Neurochirurgie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Capitala este un pol de excelenta medicala, iar serviciile de neurochirurgie din Bucuresti nu fac exceptie. Cei mai buni neurochirurgi din tara isi desfasoara aici activitatea, in clinici moderne, punand in aplicare cele mai avansate tehnici si proceduri in tratarea afectiunilor neurologice complexe.

Nu este usor sa gasesti cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale sistemului nervos central sau ale sistemului nervos periferic si decizia implica o cercetare temeinica a pietei medicale private din Bucuresti, din care sa se distinga clinica de neurochirurgie de care ai nevoie.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Bucuresti?

Pana la tratamente si stabilirea oportunitatii unei interventii chirurgicale, ai nevoie de o evaluare a starii de sanatate, de care poti beneficia la o consultatie de neurochirurgie in Bucuresti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa mergi si tarifele practicate de fiecare dintre acestea pentru un prim serviciu la cabinetul neurochirurgului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NeuroHope
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Experienta vasta, buna pricepere si implicare
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Clinica moderna si bine echipata
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
Dr. Dan Suiaga
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Europa
 • Medic dedicat meseriei
 • Empatie fata de pacienti
 • Operatii reusite
Dr. Felix Brehar
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Empatie si grija fata de pacienti
 • Calitatea umana a medicului
 • Precizia si eficienta interventiilor chirurgicale
Dr. Ligia Tataranu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate exceptionala
 • Profesionalism desavarsit
 • „Maini de aur”
 • Interventii chirurgicale salvatoare
 • Respecta cu sfintenie juramantul lui Hipocrate
Centrul Brancusi
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici profesionisti
 • Servicii de calitate
 • Solutii eficiente de tratament
 • Aglomeratie in sala de asteptare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de neurochirurgie din Bucuresti

Alegerea cabinetului de neurochirurgie din Bucuresti, la care sa apelezi pentru problema ta de sanatate, poate fi o decizie de importanta vitala. Ai nevoie de calitate a serviciilor, de un medic bun, de dotari cu echipamente de ultima generatie si de opinii pozitive din partea pacientilor tratati in cadrul clinicilor din clasament.

In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale si vei avea mai multa siguranta in luarea unei hotarari, in urma careia sa te indrepti catre cel mai bun neurochirurg din Bucuresti, ale carui competente sa se potriveasca nevoilor tale medicale.

1. NeuroHope

NeuroHope este o clinica de neurochirurgie din Bucuresti, specializata in interventii chirurgicale minim invazive, asa-numita neurochirurgie „pe gaura cheiii”. Fondat de catre medicii neurochirurgi Dorin Bica si Ionut Gobej, centrul medical conteaza pe tehnologie moderna, de ultima generatie, si pe o echipa multidisciplinara, cu personal specializat in neurochirurgie, neurologie, neuro-endocrinologie, neuro-oftalmologie, ortopedie, cardiologie si hematologie. Neurochirurgii de la NeuroHope au fost instruiti la cele mai prestigioase clinici de neurochirurgie din Franta si din Anglia. Te vei adresa aici unuia dintre cei trei medici apreciati pentru rezultatele deosebite in domeniu: dr. Dorin Bica, dr. Ionut Gobej, medici primari in neurochirurgie, si dr. Alexandru Pahontu, medic specialist neurochirurg.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. O consultatie la neurochirurgie te va costa 250 de lei la medicul specialist si 300 de lei la un medic primar. In regim de urgenta, pretul este de 400 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru activitatea clinicii NeuroHope. Acestia vorbesc despre servicii exceptionale, despre profesionalismul desavarsit al medicilor, despre interventii chirurgicale care au salvat vieti si au readus functiile motorii, despre empatie, rabdare si explicatii amanuntite in timpul consultatiilor.

Vezi parerile pacientilor despre NeuroHope
Vezi Pareri

2. Dr. Dan Suiaga

Tumorile cerebrale primare, metastazele vertebrale, precum si alte afectiuni ale sistemului nervos, ale creierului sau ale coloanei pot fi tratate cu succes la cabinetul de neurochirurgie al dr. Dan Suiaga. Vei gasi aici un medic primar neurochirurg devotat profesiei, cu stagii de pregatire in tari precum Africa de Sud, Israel, Germania si Elvetia. In prezent este coordonatorul departamentului de neurochirurgie din Bucuresti, in cadrul retelei medicale private Medlife. Cu ajutorul unei echipe interdisciplinare, reputatul neurochirurg rezolva patologii vasculare si tumorale cerebrale complexe prin tehnici minim invazive, cu ajutorul microscopului operator si al neuronavigatiei. Efectul este o trauma minima a tesuturilor cerebrale, cu o recuperare postoperatorie extrem de rapida.

Pretul unei consultatii la acest medic neurochirurg din Bucuresti este de 300 de lei.

Pacientii spun ca dr. Dan Suiaga ofera servicii la standarde inalte, ca este unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Europa, dedicat meseriei si empatic cu persoanele suferinde. Multi marturisesc ca au avut parte de operatii reusite, care au facut minuni in viata lor.

3. Dr. Felix Mircea Brehar

Dr. Felix Mircea Brehar este medic primar neurochirurg la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni”, doctor in medicina si sef de lucrari Neurochirurgie la Universitatea  de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Printre interventiile chirurgicale pe care le realizeaza cu succes se numara cele pentru tumori cerebrale, hernie de disc lombara si cerebrala, hidrocefalie, biopsie stereotactica cerebrala, malformatii vasculare cerebrale, epilepsie rezistenta la tratament. Medicul are experienta si stagii de formare in strainatate, la Spitalul Universitar Marburg din Germania, la Universitatea Virginia, Charlottesville, SUA, Departamentul de Neurochirurgie si de patologie a tumorilor cerebrale, si la Clinica Universitara Grosshadern din Munich, Germania.

Pretul unei consultatii la acest neurochirurg este de 300 de lei.

Pacientii acestui neurochirurg din Bucuresti sunt incantati de serviciile de calitate ale cabinetului sau, de profesionalismul si experienta sa, de abordarea cu empatie si deosebita grija, de precizia si eficienta interventiilor chirurgicale si de calitatea umana a medicului.

4. Dr. Ligia Tataranu

Dr. Ligia Tataranu este medic primar neurochirurg, doctor in stiinte medicale, conferentiar universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, catedra de Neurochirurgie. Efectueaza consultatii si operatii la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni” din Capitala si la Centrul Medical „Mediplus” din Targoviste. Are competente in neurochirurgie functionala si stereotaxica. Medicul este autor si coautor de specialitate, a participat la numeroase congrese si conferinte internationale in domeniu, are comunicari si articole publicate in reviste de specialitate si este implicata in proiecte de cercetare si studii clinice internationale.

O consultatie de neurochirurgie are pretul de 200 de lei.

Pacientii sunt de parere ca medicul Ligia Tataru are „maini de aur”, reusind sa faca minuni in timpul interventiilor chirurgicale, ca este de un profesionalism desavarsit, ca respecta si sfintenie juramantul lui Hipocrate, iar actul medical prestat este de o calitate exceptionala.

5. Centrul Brancusi

La cabinetul de neurochirurgie de la Centrul Medical Brancusi activeaza un medic cu experienta, apreciat de pacientii din Bucuresti si nu numai: dr. Bogdan Rotund, medic primar neurochirurg al Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, membru al Societatii Romane de Neurochirurgie, al Asociatiei Europene a Societatilor de Neurochirurgie si al Federatiei Mondiale a Societatilor de Neurochirurgie. Centrul Medical Brancusi isi desfasoara activitatea in Bucuresti incepand cu anul 2009 si este reprezentat de o policlinica cu specialitati si servicii medicale complexe: medicina de familie, imagistica medicala, explorari functionale, diagnostic si tratament in ginecologie, ORL, stomatologie, endocrinologie, dermatologie, homeopatie, fizio-kineto-terapie, diabet-nutritie, medicina muncii, cardiologie, laborator de analize medicale si altele.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Consultatia la acest medic te va costa 350 de lei.

Opiniile pacientilor in legatura cu activitatea Centrului Medical Brancusi sunt diferite, in functie de experienta la cabinetul caruia i s-au adresat. Multe persoane declara ca au gasit aici medici profesionisti, servicii de calitate si solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, multi pacienti acuza lipsa de punctualitate in onorarea programarilor, aglomeratia din sala de asteptare si cu un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Serviciile de neurochirurgie din Bucuresti sunt excelent reprezentate prin activitatea unor neurochirurgi de exceptie, care activeaza in cadrul unor clinici de top sau al spitalelor de urgenta din Capitala. Medicii prezentati in acest clasament au sute de operatii efectuate pentru rezolvarea unor afectiuni ale sistemului nervos central si ale sistemului nervos periferic, ani de cercetare si activitate universitara si sunt membri ai unor prestigioase societati de neurochirurgie din tara si din strainatate.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit si in functie si de nevoile tale, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, incepand cu o programare la o consultatie la neurochirurgul din Bucuresti pe care il consideri cel mai potrivit pentru o solutie eficienta din punct de vedere medical.