Meniu

Neurochirurgie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O programare la neurochirurgie in Suceava, la clinicile private din acest oras, iti poate oferi raspunsul la ingrijorarile pe care le aveai in legatura cu anumite simptome. Sunt patru centre medicale care dispun de servicii private de neurochirurgie si le vei descoperi in acest articol.

Neurochirurgia este un domeniu complex si provocator, care presupune diagnosticarea, tratamentul si managementul chirurgical al afectiunilor sau leziunilor sistemului nervos central si periferic. In centrele medicale private din Suceava poti efectua consultatii de specialitate si investigatii, astfel incat sa beneficiezi de un tratament adecvat, fie el chirurgical sau nechirurgical, dupa caz.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Suceava?

Pretul consultatiilor de neurochirurgie variaza in Suceava, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardiovitae
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic neurochirurg de exceptie
 • Experienta si profesionalism
 • Consultatii si interpretari ale investigatiilor imagistice
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Servicii medicale si de recuperare
 • Curatenie si atmosfera placuta
FizioMed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic neurochirurg cu experienta
 • Servicii medicale si de recuperare variate
 • Investigatii decontate de CAS
 • Personal amabil si implicat
 • Echipamente de ultima generatie
 • Consultatii si investigatii de neurologie si neurochirurgie
 • Curatenie si atmosfera placuta
Dorna Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic neurochirurg cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Investigatii imagistice variate
 • Aparatura medicala performanta
 • Analize medicale decontate sau cu plata
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Personal amabil
Policlinica Bethesda
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Medic neurochirurg cu experienta
 • Aparatura medicala performanta
 • Investigatii medicale variate
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor prevazute cu servicii de neurochirurgie in Suceava

Daca ai nevoie de o consultatie la neurochirurgie in municipiul Suceava, poti avea in vedere una dintre clinicile de mai jos.

1. Cardiovitae

Unul dintre cei mai renumiti neurochirurgi din Romania activeaza la Cardiovitae Suceava. Este vorba despre dr. Anatolii Buzdugan, medic primar neurochirurg, doctor in stiinte medicale si sef al sectiei de neurochirurgie de la Spitalul de Urgente „Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava. Medicul a absolvit Facultatea de Medicina din Chisinau in 1986 si s-a specializat in neurochirurgie in Republica Moldova.  Dupa cativa ani in care a profesat in acest oras a ajuns in Suceava, la spitalul unde este si in prezent si unde a infiintat o sectie de neurochirurgie. La cabinetul sau din cadrul Cardiovitae, medicul ofera consultatii de specialitate, interpreteaza investigatii imagistice (CT, radiografii, RMN) si face programari pentru interventii neurochirurgicale pe care le efectueaza in spitalul public. Pe langa cabinetul de neurochirurgie, la Cardiovitae mai exista si servicii de cardiologie, oferite de medicul primar cardiolog dr. Aurica Buzdugan. 

Pretul unei consultatii de neurochirurgie este aici de 250 de lei, iar pentru un control de specialitate veti achita 150 de lei.

Profesionalismul doctorului neurochirurg, experienta si pregatirea sa in acest domeniu complex sunt lucruri pe care pacientii le apreciaza in mod deosebit si pentru care cabinetul sau privat este vizitat de multi oameni. Acestia sustin ca medicul ii asculta cu atentie si le propune cele mai potrivite solutii, in functie de problema pe care o au. De asemenea, pacientii care au fost operati de dr. Buzdugan declara ca recuperarea a decurs bine si ca astfel li s-a imbunatatit semnificativ calitatea vietii.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiovitae
Vezi Pareri

2. FizioMed

Exista un cabinet de neurochirurgie in Suceava si la clinica FizioMed. Si aici poti beneficia de o consultatie la un medic cu experienta in acest domeniu. Scopul principal al acestei clinici este recuperarea medicala prin fizioterapie, prin aparatura de ultima generatie si prin echipa multidisciplinara si experimentata. Medicii activeaza in domenii care variaza de la chirurgie si pana la ortopedie, oferind tratamente personalizate si eficiente. Tratamentele oferite aici sunt inclusiv pentru persoanele care au trecut printr-o interventie de neurochirurgie si sunt pe baza de: masaj, unde electrice, terapie cu laser sau gimnastica de recuperare. Centrul medical a fost infiintat in 2013, iar din 2020 dispune si de un departament de imagistica medicala, dotat cu aparatura de top precum radiologie digitala GE si osteodensitometrie GE Prodigy.

O consultatie de neurochirurgie costa 200 de lei, iar pretul unei consultatii de control este de 150 de lei.

Datorita bunei organizari a activitatii, personalului competent si serviciilor de calitate, aceasta clinica este bine cotata in Suceava. Terapeutii tineri, amabili si implicati, medicii cu experienta si echipamentele de ultima generatie sunt avantaje majore datorita carora multi oameni isi gasesc aici rezolvarea problemelor de sanatate. Alte lucruri pe care le mai apreciaza oamenii la FizioMed ar fi: curatenia, atmosfera placuta si faptul ca serviciile se adreseaza persoanelor de toate varstele.

3. Dorna Medical

Dorna Medical este un alt nume cu rezonanta pe piata serviciilor medicale din Suceava unde exista si un cabinet de neurochirurgie. In cadrul acestuia, desi nu se efectueaza interventii chirurgicale, se pune accent pe consultatiile neurochirurgicale si pe investigatiile necesare astfel incat pacientii sa aiba parte de o evaluare completa. Centrul dispune de tehnologie avansata si de echipamente moderne pentru radiografii, RMN, CT, iar echipa medicala este alcatuita din profesionisti cu experienta in acest domeniu. Cel mai des sunt solicitate serviciile de neurochirurgie din aceasta clinica de catre persoanele care sufera de hernie de disc, insa sunt tratate toate problemele de neurochirurgie.

Consultatia de neurochirurgie are un tarif de 180 de lei, iar costul consultatiei de control este de 100 de lei.

Dotarile la standarde europene si echipa competenta si profesionista sunt doar cateva dintre lucrurile pe care locuitorii din Suceava le apreciaza la Dorna Medical. Pacientii pot opta pentru servicii numeroase care acopera necesitati variate: de la efectuarea analizelor medicale cu plata sau decontate, la investigatii imagistice si consultatii in diverse specialitati: ginecologie, medicina interna, pediatrie, reumatologie, urologie etc.

4. Policlinica Bethesda

Pentru o consultatie de neurochirurgie te poti adresa si Policlinicii Bethesda din Suceava. O gama impresionanta de specialitati medicale sunt cuprinse in portofoliul acestei clinici private, pe langa neurochirurgie: cardiologie si cardiologie pediatrica, alergologie, chirurgie plastica, ortopedie, diabetologie, oftalmologie, ginecologie, urologie, pediatrie etc. Pe langa consultatii, la Bethesda se efectueaza si investigatii imagistice, endoscopii, analize medicale etc.  La momentul redactarii acestui articol, la Policlinica Bethesda Suceava, la cabinetul de neurochirurgie, activa dr. Manuela Sestac, medic specialist neurochirurg. 

Un consult de neurochirurgie costa 200 de lei, in timp ce consultatia de control are un tarif de 100 de lei.

Faptul ca in aceasta locatie pot beneficia de servicii medicale variate ii ajuta pe pacientii care se bucura ca au la dispozitie, intr-un singur loc, o gama extinsa de investigatii, consultatii, tratamente. Pe langa lucrurile de care sunt multumiti si care includ si profesionalismul medicilor, aparatura performanta si curatenia, au fost notate si cateva nemultumiri, printre care aceea ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Serviciile private de neurochirurgie din Suceava vizeaza doar efectuarea de consultatii, investigatii si tratamente, nefiind posibile interventiile chirurgicale propriu-zise in clinicile prezentate in acest articol. Oamenii sunt insa motivati sa efectueze in aceste clinici etapele premergatoare interventiilor, pentru ca aici sunt intampinati cu amabilitate si profesionalism de medici cu experienta in domeniu. 

Problemele pentru care este nevoie de interventii de neurochirurgie sunt variate si cuprind: tumori cerebrale, anevrism cerebral, hernii de disc, accidente vasculare cerebrale, malformatii, infectii cerebrale sau spinale, traumatisme cranio-cerebrale, epilepsie, boli degenerative ale coloanei vertebrale. In Suceava sunt medici cu experienta in acest domeniu, care te pot ajuta sa-ti redobandesti sanatatea si sa te bucuri din nou de viata.