Meniu

Nefrologie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Patologia reno-urinara la copii se trateaza intr-un cabinet de nefrologie pediatrica. In Cluj exista o astfel de clinica, unde specialistii abordeaza diagnostic si terapeutic atat cauzele, cat si sechelele afectiunilor renale si ale cailor urinare.

Nefrologia pediatrica este o specialitate care nu are o larga raspandire in Romania, dovada stand si in faptul ca in Cluj, unde se afla un important centru universitar medical, cu clinici ce pun la dispozitie multiple servicii medicale, exista un singur astfel de cabinet, ce functioneaza in cadrul Centrului de Pediatrie.

Cat costa o consultatie de nefrologie pediatrica in Cluj

Poti afla cat costa o consultatie de nefrologie pediatrica, in Cluj, in cele ce urmeaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
C. de Pediatrie
Clinica-Verificata
220 Ron
  • Pret Consultatie 220 Ron
  • Echipa medicala numeroasa
  • Consultatii la cabinet si la domiciliu
  • Personal amabil si bine pregatit pentru a relationa cu copiii
  • Medic cu experienta la Nefrologie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Vezi unde poti merge cu copilul la nefrologie pediatrica in Cluj!

In Cluj, poti merge la nefrologie pediatrica in urmatoarea locatie:

Centrul de Pediatrie

Centrul de Pediatrie din Cluj a fost infiintat in anul 2007 si este singurul furnizor de servicii medicale din acest judet care ofera consultatii pediatrice la domiciliul micilor pacienti. Gama de servicii medicale abordate este foarte extinsa, incluzand: ORL, chirurgie, neurologie, dermatologie, nefrologie, psihiatrie, gastroenterologie, kinetoterapie –  toate pentru copii. De specialitatea Nefrologie este responsabil dr. Dan Delean, medic primar pediatrie si nefrolog pediatru cu experienta. Consultatiile de nefrologie se desfasoara atat la cabinet, cat si la domiciliu, in acest ultim caz efectuandu-se doar in timpul saptamanii.

Pretul unei consultatii de nefrologie este de 220 de lei, iar al unei consultatii de nefrologie cu ecografie renala este de 340 de lei. Pentru o consultatie la domiciliu, tariful este de 280 de lei (in Cluj-Napoca) sau de 330 de lei (in afara municipiului).

In review-urile din mediul online, oamenii se declara multumiti, in general, de serviciile Centrului de Pediatrie din Cluj. Ei spun ca personalul este amabil si ca stie cum sa abordeze micii pacienti astfel incat acestia sa se destinda si sa coopereze.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Pediatrie
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Nu este placut, pentru niciun parinte sa ajunga cu micutul sau la nefrologie pediatrica. Insa, In Cluj, macar exista garantia ca micutul este bine tratat si ca beneficiaza de cele mai bune conditii pentru un diagnostic exact si un tratament eficient.

La Centrul de Pediatrie functioneaza un astfel de departament, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea dr. Dan Deleanu, medic primar pediatrie, nefrologie la care poti face programare si online, pe site-ul clinicii.