragul acestui spital se declara placut surprinse de atitudinea celor care lucreaza acolo. Profesionalismul, amabilitatea, implicarea, dedicarea si respectul fata de pacient sunt principalele calitati pentru care medicii sunt apreciati. De asemenea, curatenia din clinica este exemplara. Cele mai multe pareri sunt pozitive, insa exista si persoane care spun ca o parte dintre asistente au o atitudine nepotrivita.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Municipal “Dr. Alexandru Simionescu”
Vezi Pareri

Concluzii

Aceasta e principala optiune a persoanelor din Hunedoara care au o firma si vor sa angajeze personal, examenul de medicina muncii fiind obligatoriu. In cadrul spitalului prezentat anterior vor beneficia de serviciile unui medic primar in medicina muncii, care se asigura ca starea de sanatate a persoanelor examinate le permite sa profeseze.