Meniu

Medicina muncii Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Prin parcurgerea articolului de fata, vei afla detalii utile cu privire la serviciile de medicina muncii din Zalau, de la optiunile pe care le ai in acest sens, la modul in care cabinetele respective isi desfasoara activitatea. Pe baza acestor informatii, ai posibilitatea sa iei o decizie cat mai buna pentru situatia ta, astfel incat experienta de care vei avea parte sa fie una pe care nu o vei regreta! 

In cadrul cabinetelor care ofera astfel de servicii in Zalau isi practica meseria medici specialisti, care dispun de pregatirea necesara pentru a asigura buna desfasurare a investigatiei pe care te decizi sa o faci. Astfel, poti obtine rezultatele de care ai nevoie in timp util si fara a intampina probleme. 

Cat costa serviciile de medicina muncii din Zalau? 

Nu toate centrele care se ocupa, printre altele si de servicii de medicina muncii in Zalau practica aceleasi tarife, iar din aceasta cauza s-ar putea sa platesti o alta suma decat cea la care te-ai asteptat. Pentru a evita pe cat posibil situatiile de acest fel, noi ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse tarifele de la mai multe clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Centrul Memfis
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Diverse specializari
 • Personal calificat
 • Curatenie
 • Uneori programarile nu sunt respectate
Centrul Loyal
70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 70 Ron
 • Aparatura moderna
 • Atmosfera placuta
 • Promptitudine
 • Curatenie
 • Personal nepregatit la receptie
Policlinica Sf. Vineri
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Echipamente moderne
 • Personal calificat
 • Parteneriate cu diverse institutii
 • Experienta in domeniu
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti apela pentru servicii de medicina muncii in Zalau

In randurile de mai jos sunt prezentate trei clinici la care poti apela, cu scopul de a beneficia de servicii de medicina muncii in orasul Zalau. Fiecare prezentare este insotita de o descriere a activitatii clinicii, dar si de o centralizare a opiniilor pacientilor care au beneficiat deja de serviciile sale si de alte detalii relevante, care sunt de interes pentru tine: 

1. Centrul Memfis  

In cadrul Centrului Medica Memfis exista o gama variata de specializari, de la cardiologie si endocrinologie, la medicina de familie si medicina muncii, toate in Zalau. De ultima specializare enumerata se ocupa Dr. Violeta Leuca, iar programarile se pot face prin intermediul unui apel telefonic. Principalele obiective ale serviciilor de medicina muncii efectuate aici sunt preventia, diagnosticarea si managementul bolilor profesionale. In plus, centrul pune la dispozitia tuturor celor interesati informatii utile despre specializarile pentru care pot opta. 

Cu privire la preturile serviciilor, acestea pornesc de la suma de 50 de lei. 

Legat de experientele prin care au trecut pacientii care au ales serviciile Centrului Medica Memfis, cele mai multe dintre ele sunt pozitive. Calitatea investigatiilor reprezinta un aspect care i-a determina pe acestia sa recomande centrul si altor persoane care au nevoie de servicii de medicina muncii. Au existat si cazuri in care consultatiile au fost decalate, din cauza ca mai multe persoane au fost programate la aceeasi ora. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Memfis  
Vezi Pareri

2. Central Medical Loyal 

Serviciile de medicina muncii sunt efectuate in Zalau, in cadrul Centrului Medical Loyal de catre o echipa de medici profesionisti, Sanprev. Colaborarea dintre cele doua centre permite efectuarea unui portofoliu impresionant de servicii, la standarde cat mai inalte. Sanprev ofera atat consiliere angajatorilor pe probleme de medicina muncii si norme de igiena, cat si asistenta in orice problema de sanatate a angajatilor. Cu privire la fisele medicale, acestea sunt eliberate imediat dupa examinare, tocmai pentru ca pacientii sa economiseasca timp. 

In general, pretul unui pachet de servicii incepe de la 70 de lei. 

Persoanele care au apelat la serviciile Centrului Medical Loyal au apreciat atmosfera placuta, curatenia si amabilitatea personalului medical. Din pacate, o problema de care s-au lovit multe dintre ele este personalul de la receptie, care este slab pregatit, ceea ce a dus la mai multe neintelegeri. De asemenea, organizarea ar putea fi imbunatatita. 

3. Policlinica Sfanta Vineri  

Policlinica Sfanta Vineri din Zalau pune la dispozitia pacientilor o gama diversificata de servicii, de la cele de imagistica medicala, le cele de medicina muncii. Efectuarea acestui portofoliu de servicii este posibila datorita echipamentelor moderne ce se afla in dotarea policlinicii. Fiind infiintata inca din anul 2000, policlinica a avut suficient timp la dispozitie pentru a-si perfectiona modul in care furnizeaza servicii, astfel incat persoanele care aleg sa vina aici sa aiba parte de o experienta cat mai buna. 

Preturile serviciilor de medicina muncii incep de la 50 de lei. 

Cei care au vizitat Policlinica Sfanta Vineri au apreciat calitatea serviciilor si comportamentul personalului medical. Totodata, au existat persoane care au sesizat faptul ca normele de igiena nu sunt respectate cu strictete de catre asistente. 

Concluzii

In cele din urma, pentru a beneficia de servicii de medicina muncii in Zalau, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la una din clinicile prezentate mai sus. Pentru a face o alegere cat mai buna, trebuie sa iei in considerare atat plusurile, cat si minusurile cabinetelor respective.