Meniu

Neurochirurgie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru probleme ale sistemului nervos central si ale sistemului nervos periferic, precum si pentru interventii chirurgicale care sa le rezolve, poti conta pe servicii de neurochirurgie in Galati, prestate in clinici de top, care dispun de echipamente performante si de experienta unor medici profesionisti in acest domeniu. Daca nu ai gasit inca un cabinet caruia sa te adresezi pentru afectiunea de care suferi, din articolul de fata vei afla unde trebuie sa mergi in orasul de la Dunare pentru diagnostic si tratament.

Citeste textul pana la capat si vei descoperi clinicile in care functioneaza un cabinet de neurochirurg in Galati si care sunt conditiile in care ii poti accesa serviciile.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Galati?

Inainte de a merge la orice medic, te interesezi in prealabil de costul consutatiei, iar cea de neurochirurgie in Galati nu face exceptie de la aceasta regula. Este bine sa stii din timp la ce sa te astepti din punct de vedere financiar, de aceea informatiile din tabelul de mai jos iti vor fi cu siguranta de folos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Maycor
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Experienta in lucrul cu pacientii
 • Personal amabil
 • Echipamente moderne
 • Tratamente eficiente
Terra Clinique
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si bine pregatiti
 • Personal empatic si atent la nevoile pacientilor
 • Aparatura performanta
 • Curatenia ireprosabila
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de neurochirurgie in Galati?

Chiar daca nu ai multe optiuni in materie de neurochirurgie in Galati, fiind vorba despre sanatatea ta, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie in alegerea clinicii catre care ar trebui sa te indrepti. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru, despre competentele medicilor, despre aparatura de care dispun si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul pentru multe dintre intrebarile tale.

1. Centrul Maycor

Centrul medical Maycor se distinge printr-o gama variata de servicii medicale, acoperind multiple specializari pentru a raspunde nevoilor diverse ale pacientilor: cardiologie, geriatrie, chirurgie vasculara, ecografie, analize de laborator, neurologie si neurochirurgie. Clinica dispune de aparatura moderna pentru analize si investigatii, de laborator propriu de analize, precum si de cabinete corespunzator dotate, pentru a oferi pacientilor un act medical la standarde inalte. La neurochirurgie vei gasi un medic primar bine pregatit, cu experienta in sala de operatii.

Pentru consultatia de neurochirurgie la aceasta clinica vei plati suma de 250 de lei. La control te vei prezenta cu 200 de lei.

Centrul medical se remarca prin profesionalismul medicilor, experienta in lucrul cu pacientii, abordarea plina de amabilitate a personalului, actul medical de calitate, echipamentele moderne si tratamentele eficiente efectuate sau prescrise aici.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Maycor
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

Terra Clinique un concept nou in Galati pentru sanatate, armonie si energie, care imbina servicii din toate ramurile medicinei, inclusiv neurochirurgie, investigatii paraclinice, alaturi de terapii alternative inspirate de traditii din diverse zone ale globului si de recuperare medicala cu ajutorul elementelor naturii. La cabinetul specializat de neurochirurgie activeaza un medic dedicat profesiei, care trateaza boli cauzate de anomalii genetice (distrofia musculara), boli ale vaselor de sange care alimenteaza creierul (accident vascular cerebral), boli autoimune (scleroza multipla), leziuni ale maduvei spinarii si creierului (epilepsia) si neuroinfectii (meningita).

Consultatia de neurochirurgie te va costa 250 de lei. Pentru revenirea la control vei plati 200 de lei.

Clinica este apreciata pentru serviciile de calitate, profesionalismul si buna pregatire a medicilor, personalul empatic si atent la nevoile pacientilor. Ca aspecte pozitive ale experientei celor care i-au trecut pragul amintim si aparatura performanta si curatenia ireprosabila. Unii pacienti acuza o slaba gestionare a programarilor, care are drept consecinta un timp mare de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului sau la investigatii. 

Concluzii

Pentru specializarea neurochirurgie, Galati este o alegere buna in materie de servicii medicale de calitate, prestate in clinici de top, care dispun de aparatura necesara pentru investigatii si tratamente. Pentru problemele sistemului nervos central si ale sistemului nervos periferic te poti adresa aici unor medici bine pregatiti, cu experienta, care iti vor indica cel mai bun tratament pentru afectiunile de care suferi, precum si oportunitatea unei interventii chirurgicale.