Meniu

Medicina muncii Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ramura de medicina muncii din Piatra Neamt este una dezvoltata, ceea ce inseamna ca oamenii care au nevoie de astfel de servicii beneficiaza de numeroase optiuni din care pot sa alega. Intrucat luarea unei decizii poate sa fie dificila, noi ti-am pregatit acest articol, in care am concentrat ideile cele mai importante cu privire la activitatea clinicilor din oras. 

In scopul de a avea parte de o experienta cat mai placuta la cabinetul din Piatra Neamt pe care te decizi sa-l vizitezi, ideal este sa te interesezi din timp cu privire la serviciile si facilitatile pe care acesta le ofera. Citind articolul de fata nu vei afla doar care sunt serviciile efectuate de un cabinet anume, ci si preturile practicate si detalii legate de pregatirea personalului medical din cadrul lui. 

Care este pretul serviciilor de medicina muncii in Piatra Neamt? 

Intrucat preturile practicate de cabinetele de medicina muncii in Piatra Neamt difera, este posibil ca doua persoane sa achite sume diferite in schimbul aceluiasi serviciu. Bineinteles, exista diversi factori care au potentialul sa influenteze preturile practicate de un cabinet. Pentru a vedea de la ce tarif pornesc, in general, serviciile, tabelul urmator iti sta a dispozitie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Katimed
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 40 Ron
 • Medici specialisti
 • Promptitudine
 • Conditii optime de confort
 • Curatenie
 • Loc de parcare dificil de gasit
Medlife
25-70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 25-70 Ron
 • Echipamente de ultima ora
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Antares Clinic
5-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 5-100 Ron
 • Echipamente medicale performante
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Deplasare la firma
 • Programarile nu se respecta
 • Personal nepregatit la receptie
Centrul Poparlan
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
Clinica Asclepion
70-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 70-150 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti apela pentru servicii de medicina muncii in Piatra Neamt 

In topul de mai jos sunt prezentate cinci clinici si cabinete care ofera de servicii de medicina muncii in orasul Piatra Neamt. Pe langa detaliile tehnice legate de aparatura din dotare, au fost incluse si informatii cu privire la experienta de care au avut parte cei care optat pentru serviciile clinicilor respective, astfel incat sa-ti poti face o idee cat mai concreta despre acestea: 

1. Katimed 

In cadrul centrului medical Katimed isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specialisti in diverse domenii, de la cardiologie la medicina muncii, toate in Piatra Neamt. Din echipa medicala face parte Dr. Ana Cristea, medic specialist in medicina muncii si medicina de familie, care are si competenta in ecografie. Scopul centrului este de a oferi un numar cat mai mare de analize medicale, asigurand in acelasi timp conditii optime. Pe partea de medicina muncii, aici se efectueaza fise medicale de angajare si fise medical pentru soferi. 

Preturile pachetelor oferite de acest centru incep de la 40 de lei. 

Centrul Medical Katimed este apreciat de pacienti nu doar pentru serviciile de calitate, ci si pentru amabilitatea personalului medical si pentru promptitudine. Cabinetul este frumos amenajat si curat, ceea ce ajuta la mentinerea unei atmosfere placute. In schimb, unul din minusurile constatate de pacienti este dificultatea gasirii unui loc de parcare in apropierea centrului. 

Vezi parerile pacientilor despre Katimed 
Vezi Pareri

2. Medlife 

Deschisa inca din anul 1995, obiectivul clinicii Medlife Micromedica a fost de la bun inceput acela de a oferi pacientilor acces la o gama larga de analize si investigatii medicale, inclusiv servicii de tip medicina muncii, realizate in Piatra Neamt. Cu scopul de a asigura conditii optime de confort si siguranta, clinica pune accent pe procedurile de curatenie, efectuate de echipe medicale speciale. Echipa medicala este formata din specialisti cu experienta, care trateaza fiecare pacient cu grija si empatie, oferind in acelasi timp acuratete in diagnostic. 

Tarifele pentru serviciile de medicina muncii variaza intre 25 si 70 de lei. 

Cu privire la opiniile pacientilor care au beneficiat de serviciile Medlife Micromedica, cei mai multi dintre ei au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului profesionist si dedicat. In acelasi timp, o problema cu care s-au confruntat in mai multe randuri este cea a programarilor care nu se respecta, lucru care duce la un timp de asteptare indelungat.  

3. Antares Clinic  

Cu peste 20 de specialitati medicale, nu este de mirare ca Antares Clinic pune la dispozitia pacientilor interesati si servicii de medicina muncii la sediul din Piatra Neamt. De aceasta categorie de servicii se ocupa Dr. Greta Breban, medic specialist in medicina muncii. Cu scopul de a nu afecta productivitatea angajatilor, se poate opta pentru deplasarea medicului la firma. Gama de servicii pentru care pot opta oamenii este una variata, de la o simpla consultatie si fisa de aptitudine, la consult psihologic. Principalul obiectiv al acivitatii clinicii Antares este acela de a oferi servicii medicale de inalta calitate, cu ajutorul echipamentelor medicale performante. 

In functie de serviciul de medicina muncii de care o persoana are nevoie, preturile variaza intre 5 lei, pentru testul de glicemie si 100 de lei, pentru raportul de evaluare pentru gravida. Pentru firme, preturile sunt negociabile si pot varia intr-o mare masura. 

Dupa cum au observat mai multi pacienti in timpul vizitei lor, personalul medical de la Antares Clinic face tot posibilul sa asigure un grad ridicat de confort. Amabilitatea, profesionalismul si corectitudinea sunt cuvinte care descriu foarte bine activitatea medicilor. Din pacate, exista cazuri in care programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu este suficient de pregatit incat sa gestioneze cu succes episoadele respective. 

4. Centrul Poparlan  

Infiintat inca din anul 1991, Centrul Poparlan a avut suficient timp la dispozitie sa-si perfectioneze gama de servicii medicale, inclusiv pe cele de medicina muncii, din Piatra Neamt. In cadrul cabinetului de medicina muncii isi desfasoara activitatea doi medici specialisti: Dr. Alina Cocea si Dr. Oana Alba. Serviciile efectuate aici sunt examenul clinic general, analizele medicale, EKG, spirometrie, audiometrie si EEG. Cu privire la programarile pentru cabinetul de medicina muncii, acestea se pot face doar in ziua de marti.

In general, tarifele serviciilor incep de la 50 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta pozitiva in cadrul Centrului Poparlan au adus in discutie profesionalismul si amabilitatea personalului medical, alaturi de serviciile de calitate. Un aspect mai putin placut legat de activitatea centrului medical, sesizat de mai multi pacienti, este nerespectarea programarilor,  

5. Clinica Asclepion

De peste doua decenii, clinica Asclepion din Piatra Neamt continua sa-si extinda portofoliul de servicii medicale, astfel incat sa includa numeroase specializari, de la dermatologie, la medicina muncii si de intreprindere. De aceasta specialitate sa ocupa o echipa medicala formata din medici talentati, precum Dr. Doina Cretu, Dr. Aurora Bursuc si Dr. Noretta Corcodel. Fiecare medic isi practica meseria cu profesionalism, empatie si implicare, punand pacientul pe primul loc. In plus, programarile se pot face de luni pana vineri. 

In general, preturile variaza intre 70 si 150 de lei. 

In ceea ce priveste experienta prin care au trecut oamenii care au apelat la serviciile clinicii Asclepion, multi dintre ei au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, pentru amabilitatea si profesionalismul de care medicii au dat dovada. Din pacate, timpul de asteptare este unul foarte ridicat, din cauza lipsei de organizare si a programarilor care nu sunt respectate. 

Concluzii 

In final, indiferent de motivul pentru care ai nevoie de un serviciu de medicina in muncii in Piatra Neamt, specialistii din cadrul clinicilor prezentate mai sus iti stau la dispozitie. Aparatura pe care o folosesc este una performanta, iar tarifele serviciilor sunt accesibile, astfel incat un numar cat mai mare de oameni sa poata avea acces la ele.