Meniu

Electromiografie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre cele mai bune proceduri de diagnosticare a afectiunilor neurologice, electromiografia in Alba Iulia, este folosita, de regula, pentru evaluarea gradului de functionalitate a muschilor. Prin intermediul tehnicii electrofiziologice de depistare si inregistrare a activitatii musculare, medicii pot stabili un diagnostic precis, indiferent cat de complexa este afectiunea de care pacientii sufera. Daca si tu ai fost recent la cabinetul medicului neurolog, iar acesta ti-a recomandat sa efectuezi electromiografia, trebuie sa stii ca examinarea este de doua feluri: cu ac si fara ac. Din fericire, niciuna dintre cele doua metode de investigatie nu provoaca durere. Electromiografia cu ac poate provoca un mic disconfort local, care va trece de la sine imediat dupa incheierea procedurii. Durata variaza intre 15 si 30 de minute in functie de zonele pe care medicul le examineaza, iar rezultatele sunt rapide si precise, multumita aparaturilor moderne care sunt din ce in ce mai mult utilizate de specialisti. 

Daca locuiesti si tu in Alba Iulia si ti s-a recomandat sa efectuezi o electromiografie, in cele ce urmeaza iti vom prezenta o clinica bine pregatita si echipata, unde vei beneficia de cele mai bune rezultate.

Care este pretul unei electromiografii in Alba Iulia?

Inainte de a efectua o electromiografie in Alba Iulia, este de la sine inteles faptul ca iti doresti sa afli care este pretul pe care trebuie sa il platesti pentru aceasta investigatie medicala. Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai noi informatii, in tabelul de mai jos ti-am prezentat concret care este tariful aplicat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Dr. Ghervan
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Electromiografie 200 Ron
  • Nivel ridicat de implicare
  • Experienta vasta
  • Interactiune medic pacient excelenta
  • Aparaturi de inalta performanta
  • Acte medical personalizat
  • Rezultate ireprosabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinica poti apela pentru o electromiografie in Alba Iulia?

Te temi ca suferi de o afectiune neurologica, asa ca ai luat hotararea de a efectua o electromiografie in Alba Iulia pentru a afla concret care este situatia cu care te confrunti? Procedura de investigatie se pune in aplicare la recomandarea medicului specialist, astfel incat rezultatele obtinute sa fie atent interpretate de acesta. Ulterior, vei beneficia si de un plan personalizat de tratament, in cazul in care este necesar. Citeste mai departe si afla care este clinica din orasul tau unde poti efectua acest test de diagnostic:

Dr. Ovidiu Ghervan

Dr. Ovidiu Ghervan este un medic primar neurolog din Alba Iulia competent in efectuarea electromiografiei, electroencefalografiei si ultrasonografiei Doppler cerebrale. Cabinetul sau medical individual este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, astfel incat investigatiile sa fie intotdeauna precise, rezultatele remarcabile, iar diagnosticarea corecta de fiecare data. Printre serviciile pe care medicul reuseste sa le puna in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, electromiografie, electroneurografie, ecografie Doppler carotidian si ecografie Doppler transcranian. Avand in vedere ca are o experienta vasta in domeniu, medicul reuseste sa elaboreze si un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientii sa se vindece rapid si eficient indiferent cat de severa este problema de sanatate de care sufera. 

Pretul pentru o electromiografie este de 200 lei. 

Medicul a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor ca dovada a implicarii, dar si experientei vaste de care medicul da dovada la fiecare interactiune cu acestia. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este echipat cu aparaturi de inalta performanta, astfel incat actul medical desfasurat sa fie unul corect si atent adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Din pacate, din cauza numarului ridicat de solicitari, programarile nu pot fi onorate de fiecare data la ora stabilita initial, existand anumite decalari. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ovidiu Ghervan
Vezi Pareri

Concluzii

Ti-a fost recomandat sa faci o electromiografie in Alba Iulia, dar nu stii la care clinica sa apelezi? Unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior este exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un act medical ireprosabil. Citeste cu atentie informatiile de mai sus si asigura-te ca iti faci programare in cel mai scurt timp posibil pentru a primi un diagnostic corect de la medicul neurolog.