Meniu

Neurochirurgie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un consult la neurochirurgie in Braila este un pas necesar catre tratarea eficienta si personalizata a problemelor la nivelul creierului sau coloanei vertebrale. In acest oras sunt medici specializati in acest domeniu, care au experienta si o pregatire solida, astfel incat iti pot oferi cele mai bune solutii de tratament, in functie de afectiunea sau problema diagnosticata.

Te invitam sa descoperi doua clinici private din Braila in care sunt puse la dispozitie servicii de neurochirurgie. In cadrul acestor centre medicale nu doar ca vei putea beneficia de o examinare pe indelete, la medicul neurochirurg, dar poti efectua si eventualele analize de laborator sau investigatii imagistice solicitate de specialist pentru un diagnostic exact sau pentru monitorizare.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Braila?

Tariful pentru o consultatie de neurochirurgie variaza, in municipiul Braila, in functie de diversi factori. Pentru a putea stabili un buget pentru vizita la medicul specialist, poti consulta informatiile din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Grivita
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic neurochirurg cu experienta
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Bun raport calitate-pret
 • Echipamente medicale moderne
 • Personal amabil
 • Programari nerespectate
Hyperclinica MedLife
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Unele servicii medicale sunt decontate de CAS
 • Consultatii si interpretari imagistice de neurochirurgie
 • Portofoliu variat de specialitati medicale si chirurgicale
 • Servicii de imagistica
 • Analize de laborator
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici gasesti cabinete de neurochirurgie in Braila?

Pacientii din Braila au posibilitatea de a alege intre doua clinici private pentru serviciile de neurochirurgie. Descopera informatii utile despre acestea in continuare si alege unde sa-ti tratezi problemele medicale in cele mai bune conditii.

1. Centrul Medical Grivita

La Centrul Medical Grivita activeaza un apreciat neurochirurg din Braila, cadru universitar, este vorba despre dr. Mihaela Cosman, medic primar neurochirurg, care a participat si la numeroase congrese si conferinte de specialitate. Medicul este solicitat pentru consultatii si controale, avand o experienta vasta in neurochirurgie. In acest centru medical mai sunt acoperite si alte specialitati medicale, printre care: medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, stomatologie, chirurgie vasculara. Pentru a se adapta nevoilor pacientilor, clinica face investitii constante in diversificarea serviciilor si in utilarea cabinetelor cu cele mai moderne echipamente.

Pretul consultatiei de neurochirurgie este de 250 de lei, iar un control are un tarif de 200 de lei.

Pacientii se declara multumiti de activitatea medicala de la Centrul Medical Grivita, motivand ca serviciile au un bun raport calitate-pret, iar medicii sunt bine pregatiti si comunicativi. Au insa o nemultumire multi dintre cei care au trecut pragul clinicii, si anume aceea ca nu intotdeauna se respecta programarile si ca exista intarzieri mari fata de orele stabilite.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Grivita
Vezi Pareri

2. Hyperclinica MedLife

Si in Hyperclinica MedLife Braila sunt disponibile servicii de neurochirurgie. Medicul neurochirurg poate fi solicitat pentru: consultatii, controale, eliberare de referate, interpretari imagistice. Aceasta clinica a fost infiintata in 2017 si cuprinde servicii de laborator, de imagistica, precum si analize de laborator. Tot aici sunt peste 20 de specialitati medicale sub acelasi acoperis, pe langa neurochirurgie: dermatologie si chirurgie plastica, ORL, ginecologie, gastroenterologie, urologie, proctologie. Sunt si servicii pentru care exista contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, cum este cazul cabinetului de diabet, nutritie si boli metabolice.

Pretul consultului de neurochirurgie este de 350 de lei, iar controlul are un tarif de 210 lei. 

Standardul MedLife in serviciile medicale este unul ridicat, prin medicii alesi dintre cei mai buni profesionisti si prin investitiile in aparatura si in conditiile moderne. Cu toate acestea, sunt si pacienti nemultumiti, care vorbesc despre experientele neplacute de care au avut parte, din cauza nerespectarii programarilor sau a faptului ca tarifele sunt mai mari ca in alte clinici private din oras.

Concluziile noastre

Serviciile private  de neurochirurgie din Braila sunt oferite in clinici recunoscute la nivel local pentru dotarile moderne si echipa medicala de top. In aceste clinici, pacientii pot opta pentru consultatii si controale de neurochirurgie, pentru eliberarea de referate sau pentru interpretari ale investigatiilor imagistice. 

Nu ezita sa te programezi la un neurochirurg din Braila daca prezinti simptome precum: dureri de cap severe si persistente, leziuni la cap sau la coloana, hernii de disc sau daca ai fost diagnosticat cu: tumori cerebrale, epilepsie sau hidrocefalie. Dupa o consultatie amanuntita si dupa interpretarea analizelor si investigatiilor pe care le prezinti, medicul iti va recomanda tratamentul adecvat.