Meniu

Nefrologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Apetitul scazut, starile de ameteala, durerile de cap, senzatiile de greata, oboseala inexplicabila, toate acestea fiind asociate problemelor de urina, sunt doar cateva simptomele care pot anunta prezenta unor probleme renale in corp, care trebuie sa fie investigate in cel mai scurt timp posibil la cabinetul medicului nefrolog din Targu Jiu. De asemenea, si pierderea neintentionata in greutate, alaturi de mainile si picioarele umflate ar trebui sa ridice un semnal de alarma cu privire la potentialele patologii renale cu care ai putea sa te confrunti. Intr-o astfel de situatie doar medicul nefrolog reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament.

Daca esti hotarat sa mergi la un cabinet de specialitate in Targu Jiu pentru a afla mai multe despre simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme, iti recomandam sa ramai in continuare la acest articol pentru a afla care sunt clinicile la care te incurajam sa mergi, dar si cat de bine pregatite sunt cadrele medicale.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Targu Jiu?

Pretul pentru o consultatie de nefrologie in Targu Jiu poate sa difere de la o clinica la alta in functie de renumele acesteia, dar si de nivelul de pregatire a medicilor. De exemplu, pretul pentru o consultatie la un medic primar tinde sa fie mai mare decat pretul unei consultatii la medicul specialist, primul avand un nivel de competenta mai ridicat. Pentru a elimina orice dubiu, parcurge tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Diaverum
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical corect
 • Centru spatios
 • Locuri de parcare disponibile
 • Atentie la detalii
 • Acces pentru persoane cu dizabilitati
 • Implicare si seriozitate
 • Aparaturi moderne
 • Atmosfera primitoare
Viena Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Curatenie impecabila
 • Buna organizare
 • Preturi accesibile
 • Aparatura performanta
 • Personal bine pregatit
 • Programari respectate
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Medical One
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Seriozitate si empatie
 • Interactiune excelenta
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Aparaturi moderne
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in Targu Jiu

Locuiesti in Targu Jiu, dar inca nu stii la care cabinet de nefrologie sa apelezi? Este complet firesc sa te documentezi cu atentie inainte de a merge la o unitate medicala, tocmai de aceea vrem sa-ti venim ajutor cu informatiile de mai jos despre fiecare clinica in parte. Citeste cu atentie si afla cat de bine dotate sunt cabinetele la care iti recomandam sa mergi, dar si cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care le-au pasit pragul:

1. Diaverum

Diaverum este un cabinet de nefrologie si dializa din Targu Jiu pe care multi pacienti cu afectiuni renale il iau in considerare datorita serviciilor de inalta calitate, dar si a prestatiei medicale ireprosabile. Daca apelezi la serviciile acestei clinici, vei face cunostinta cu urmatorii medici: dr. Emanuel Simion, medic sef, Adela Vieru, asistent sef, dr. Laura Elena Cioplea, medic primar, dr. Claudia Scheau, medic rezisdent in nefrologie, Horatiu Ion Scheau, medic specialist anestezie. Unitatea medicala este dotata cu 30 de aparate de dializa, medicii avand posibilitatea de a aplica urmatoarele tratamente: hemodializa, tratarea pacientilor cu HIV, hepatita B si hepatita C.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile acestui centru medical s-au declarat a fi multumiti. Este un centru spatios, cu multiple locuri de parcare si acces simplu pentru persoanele cu dizabilitati. Personalul medical da dovada de implicare, atentie la detalii si seriozitate, iar aparaturile care se afla in dotari sunt de ultima generatie. De asemenea, atmosfera este primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Diaverum
Vezi Pareri

2. Viena Medical

Viena Medical este o alta unitate medicala din Targu Jiu care desfasoara o activitate multidisciplinara, unde pacientii pot beneficia de consultatii de nefrologie la standarde ridicate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Oana Sirbu, cu o buna pregatire in domeniu. Aceasta a studiat la UMF „Carol Davila” din Bucuresti, unde a devenit doctor in medicina. O buna perioada de timp a lucrat si in cadrul clinicii Avitum, tot ca medic nefrolog, in prezent lucrand la Viena Medical. Din fericire, are la dispozitie aparaturi si echipamente moderne prin intermediul carora pacientii beneficiaza de un act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 200 lei.

Clinica a primit doar recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind multumiti in unanimitate de serviciile ireprosabile de care au beneficiat. Clinica este curata si bine organizata, preturile accesibile, aparatura medicala este de ultima generatie, iar personalul da dovada de o buna pregatire in domeniu. De asemenea, programarile sunt respectate in intregime, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute in urma actului medical sunt excelente. 

3. Medical One

In completarea optiunilor de mai sus, iti prezentam si Medical One, o unitate medicala multidisciplinara din Targu Jiu catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de nefrologie la standarde ridicate. Daca optezi pentru aceasta clinica, vei face cunostinta cu dr. Daniela Elena Tir, medic primar, care asigura un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte in functie de patologiile de care sufera. In atributiile sale intra efectuarea urmatoarelor: consultatie de specialitate, consultatie de control, ecografie, diagnosticarea corecta a pacientului, elaborarea unui plan eficient de tratament, eliberare retetelor medicale etc. Toate acestea sunt puse in practica cu profesionalism multumita aparaturilor performante care se afla in dotarile acestei clinici.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Profesionalismul, amabilitatea, seriozitatea si empatia sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti. Interactiunea medicului cu acestia este una excelenta, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este personalizat. De asemenea, aparaturile care se afla in dotarile departamentului de nefrologie sunt de ultima generatie, iar atmosfera primitoare. 

Concluzii

Daca ti-a fost recomandat sa mergi la cabinetul de nefrologie din Targu Jiu pentru a afla care sunt afectiunile renale de care suferi, cele trei clinici pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce trebuie. Nu amana vizita la medic si nu neglija interventia acestuia, pentru ca afectiunile renale sunt de-a dreptul periculoase pentru sanatatea intregului organism, ducand chiar si la deces daca nu sunt tratate din timp.