Meniu

EEG Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Epilepsia este una dintre bolile care pot fi diagnosticate in mod corect si monitorizate cu ajutorul electroencefalogramei (EEG) in Ploiesti. Aceasta intra in categoria metodelor de explorare functionala care asigura inregistrarea si analizarea activitatii electrice cerebrale prin plasarea unor electrozi la nivelul scalpului. Conform specialistilor in neurologie, investigatia poate sa dureze intre 45 si 120 de minute si poate fi realizata atat in timpul somnului, cat si cu privare de somn, toate acestea in functie de simptomele pe care pacientul le acuza, dar si in functie de activitatea neuronala pe care medicul vrea sa o depisteze. Daca si tu suspectezi ca suferi de un inceput de epilepsie sau medicul neurolog te indeamna sa efectuezi aceasta investigatie, cel mai bine, pentru a elimina orice dubiu, este sa faci investigatia si sa afli care sunt rezultatele obtinute. Nimeni nu isi doreste sa se confrunte cu probleme de sanatate, tocmai de aceea, te incurajam sa mergi la medicul specialist cat mai curand pentru a preveni aparitia unor afectiuni severe, dar si pentru a avea parte de un tratament corespunzator. 

Din fericire, locuitorii din Ploiesti au posibilitatea de a apela la ajutorul unei unitati medicale bine pregatite in domeniu care detine aparaturile necesare pentru efectuarea unor investigatii precise si rapide. Afla din randurile de mai jos care este aceasta, dar si ce impact are asupra celorlalti pacienti.

Cat costa o electroencefalograma (EEG) in Ploiesti?

Costul practicat pentru o electroencefalograma (EEG) in Ploiesti poate varia de la o unitate medicala la alta in functie de calitatea aparaturilor utilizate. De asemenea, pretul poate fi influentat si de nivelul de pregatire a medicilor. Cu cat acestia au un statut mai ridicat, cu atat pretul aplicat pentru o consultatie sau pentru interpretarea rezultatelor obtinute in urma investigatiei este mai mare. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Spitalul Municipal
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret EEG 100 Ron
  • Amabilitate si profesionalism
  • Bunavointa si implicare
  • Investigatii remarcabile
  • Rezultate precise
  • Tratament corespunzator
  • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie EEG in Ploiesti?

Din fericire, in Ploiesti exista o unitate medicala specializata in efectuarea electroencefalogramei. Asa cum ti-am mentionat anterior, in continuare iti vom vorbi despre aceasta pentru a afla cat de bine pregatiti sunt medicii, dar si cat de performante sunt aparaturile pe care le au la dispozitie pentru efectuarea investigatiilor de specialitate. Citeste in continuare si descopera tot ce trebuie sa stii despre clinica din Ploiesti specializata in EEG:

Spitalul Municipal Ploiesti

Spitalul Municipal Ploiesti, Spitalul Schuller, este o unitate medicala din Ploiesti cu specific multidisciplinar catre care pacientii isi indreapta atentia datorita faptului ca au posibilitatea de a apela la ajutorul cabinetului de neurologie, unde le poate fi aplicata investigatia EEG. In cadrul acestui cabinet isi desfasoara activitatea dr. Anca Maria Cristescu, medic primar, alaturi de as. med. Corina Luminita Lungu. Cele doua au competenta de a pune in aplicare un act medical ireprosabil, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie pe care le au la dispozitie. Datorita faptului ca medicul primar da dovada de o buna pregatire si o experienta vasta in domeniu, pacientii au sansa de a beneficia de rezultate remarcabile, dar si de un plan de tratament atent personalizat in functie de problemele de sanatate de care sufera. 

Pretul pentru o investigatie EEG este de 100 lei. 

Amabilitatea, profesionalismul, bunavointa si intentia de a trata pacientii cat mai eficient sunt doar cateva dintre calitatile pentru care unitatea medicala se dovedeste a fi o alegere potrivita. Avand la dispozitie echipamente si aparaturi de ultima generatie, rezultatele si investigatiile efectuate sunt remarcabile. Cu ajutorul echipei medicale care da dovada de implicare si empatie, pacientii au sansa de a fi corect tratati. Cu toate acestea, programarile se decaleaza frecvent din cauza numarului ridicat de solicitari. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Municipal Ploiesti
Vezi Pareri

Concluzii 

Daca si tu vrei sa mergi la un medic neurolog bine pregatit in domeniu care sa te trateze corect, iti recomandam sa iei in calcul unitatea medicala amintita mai sus in cadrul careia se pot efectua si investigatii EEG in Ploiesti la standarde ridicate. Ai grija de sanatatea ta si opteaza intotdeauna pentru cele mai bune ingrijiri medicale.