Meniu

Neurochirurgie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dureri de cap severe insotite de o senzatie de greata sau varsaturi, iar medicul de familie te incurajeaza sa vizitezi cat mai curand cabinetul de neurochirurgie din Arad? Din fericire, exista o unitate medicala la care poti apela cu incredere si unde vei beneficia atat de o diagnosticare corecta, cat si de un plan personalizat de tratament, asa ca citeste mai departe pentru a afla despre care clinica este vorba, dar si cat de bine pregatita este. Medicii neurochirurgi se ocupa cu tratarea afectiunilor sistemului nervos central si periferic, cum ar fi tumori cerebrale si spinale, anevrisme si anomalii vasculare, traumatisme la nivelul craniului, hernii de disc si afectiuni ale coloanei vertebrale, malformatii congenitale etc. Cu alte cuvinte, expertiza unui medic neurochirurg este una vasta, asa ca apeleaza la ajutorul sau pentru a depista si trata corect astfel de afectiuni.

Citeste pana la sfarsit si informeaza-te corespunzator cu privire la clinica din Arad, afland cat de bine echipata este, dar si cat de profesionisti sunt medicii de care dispune. In plus, descopera si care sunt preturile care se practica pentru o consultatie de specialitate.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Arad?

Inainte de a merge la un medic neurochirurg in Arad pentru a-i solicita ajutorul de specialitate, cel mai bine ar fi sa afli si care sunt tarifele percepute pentru o consultatie de specialitate. Descopera din tabelul pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul MedLife
Clinica-Verificata
225 Ron
  • Pret Consultatie 225 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici bine pregatiti
  • Profesionalism
  • Atentie la detalii
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Solutii personalizate de tratament
  • Curatenie impecabila
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurochirurgie in Arad?

Simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme l-au determinat pe medicul tau de familie sau pe cel specialist sa te trimita la cabinetul de neurochirurgie din Arad, asa ca vrei sa te asiguri ca apelezi la ajutorul unei clinici de incredere? Atunci citeste cu atentie informatiile de mai jos, pentru a descoperi care este clinica din orasul tau la care poti apela cu incredere:

Centrul MedLife

Centrul MedLife este o unitate medicala din Arad care asigura servicii integrate de imagistica, analize de laborator, consultatii de neurochirurgie si investigatii complete, toate in acelasi loc. Echipa multidisciplinara este formata din medici specialisti si primari, competenti in specialitati precum cardiologie, chirurgie, endocrinologie, neurochirurgie, imagistica medicala, oncologie, pneumologie, dermatovenerologie, hematologie, obstetrica si ginecologie, ORL etc. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, imaginile obtinute in urma investigatiilor imagistice cu rol de diagnostic sunt la o rezolutie ridicata, ceea ce faciliteaza desfasurarea unui act medical exemplar. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurochirurgie este de 225 lei, iar controlul de specialitate costa 120 lei.

Centrul medical asigura servicii de calitate, iar echipa de medici da dovada de o buna pregatire, profesionalism si atentie la detalii, asigurand o interactiune excelenta cu pacientii. Solutiile de tratament sunt intotdeauna adaptate in functiile de necesitatile fiecarei persoane, atmosfera este primtioare, iar curatenie impecabila. Din pacate, programarile nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul MedLife
Vezi Pareri

Concluzii

Ai primit indicatii sa vizitezi cabinetul de neurochirurgie din Arad pentru a solicita ajutorul unui expert cu privire la starea de sanatate a coloanei vertebrale, dar si a creierului? Atunci apeleaza la serviciile unitatii medicale prezentate anterior in articol unde vei primi un diagnostic corect, dar si unde vei fi tratat in acord cu problemele de care suferi.