Meniu

Neurochirurgie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautare de servicii de neurochirurgie in Severin si nu ai aflat inca unde ar trebui sa te adresezi pentru o consultatie in vederea unei eventuale interventii pentru o afectiune a sistemului nervos central sau periferic? Articolul de fata iti poate oferi solutia si informatiile de care ai nevoie pentru a-ti rezolva problema de sanatate.

Citeste textul pana la capat si afla ce unitate medicala din Severin iti poate oferi accesul la un cabinet specializat si in ce conditii poti ajunge sa ceri parerea unui neurochirurg.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Severin?

Vrei sa te pregatesti pentru o consultatie de neurochirurgie in Severin, sa stii daca trebuie sa platesti sau daca poti beneficia de servicii decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, cu trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. In tabelul de mai jos vei gasi detalii despre tariful practicat pentru o prima examinare la neurochirurg.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Act medical de calitate
  • Medici profesionisti, cu experienta
  • Interventii chirurgicale salvatoare
  • Tratamente eficiente
  • Timp de asteptare mare
  • Lipsa de solicitudine a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la neurochirurgie in Severin?

Chiar daca nu ai mai multe optiuni pentru neurochirurgie in Severin, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si ajungi la medicul potrivit. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor unitatii medicale mentionate mai sus, despre competentele medicilor, despre dotarile de care dispune si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu – Severin

La Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu – Severin, pacientii pot accesa servicii de neurochirurgie atat in incinta spitalului, in regim de spitalizare de zi sau spitalizare continua, cat si in ambulatoriul de specialitate, unde pot beneficia de consultatii si controale. Spitalul public este o unitate medicala de traditie in oras, care pune la dispozitia persoanelor din judetul Mehedinti diagnostic si tratament in specialitati chirurgicale – chirurgie generala (inclusiv chirurgie laparoscopica), chirurgie toracica, microchirurgie plastica si reparatorie, neurochirurgie, ortopedie-traumatologie, chirurgie-ortopedie infantila, urologie, oftalmologie, O.R.L., obstetrica-ginecologie; specialitati medicale: medicina interna, cardiologie, oncologie, diabet, boli nutritie, metabolism, pediatrie, neurologie, nefrologie, hemodializa, A.T.I, neonatologie, dermato-venerologie, boli infectioase, pneumologie, psihiatrie, recuperare, medicina fizica si balneologie; si specialitati paraclinice: laborator de analize medicale, laborator de radiologie si imagistica medicala (inclusiv CT), endoscopie, explorari functionale, anatomie patologica, laborator de medicina nucleara, serviciu de medicina legala. La neurochirurgie vei putea conta pe o echipa alcatuita din doi medici bine pregatiti, cu experienta.

Contra-cost, o consultatie poate fi accesata pentru suma de 200 de lei. La control vei plati 150 de lei.

Spitalul Judetean de Urgenta din Severin este apreciat pentru actul medical de calitate, pentru profesionalismul si experienta medicilor, pentru interventiile chirurgicale salvatoare si pentru tratamentele eficiente. Pacientii reclama insa aglomeratia, timpul foarte mare de asteptare si lipsa de empatie a personalului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu – Severin
Vezi Pareri

Concluzii 

Poti apela cu incredere la servicii de neurochirurgie in Severin in cadrul unei unitati spitalicesti moderne, fie in ambulatoriu, fie in regim de internare de zi sau internare continua. Vei beneficia aici de experienta unor medici bine pregatiti si de aparatura necesara pentru investigatii, tratamente si interventii chirurgicale. Pentru pacientii asigurati in sistemul public, serviciile se deconteaza prin CAS, in conditiile in care prezinta documentatia necesara, trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.