Meniu

Nefrologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultima vreme te-ai confundat cu sange in urina sau cu modificarea culorii urinei si nu stii de ce, asa ca ai luat hotararea de a apela la ajutorul medicului nefrolog din Focsani? Cu siguranta, ai luat cea mai buna decizie, pentru ca doar medicul nefrolog are competenta de a stabili care este afectiunea de care suferi, dar si cum o poate trata in mod eficient. Consultatia de specialitate este cuprinsa din cunoasterea istoricului medical atat al tau, cat si al familiei tale, astfel incat medicului sa ii fie clar daca esti predispus genetic la afectiuni renale. De asemenea, se aplica anumite investigatii de rutina prin intermediul carora medicul afla daca te confrunti cu anumite formatiuni atipice. Cea mai comuna si utila investigatie este ecografia, care nu provoaca durere si nici nu este incomoda.

Daca locuiesti in Focsani si nu stii la care unitate medicala sa mergi pentru a obtine un diagnostic corect, ramai in continuare la acest articol pentru a afla care sunt clinicile pe care ti le recomandam. Afla, de asemenea, si cat de competente sunt cadrele medicale, dar si cat de eficiente sunt aparaturile pe care le utilizeaza.

Care este pretul unei consultatii de mefrologie in Focsani?

Pentru a afla care este pretul unei consultatii de nefrologie in Focsani, ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, un tabel cu tarifele practicate in orasul tau. Iata care sunt acestea, dar si care sunt unitatile medicale la care iti recomandam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Diaverum
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
Clinica Dentpiem
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Buna pregatire
 • Amabilitate si seriozitate
 • Profesionalism
 • Aparaturi performante
 • Plan eficient de tratament
 • Diagnostic corect
 • Mediu primitor
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de nefrologie in Focsani?

Medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de nefrologie din Focsani, dar nu stii exact la care cabinet sa apelezi? Atunci asigura-te ca citesti pana la final pentru a descoperi cat de bine pregatite sunt clinicile din orasul tau, dar si cat de competente sunt cadrele medicale. De asemenea, fii la curent si cu impresiile celorlalti pacienti care au pasit pragul acestor clinici:

1. Diaverum

Diaverum este un centru de dializa si nefrologie din Focsani catre care majoritatea pacientilor cu probleme renale isi indreapta atentia, datorita serviciilor de inalta calitate de care beneficiaza. Daca optezi pentru aceasta unitate medicala, care si-a inceput activitatea in anul 2009 si care functioneaza cu 56 de aparate de hemodializa, vei face cunostinta cu urmatoarele cadre medicale: dr. Corina Pislaru, medic sef, Gina Dumbrava, asistent sef, dr. Alina Lacatus, medic specialist nefrologie. Alaturi de acestia isi desfasoara activitatea si: dr. Catalin Gabriel Chiriacu, medic specialist ATI, dr. Gheorghita Ungureanu, dr. Mihail Carstea, dr. Maria Bobia, medici primari ATI. Printre tratamentele care sunt puse in aplicare se numara si: hemodializa, dializa peritoneala, tratarea pacientilor cu HIV, hepatita b si hepatita C. 

Pretul pentru consultatie de nefrologie este de 250 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de actul medical desfasurat, avand parte de servicii ireprosabile. Datorita faptului ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi performante si de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise, diagnosticarea este corecta, iar tratamentul pus in aplicare este atent adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. 

Vezi parerile pacientilor despre Diaverum
Vezi Pareri

2. Clinica Dentpiem

Clinica Dentpiem este o unitate medicala cu activitate multidisciplinara din Focsani care cuprinde urmatoarele specialitati: stomatologie, nefrologie si medicina interna. In cadrul departamentului de nefrologie isi desfasoara activitatea dr. Corina Paslaru, medic specializat in tratarea afectiunilor renale si medicina interna, competenta in ecografia abdominala. Avand in vedere ca unitatea medicala este prevazuta cu aparaturi si echipamente performante, pacientii au posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect si un plan eficient de tratament.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 200 lei.

Majoritatea pacientilor care au luat in considerare aceasta unitate medicala s-au declarat a fi multumiti de serviciile practicate. In cadrul departamentului de nefrologie isi desfasoara activitatea un medic cu o buna pregatire in domeniu care da dovada de amabilitate, seriozitate si profesionalism. Multumita aparaturilor si echipamentelor performante pe care le are la dispozitie, doamna doctor reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte. De asemenea, mediul este primitor, iar clinica de o curatenie impecabila. 

Concluzii

Stim cat este de important pentru tine sa gasesti un medic specializat in nefrologie in Focsani la care sa apelezi cu incredere, asa ca, in corpul articolului de mai sus, ti-am prezentat doua unitati medicale in care este cuprinsa aceasta specialitate. Asigura-te ca citesti cu atentie informatiile de mai sus si ca apelezi la un medic specialist intr-un timp cat mai scurt pentru a beneficia de tratamentul corespunzator.