Meniu

Medicina muncii Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarile medicale pentru prevenirea aparitiei bolilor profesionale sunt unele dintre cele mai importante aspecte pe care un angajator trebuie sa le asigure angajatului si sunt integrate in specialitatea de medicina muncii. In Tulcea, exista o multime de clinici si cabinetele medicale catre care angajatorii isi pot indrepta atentia, astfel incat angajatii lor sa beneficieze de investigatii si testari medicale la standarde superioare, indiferent de profesia acestora. Astfel, riscul de accidentare si riscul de contactare a unei boli profesionale sunt reduse semnificativ.

Tulcea prezinta o paleta larga de institutii medicale in cadrul carora isi desfasoara activitatea un personal specializat in medicina muncii. Tocmai din acest motiv, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cinci clinici pe care le poti lua in considerare pentru a incepe o colaborare fructuoasa cu un medic specialist. Citeste mai departe si descopera-le pe fiecare in parte!

Cat trebuie sa achiti pentru serviciile de medicina muncii in Tulcea?

Preturile pentru serviciile de medicina muncii in Tulcea variaza de la o clinica la alta, in functie de beneficiile incluse in pachete, dar si in functie experienta cadrelor medicale in acest domeniu. De cele mai multe ori, preturile unor astfel de pachete se aplica per angajat si sunt accesibile pentru angajator. Iata care sunt tarifele practicate la clinicile din orasul tau, dar si care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Pronto Diagnostic
Clinica-Verificata
35-85 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-85 Ron
 • Colectiv medical profesionist, amabil si responsabil
 • Cabinet curat
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Rating ridicat
 • Servicii de calitate
Dr. Dumitru Valcu
30-70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-70 Ron
 • Dotari superioare
 • Experienta vasta
 • Servicii ireprosabile
 • Act medical de calitate
Visa Med
30-80 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-80 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Examinari precise
 • Clinica moderna
 • Nu este accesibil pentru persoanele cu dizabilitati
Routine Med
35-80 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-80 Ron
 • Consultatii atente
 • Echipamente de ultima generatie
 • Atitudine prietenoasa, calmitate si rabdare
 • Echipa profesionista
 • Atitudinea neadecvata a personalului de la receptie
Centrul SunMed
30-70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-70 Ron
 • Echipamente de inalta performanta
 • Echipa medicala amabila, bine pregatita si experimentata
 • Investigatii precise
 • Preturi accesibile
 • Nu este accesibil pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti beneficia de servicii de medicina muncii in Tulcea

Stim ca este dificil sa te hotarasti doar la o singura institutie medicala specializata in medicina muncii in Tulcea. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza, vei descoperi un top cinci al celor mai apreciate clinici din orasul tau, unde vei beneficia de o prestatie ireprosabila. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare, dar si ce servicii ofera:

1. Pronto Diagnostic

Pronto Diagnostic este o clinica medicala multidisciplinara din Tulcea, unde poti beneficia si de servicii de medicina muncii, intr-un cadru specializat si sigur. Colectivul medical din cadrul acestei specializari are o experienta vasta formata in cursuri si stagii de practica, avand competenta de a realiza un act medical de calitate. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: controlul medical la angajare cu eliberarea fisei de aptitudini, controlul medical periodic, controlul medical in caz de expuneri exceptionale, controlul medical la reluarea muncii dupa concedii medicale, identificarea factorilor de risc, analize de laborator, electrocardiograma, audiometrie, spirometrie, testari psihologice. De asemenea, cabinetul este dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin care se pot efectua investigatii si examinari la o calitate superioara. 

Pretul aplicat pentru un pachet de servicii de medicina muncii porneste de la 35 lei si ajunge la 85 per angajat.

Centrul medical Pronto Diagnostic se bucura de un rating ridicat, multumita serviciilor ireprosabile de care pacientii se declara multumiti. Colectivul de medici este profesionist, amabil, respectuos, responsabil, iar cabinetul este curat. De asemenea, aparaturile si echipamentele din dotarile institutiei medicale sunt performante.

Vezi parerile pacientilor despre Pronto Diagnostic
Vezi Pareri

2. Dr. Dumitru Valcu

Cabinetul medical individual al dr. Dumitru Valcu din Tulcea este specializat si in medicina muncii, oferind servicii la standarde superioare. Acesta este medic specialist in medicina de urgenta, competenta in medicina de intreprindere, doctor in stiinte medical. Datorita expertizei in aceste domenii, medicul poate sa efectueze urmatoarele servicii la o calitate superioara: medicina de familie, de intreprindere, medicina generala, interna, de urgenta, medicina muncii, fise si analize medicale si testari psihologice. Pacientii au ocazia de a beneficia de servicii decontate prin intermediu contractului incheiat cu CJAS Tulcea. Aparaturile si echipamentele folosite in efectuarea investigatiilor si examinarilor sunt performante si moderne, astfel incat investigatiile realizate sa fie precise. 

Tariful aplicat pentru serviciile de medicina muncii la cabinetul dr. Dumitru Valcu incepe de la 30 lei si ajunge la 70 lei.

Cabientul dr. Dumitru Valcu a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, multumita serviciilor ireprosabile pe care le ofera. Implicarea, profesionalismul, atentia la detalii si experienta vasta in medicina muncii sunt doar cateva dintre motivele pentru care angajatorii iau in considerare aceasta clinica. In plus, echipamentele utilizate sunt performante si moderne, ceea ce contribuie semnificativ la intreprinderea unui act medical de calitate.

3. Visa Med

Visa Med este un centru medical infiintat in 2004 din Tulcea specializat in servicii de medicina muncii, consultatii de specialitate, analize si investigatii clinice si de laborator, radiologie si imagistica medicala. Avand contract incheiat cu CAS, pacientii au chiar oportunitatea de a opta pentru unele servicii decontate, fara sa mai fie nevoiti sa achite contravaloarea acestora. Echipa de medici este profesionista si experimentata, formata din: dr. Noufar Keiani, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, dr. Aurelia G. Radulescu, medic primar de laborator clinic, dr. Camelia Mergeani, medic psiholog. Printre serviciile medicale de care angajatii pot beneficia in ceea ce priveste spectrul medicinei muncii se numara si: control medical la angajare, control medical periodic, de adaptare si la reluarea activitatii dupa concediul medical sau dupa concediul de maternitate. Aceste examinari pot fi efectuate si la locul de munca al angajatilor. 

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 30 lei si ajunge la 80 de lei, in functie de numarul de angajati, dar si de beneficiile incluse in oferta.

Profesionalismul, implicarea si calitatea serviciilor medicale sunt motivele principale pentru care pacientii iau in considerare clinica Visa Med. Echipamentele si aparaturile aflate in dotarile departamentului de medicina muncii sunt moderne si performante, fiind folosite in efectuarea unor examinari precise. De asemenea, echipa de medici este formata din cadre medicale experimentate si amabile. Din pacate, accesul este imposibil pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

4. Routine Med

Routine Med este un centru medical multidisciplinar care a fost infiintat in anul 2010 si care este specializat, totodata, si in medicina muncii in Tulcea. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea un medic specialist in medicina muncii, dr. Elena Salviu Chiciuc, care are o experienta vasta in diagnosticarea corecta a pacientilor, indiferent cat de complexa este problema de sanatate de care sufera. In plus, medicul are competenta de a oferi un tratament eficient in functie de meseria profesata, dar si consilierea necesara, astfel incat riscul de accident la locul de munca sau de contactare a bolii profesionale sa fie evitat. Institutia medicala este dotata cu aparaturi si echipamente moderne, performante, eficiente in efectuarea examinarilor si testarilor de rutina. 

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 35 lei si poate sa ajunga la 80 de lei.

Atitudinea prietenoasa, calmitatea, rabdarea, profesionalismul si buna pregatire a cadrelor medicale se afla pe lista de motive pentru care pacientii isi indrepta atentia catre centrul medical Routine Med. De asemenea, consultatiile atente si echipamentele de ultima generatie sunt alte aspecte pentru care institutia medicala este apreciata. Din pacate, au fost sesizate nemultumiri cu privire la atitudinea personalului de la receptie, care nu este intotdeauna dezirabila. 

5. Centrul SunMed

SunMed este un centru medical din Tulcea care, printre specialitatile multiple, ofera si servicii de medicina muncii la standarde superioare. Pe langa laboratorul de analize medicale, serviciile de imagistica si de obstetrica-ginecologie, SunMed este recunoscut pentru sectia de medicina muncii, in care pacientii au sansa de a beneficia de o paleta larga de servicii. Printre acestea se numara si: controlul medical la angajare cu eliberarea fisei de aptitudini, control periodic, controlul medical in caz de expuneri exceptionale, depistarea factorilor de risc la locul de munca, control la reluarea activitatii, intocmirea fiselor de medicina muncii, analize de laborator, electrocardiograma, audiometrie, spirometrie, testari psihologice etc. Echipa medicala care se ocupa de efectuarea acestor servicii este experimentata si profesionista, iar echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de o performanta inalta, pentru ca investigatiile si testarile efectuate sa fie precise.

Pretul aplicat pentru un pachet de servicii de medicina muncii la centrul SunMed din Tulcea incepe de la 30 lei si poate ajunge la 70 lei in functie de beneficiile incluse, dar si de numarul de angajati. 

Clinica este apreciata pentru serviciile medicale ireprosabile de care pacientii au parte. Echipa de medici este amabila, de incredere, experimentata, implicata si bine pregatita, iar echipamentele pe care le au la dispozitie sunt de o performanta ridicata, avand astfel posibilitatea de a efectua investigatii si examinari precise. Din pacate, accesul pentru persoanele cu dizabilitati este redus.

Concluzii

Esti angajator si vrei sa gasesti un cabinet de medicina muncii in Tulcea unde sa obtii servicii avantajoase pentru angajatii tai? Atunci iti recomandam sa iei in considerare clinicile si cabinetele medicale amintite anterior, unde isi desfasoara activitatea un personal profesionist si experimentat in diagnosticarea corecta si in tratarea angajatilor tai, in functie de profesia pe care o practica.