Meniu

Electroneurografie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii carora le-a fost recomandat sa isi evalueze starea muschilor si a celulelor nervoase trebuie sa efectueze examenul de electroneurografie. In Bucuresti, exista o multime de institutii medicale care au dotarile necesare si care pot elabora o astfel de investigatie intr-o maniera ireprosabila. Electroneurografia face parte din examenul electromiografic si este necesara pentru obtinerea unor rezultate precise.

Multumita clinicilor din Bucuresti, toata lumea are posibilitatea de a opta pentru investigatii neurologice precise, prin intermediul carora se poate obtine un diagnostic corect. Electroneurografia este prima etapa din cadrul examenului electromiografic si este pusa in aplicare prin intermediul unor electrozi atasati de piele. Datorita echipamentelor de ultima generatie care se afla in clinicile amintite mai jos, disconfortul pe care il vei resimti este unul minim.

Cat costa o electroneurografie in Bucuresti?

Pretul pentru o electroneurografie in Bucuresti este stabilit in functie de mai multi factori, cum ar fi performanta aparaturilor si anul acestora de aparitie, motiv pentru care nu vei intalni acelasi tarif la doua clinici diferite. Iata care sunt preturile practicate la aceste institutii medicale din capitala conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electroneurografie
Rating
Website
Neuroaxis
Clinica-Verificata
380 Ron
 • Pret Electroneurografie 380 Ron
 • Experienta vasta, buna pricepere si implicare
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Clinica moderna si bine echipata
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
Centrokinetic
450 Ron
 • Pret Electroneurografie 450 Ron
 • Solutii si tratamente personalizate
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de actualitate
Neuropain
480 Ron
 • Pret Electroneurografie 480 Ron
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Atmosfera primitoare
CM Neuro
350 Ron
 • Pret Electroneurografie 350 Ron
 • Echipa medicala implicata, empatica si profesionista
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Tratamente adaptate
 • Aparaturi si echipamente de actualitate
Neuroptics
500 Ron
 • Pret Electroneurografie 500 Ron
 • Investigatii, proceduri si tratamente precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Colectiv medical bine pregatit
 • Atmosfera placuta, primitoare si confortabila
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in electroneurografie in Bucuresti

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa efectuezi o electroneurografie in Bucuresti pentru a afla care este diagnosticul corect al afectiunii de care suferi, atunci iti poti indrepta atentia cu incredere catre centrele medicale amintite mai jos pentru o experienta ireprosabila:

1. Neuroaxis

O prima varianta pe care ti-o punem la dispozitie si unde poti efectua o electroneurografie in Bucuresti este Neuroaxis. Aceasta este prima clinica integrata de neurologie din capitala, care prioritizeaza diagnosticarea corecta si tratarea eficienta a pacientului, indiferent de complexitatea si severitatea bolii pe care o experimenteaza. Echipa de doctori specializata in neurologie are competenta de a trata afectiuni precum: dementa, boala Parkinson, scleroza multipla, epilepsie, hernie de disc, tumori cerebrale, migrene, neuropatie periferica. Printre investigatiile efectuate, pe langa electroneurografie, se numara si: electroencefalograma, electromiografie, ecocardiografie, electrocardiograma, monitorizare Holter EKG cu interpretare, polisomnografie, ecografie musculoscheletala etc.

Pretul aplicat pentru o electroneurografie este de 380 lei.

Experienta vasta a echipei medicale, buna pricepere si implicarea in actul medical sunt principalele calitati pe care pacientii le apreciaza la echipa medicala. Aceasta are acces la echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile si procedurile aplicate sunt ireprosabile. Clinica este moderna, bine echipata si placut amenajata, multi dintre pacienti mentionand ca atmosfera este prietenoasa si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

2. Centrokinetic

Centrokinetic este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa efectuezi o electroneurografie in Bucuresti. Centrul medical se adreseaza pacientilor care au nevoie de recuperare medicala fie in urma unei interventii chirurgicale, fie in urma unui accident, avand ocazia si de a apela la ajutorul medicilor specializati in neurologie. Din cadrul acestui departament se remarca activitatea: dr. Bogdan Rotaru, dr. Laurentiu Simion, dr. Ruxandra Aursulesei, dr. Simona Man, dr. Ionelia Cristea. Datorita faptului ca au acces la aparaturi si echipamente de actualitate, toate investigatiile ca electroneurografia sunt efectuate la standarde superioare si la o rezolutie maxima, pentru ca medicii sa poata stabili cu certitudine diagnosticul corect si tratamentul potrivit.

Pretul aplicat pentru o electroneurografie este de 450 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii au beneficiat de un act medical de calitate. Solutiile si tratamentele sunt personalizate, investigatiile efectuate sunt precise, aparaturile utilizate sunt de actualitate, iar echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, oferind un diagnostic corect.

3. Neuropain

O alta optiune pe care ti-o recomandam este Neuropain, unde poti efectua o electroneurografie in Bucuresti. Clinica activeaza pe piata medicala de peste 20 de ani si dispune de echipe medicale bine pregatite in domeniu, care asigura un diagnostic precis tuturor pacientilor, dar si un tratament adecvat. Medicii cu o buna pregatire in domeniu asigura efectuarea unor investigatii ca electroneurografia, respectiv electromiografia la standarde ridicate. Pe langa acestea, pacientii pot opta si pentru: ecografie musculoscheletala, a doua opinie medicala, terapie Scrambler, consultatii de specialitate.

Electroneurografia fara ac costa 250 lei, iar cea cu ac este de 480 lei.

Clinica de terapie a durerii din capitala a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor, multumita serviciilor si tratamentelor eficiente puse la dispozitie. Datorita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile si consultatiile efectuate sunt precise, echipa medicala dand dovada de o buna pregatire in domeniu. In plus, atmosfera este primitoare, iar atitudinea personalului medical este una pozitiva.

4. CM Neuro

Daca variantele pe care ti le-am pregatit anterior nu te-au multumit pe deplin, iti recomandam si CM Neuro, o clinica din Bucuresti unde poti efectua electromiografia, respectiv electroneurografia. Unitatea medicala are o experienta de peste 20.000 de cazuri neurologice si 6.000 de investigatii neurofiziologice, beneficiind de tehnologii si aparaturi de actualitate. In cadrul sau, isi desfasoara activitatea un medic neurolog, dr. Ruxandra (Filipov) Borindel, care este renumita in domeniu. Parcursul sau profesional este unul prestigios, lucrand in numeroase unitati medicale si spitalicesti de renume: Spitalul Clinic Colentina, Bucuresti, Centre Hospitalier „St. Jean”, Perpignan, Franta, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes”, Bucuresti, Centrul de Diagnostic si Tratament „Dr. Victor Babes”, Spitalul de Urgenta „Prof. Dr. Gerota”, Bucuresti.

Pretul aplicat pentru o electroneurografie este de 350 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de activitatea echipei medicale. Aceasta da dovada de implicare, o buna pregatire, empatie si profesionalism, avand acces la aparaturi si echipamente de actualitate. Cu ajutorul lor, toate investigatiile si procedurile sunt ireprosabile, iar tratamentele stabilite sunt adaptate in functie de necesitatile pacientului.

5. Neuroptics

Neuroptics este o clinica de neurologie si oftalmologie din Bucuresti, in cadrul careia se desfasoara atat servicii optice, cat si investigatii neurologice ca electroneurografia. Personalul medical acorda o atentie sporita tuturor pacientilor, oferindu-le ocazia de a primi un diagnostic precis. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2012 si inca de la inceput se afla intr-o continua perfectionare, fiind echipata cu unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi. Colectivul este format din doi medici cu o buna pregatire: dr. Cristina Besleaga, medic primar in oftalmologie si dr. Mircea Besleaga, medic primar in neurologie.

Pretul pentru o electromiografie, respectiv electroneurografie la Neuroptics este de 500 lei.

Investigatiile, procedurile si tratamentele aplicate sunt precise si eficiente, motiv pentru care clinica a obtinut numeroase recenzii pozitive. Colectivul medical este bine pregatit si echipat cu toate aparaturile necesare pentru descoperirea unui diagnostic precis, asigurand o atmosfera placuta, primitoare si confortabila pentru toti pacientii care le pasesc pragul. Din pacate, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Vrei sa faci o electroneurografie in Bucuresti, dar nu stii care clinica este mai potrivita? Din fericire, mai sus ti-am prezentat o lista cu cinci clinici de incredere la care poti apela daca ai nevoie de un medic neurolog pentru efectuarea electromiografiei, respectiv a electroneurografiei.