Meniu

Electroneurografie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O procedura de diagnostic neinvaziva prin care se evalueaza starea muschilor si celulelor nervoase este examenul electromiografic, alcatuit din doua parti, care pot fi efectuate in cadrul aceleiasi sedinte sau separat: electromiografie propriu-zisa si electroneurografie. In Cluj, electroneurografia (ENG) poate fi efectuata la mai multe centre medicale moderne.

ENG este de fapt prima etapa a examenului electromiografic si se poate face separat de electromiografia propriu-zisa, in raport cu afectiunea pacientului. In cadrul procedurii, nervii sunt stimulati printr-o descarcare electrica de intensitate mica, aplicata prin intermediul unor electrozi plasati pe piele. La clinicile din Cluj se folosesc tehnologii de ultima ora, astfel incat disconfortul sa fie minim.

Unde se face electroneurografie in Cluj?

Daca locuiesti in Cluj si medicul ti-a recomandat sa faci electroneurografie din cauza unor simptome precum amorteala, furnicaturi sau aparitia frecventa a carceilor, este important sa alegi o unitate medicala cu reputatie buna. In acest sens, a fost alcatuit un tabel in care sunt sintetizate cateva informatii despre alegerile de top ale pacientilor din aceasta zona:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Electroneurografie
Rating
Website
Vital Team
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Electroneurografie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Locatie frumos amenajata si ingrijita
 • Buna comunicare cu personalul de la receptie
Clinica de Podiatrie
330 Ron
 • Pret Electroneurografie 330 Ron
 • Servicii de calitate
 • Colectiv profesionist si amabil
 • Cativa pacienti se declara dezamagiti de preturi si spun ca programarile lor au fost decalate
Dr. Teodor Fischer
250 Ron
 • Pret Electroneurografie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Uneori programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Electroneurografie in Cluj: clasamentul celor mai bune centre medicale

Locuiesti in Cluj si trebuie sa faci electroneurografie? Aceasta poate fi recomandata de catre medic pentru a depista o eventuala afectiune a sistemului muscular sau pentru a evalua functionalitatea sistemului nervos, in principal.

Pentru a beneficia de servicii de calitate, este recomandat sa alegi una dintre cele mai apreciate clinici, unde sunt apreciate raportul calitate-pret si pregatirea personalului. Clasamentul urmator isi propune sa ii ajute pe viitorii pacienti sa faca mai usor o alegere, prezentand informatii utile despre cele mai reputate centre medicale:

1. Vital Team

O alegere de top in randul pacientilor din Cluj atunci cand vine vorba despre efectuarea unei electroneurografii este Vital Team. Acest centru medical este specializat in neurologie si psihologie, avand o experienta de peste 21 de ani. Serviciile sunt puse la dispozitia pacientilor de catre o echipa medicala specializata, cu pregatire academica si profesionala complexa.

Pretul electroneurografiei este de 300 lei.

Recenziile acestui centru medical sunt foarte bune, intrucat majoritatea pacientilor spun ca serviciile sunt de calitate si se declara multumiti. Personalul este bine pregatit, pasionat, calm, amabil si intelegator. De asemenea, se pune accent pe bunastarea pacientilor. Locatia este ingrijita si frumos amenajata. Comunicarea cu personalul de la receptie este eficienta.

Vezi parerile pacientilor despre Vital Team
Vezi Pareri

2. Clinica de Podiatrie

Clinica de Podiatrie din Cluj se inscrie pe lista celor mai apreciate locatii pentru efectuarea electroneurografiei, dar si pentru alte servicii medicale. Este un centru specializat in tratarea afectiunilor picioarelor. In cadrul sau activeaza o echipa medicala multidisciplinara, ceea ce permite efectuarea unor tratamente de succes.

Tariful electroneurografiei este de 330 lei.

Foarte multi pacienti spun ca au avut o experienta buna la acest centru medical. Colectivul este profesionist, amabil, serios, empatic si rabdator. Exista si cativa pacienti care se declara nemultumiti, spunand ca preturile sunt mari si ca programarile lor nu au fost respectate.

3. Dr. Teodor Fischer

Dr. Teodor Fischer este alegerea de top a multor pacienti din Cluj carora li s-a recomandat sa faca electroneurografie. Acesta are un parcurs academic si profesional remarcabil in domeniul medical, fiind in acelasi timp si asistent universitar in cadrul UMF Cluj-Napoca. Competenta sa in electromiografie (EMG), unde are experienta de peste 10 ani, este atestata de Ministerul Sanatatii din Romania. De asemenea, pregatirea in EMG si-a efectuat-o la o clinica de neurologie din Germania.  

Pretul unei electroneurografii este de 250 lei.

In spatiul virtual, nu foarte multi pacienti si-au relatat experienta. Dintre cei care au facut-o, majoritatea recomanda serviciile medicului si au oferit calificative maxime in recenziile lor. Cu toate acestea, unii pacienti spun ca nu se tine cont de programari si ca timpul de asteptare este prea mare.

Concluzii

Electroneurografia se poate efectua in Cluj la pret accesibil, in cadrul unor centre medicale notate pozitiv de majoritatea pacientilor care le-au trecut pragul. Daca medicul ti-a recomandat sa faci aceasta investigatie, poti incepe prin a te documenta cu privire la cea mai buna unitate medicala unde se ofera si acest serviciu.

Pentru a face o alegere inspirata, factorii de care trebuie sa tii cont sunt experienta cadrelor medicale, raportul calitate-pret si parerea altor pacienti.