Meniu

Electromiografie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile neurologice pot fi depistate cel mai bine prin intermediul electromiografiei. In Galati, din fericire, exista cateva institutii medicale in cadrul carora se poate efectua aceasta investigatie in conditii sigure si la standarde ridicate de calitate. Examinarea este folosita pentru cuantificarea activitatii electrice a fibrelor musculare prin folosirea unor electrozi sub forma de ace fine care se insereaza direct in muschi. Investigatia poate fi efectuata si prin intermediul electrozilor fara ace. Patologiile neuromusculare care pot fi identificate sunt: distrofie musculara, miastenie, afectiuni ale nervilor periferici care pot duce la aparitia sindromului de tuner carpian sau la alte neuropatii, scleroza amiotrofica si hernie de disc. Exista mai multe tipuri, la ora actuala, de electromiografie: electroneurografie fara ac, electromiografie cu AC, electromiografie cu stimulare electrica repetitiva, electromiografie analiza tremor si electromiografie cu teste vegetative. Acest lucru se stabileste impreuna cu medicul neurolog, in functie de simptomele pe care le experimentezi. 

In Galati, exista doua unitati medicale care pot asigura astfel de investigatii la care poti apela cu incredere. Citeste in continuare si descopera care sunt acestea, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul lor.

Cat costa o electromiografie in Galati?

Pretul pentru o electromiografie in Galati variaza de la o unitate medicala la alta in functie de performanta aparaturilor utilizate. Daca vrei sa afli concret care sunt tarifele pe care trebuie sa le achiti, parcurge tabelul de mai jos si afla, de asemenea, si care sunt unitatile din orasul tau spre care iti poti indrepta atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electromiografie
Rating
Website
Clinica SmartMed
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul investigatiei de Electromiografie porneste de la 300 Ron
 • Servicii calitative
 • Aparaturi moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Experienta placuta
Dr. Adnana Dediu
520 Ron
 • Pret Electromiografie 520 Ron
 • Abordare moderna
 • Devotament si buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Intelegere si empatie
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate exceptionale
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o electromiografie in Galati?

Exista unele cazuri in care simpla simptomatologie a pacientului nu este suficienta pentru depistarea problemei de care sufera, situatii in care medicul poate solicita efectuarea unei electromiografii in Galati, pentru a putea stabili un diagnostic corect. Citeste in continuare si afla care sunt clinicile din orasul tau unde poti beneficia de o electromiografie la standarde ridicate de calitate, dar si cat de pregatiti sunt medicii care interpreteaza rezultatele:

1. Clinica SmartMed

Clinica SmartMed este o unitate medicala multidisciplinara din Galati catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o electromiografie de calitate. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand precizie si ireprosabilitate in efectuarea tuturor investigatiilor necesare. Printre serviciile de care pacientii pot beneficia, pe langa efectuarea electromiografiei, se numara si: consultatie si control de specialitate, electroneuromiografie, eliberarea referatului medical, interpretarea analizelor medicale, stabilirea unui diagnostic corect si elaborarea unui plan personalizat de vindecare. Toate acestea se efectueaza in cadrul cabinetului de neurologie, unde medicii au competenta de a trata boli precum dementa, epilepsia, boala Parkinson, migrene, scleroze multiple, discopatii vertebrale, miastenie etc. 

Pretul investigatiei de electromiografie porneste de la 300 de lei.

Clinica medicala este apreciata de pacienti datorita faptului ca serviciile de care acestia beneficiaza sunt de o calitate superioara. Avand in vedere ca unitatea este echipata cu toate aparaturile necesare, actul medical desfasurat este unul ireprosabil, pacientii beneficii de un diagnostic corect si de un plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica de o curatenie impecabila. In plus, majoritatea pacientilor mentioneaza ca experienta lor in cadrul clinicii este una placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica SmartMed
Vezi Pareri

2. Dr. Adnana Georgiana Dediu

Dr. Adnana Georgiana Dediu este un medic specialist in neurologie din Galati, care are competenta de a efectua electromiografii la standarde ridicate de calitate. Doamna doctor isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului sau medical individual, asigurand pacientilor urmatoarele servicii, pe langa efectuarea electromiografiilor: consultatie de neurologie, eliberarea scrisorii medicale, recomandarea de investigatii si tratamente de specialitate, eliberarea referatului medical, electroneuromiografie, diagnosticare corecta etc. Aceasta a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa”, Iasi, iar la finalizarea studiilor a urmat diverse cursuri de perfectionare pentru o imbunatatire a abilitatilor medicale. Avand la dispozitie aparaturi moderne si performante, doamna doctor realizeaza investigatii precise si rapide. 

Pretul pentru o electromiografie cu ac este de 520 lei. 

Majoritatea recenzilor postate in dreptul doamnei dr. Adnana Georgiana Dediu sunt pozitive, pacientii declarandu-se multumiti de modul sau modern de abordare. Aceasta este caracterizata drept devotata, bine pregatita, experimentata, sufletista si intelegatoare. Pe langa competenta sa de a asigura un diagnostic corect, doamna doctor reuseste si sa asigure un plan personalizat de tratament. In plus, rezultatele obtinute sunt exceptionale, iar atmosfera primitoare. 

Concluzii

Daca medicul neurolog ti-a recomandat sa efectuezi investigatia de electromiografie in Galati, unitatile medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a primi rezultate precise si rapide. Apeleaza cu incredere la clinicile de mai sus si solicita ajutorul unor medici specializati in neurologie, pentru a depista atat care este problema cu care te confrunti, dar si pentru a primi tratamentul corespunzator.