Meniu

Electromiografie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit recomandare de la medic de a efectua o electromiografie in sector 4? Pe parcursul acestui articol vei afla unde anume o poti efectua, daca te intereseaza in special sistemul medical privat. Aceasta procedura ajuta la diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor neuromusculare, inregistrand semnalele electrice generate de muschi in timpul contractiilor si al relaxarilor. 

In sectorul 4 din Bucuresti este o clinica de neurologie in care se realizeaza investigatia care poate ajuta la diagnosticarea a numeroase afectiuni: leziuni ale nervilor, tulburari ale muschilor, neuropatii periferice sau la monitorizarea lor. In aceasta unitate medicala se efectueaza electromiografie (EMG) cu ac, care consta in introducerea unui ac subtire si lung in muschi, pentru a masura activitatea electrica la nivelul fibrelor musculare.

Cat costa o electromiografie in sectorul 4?

Pretul pentru o electromiografie efectuata in sectorul 4 poate fi vizualizat mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Neuroaxis
Clinica-Verificata
500 Ron
  • Pret Electromiografie 500 Ron
  • Numerosi medici neurologi
  • Electromiografie cu ac
  • Polisomnografie si alte investigatii neurologice
  • Aparatura medicala performanta
  • Personal amabil la receptie
  • Curatenie
  • Buna organizare a activitatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o electromiografie in sector 4?

Pentru ca electromiografia este o procedura invaziva, necesita trimitere de la medic pentru a putea fi efectuata. In sectorul 4 poti realiza procedura in aceasta clinica privata.

Neuroaxis

Neuroaxis este o clinica de neurologie situata in sector 4, Bucuresti, in care se efectueaza si electromiografie cu ac. Pacientii beneficiaza aici de consultatii, diagnostic de precizie, monitorizare constanta si tratamente. Echipa medicala a Neuroaxis trateaza o gama vasta de afectiuni: boala Parkinson, dementa, scleroza multipla, epilepsie, hernie de disc, migrene, tumori cerebrale, neuropatie periferica. In cadrul clinicii, pe langa EMG, se mai efectueaza si alte investigatii importante in practica neurologica: electroencefalograma (EEG), polisomnografie, ecografii Doppler, poligrafie respiratorie, RMN, CT. Printre medicii care efectueaza EMG se numara dr. Zela Cofoian Amet, medic specialist neurologie

Pretul unei electromiografii este de 500 de lei la Clinica Neuroaxis din Bucuresti, sectorul 4.

Numerosi pacienti din Bucuresti si din tara au notat in recenzii ca serviciile acestei clinici sunt la nivel occidental. Oamenii sunt de parere ca medicii foarte bine pregatiti si aparatura medicala ultramoderna sunt un mare plus pentru persoanele cu afectiuni neurologice, acestea putand fi diagnosticate corect si ajutate sa urmeze un tratament eficient. Si personalul de la receptie este apreciat pentru comunicarea deschisa si amabila, iar curatenia impecabila si conditiile deosebite ii fac pe oameni sa se simta in siguranta si confortabil. A fost punctat in review-uri insa si ca preturile serviciilor sunt destul de mari fata de alte clinici.

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai primit trimitere de la medic pentru a efectua o electromiografie in sector 4, poti apela cu incredere la aceasta clinica privata. Medicii cu experienta si cu o pregatire solida in domeniu, precum si aparatura de ultima generatie reprezinta un avantaj important in diagnosticarea afectiunilor neuromusculare. 

EMG este foarte importanta si pe termen lung, pentru ca medicii pot evalua progresul tratamentelor, pot ajusta terapiile si astfel pot contribui la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor.