Meniu

Neurochirurgie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile de spate pe care le-ai experimentat in ultima vreme au devenit insuportabile, acestea fiind insotite de dureri de cap, amorteli, ameteala si slabiciune, asa ca vrei sa mergi la un cabinet de neurochirurgie din Zalau pentru a afla care e problema cu care te confrunti? Atunci citeste cu atentie informatiile mentionate in cadrul acestui articol pentru ca vei descoperi doua unitati medicale de incredere la care poti apela si unde vei beneficia de servicii de calitate. In competenta unui medic neurochirurg intra depistarea si tratarea corespunzatoare a afectiunilor care fac referire la sistemul nervos periferic si central. In cazul in care medicul specialist te incurajeaza sa vizitezi si cabinetul unui medic neurochirurg, cel mai bine ar fi sa tii cont de aceasta recomandare si sa te programezi cat mai curand pentru o consultatie de specialitate.

Parcurge articolul pana la final pentru a descoperi care sunt cele doua unitati medicale din Zalau catre care iti poti indrepta atentia cu incredere, dar si care sunt tarifele percepute pentru o consultatie de specialitate.

Cat costa o consultatie de neurochirurgie in Zalau?

Din dorinta de a te informa, esti intr-o cautare continua a preturilor aplicate pentru consultatia de neurochirurgie din Zalau? Atunci tabelul pe care ti l-am pregatit mai jos este exact ce ai nevoie, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom afisa tarifele practicate pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Curatenie impecabila
 • Amenajare placuta
 • Nerespectarea programarilor
Medica Memfis
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Experienta vasta
 • Solutii personalizate de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurochirurgie in Zalau?

Pentru a fi sanatosi, trebuie sa realizam cat de important este sa tinem cont de indicatiile doctorilor bine pregatiti, asa ca daca medicul neurolog iti recomanda sa mergi la cabinetul de neurochirurgie din Zalau pentru investigatii mai amanuntite sau pentru un ajutor de specialitate, cel mai bine ar fi sa tii cont. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile din oras catre care iti poti indrepta atentia cu incredere:

1. Centrul Anastasios

Centrul Anastasios este o unitate medicala din Zalau, catre care iti poti indrepta atentia cu incredere, in cadrul sau desfasurandu-si activitatea medici specializati in diverse domenii, cum ar fi neurochirurgie, chirurgie generala, plastica, vasculara, proctologie, flebologie, cardiologie, ecografie, gastroenterologie, urologie, ortopedie, dermatovenerologie etc. Echipa este formata din medici primari si specialisti pregatiti in clinici de prestigiu, efectuand examinari si consultatii complete de specialitate. In departamentul de neurochirurgie isi desfasoara activitatea un medic primar si unul specialist, care au la dispozitie un cabinet bine echipat, pentru elaborarea unui act medical corect.

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurochirurgie este de 350 lei, iar controlul de specialitate este de 150 lei.

Echipa de medici da dovada de implicare, buna pregatire, atentie la detalii si profesionalism, depunand toate eforturile pentru ca pacientii sa se bucure de o atmosfera primitoare, dar si de o interactiune excelenta cu acestia. De asemenea, curatenia este impecabila, amenajarea placuta, iar rezultatele obtinute sunt peste asteptarile create. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Medica Memfis

Medica Memfis este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Zalau, unde isi desfasoara activitatea medici specializati in cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicina de familie, medicina muncii, nefrologie, neurochirurgie, obstetrica si ginecologie etc. Personalul este compus din medici primari si specialisti, instruiti in universitati si unitati medicale de renume, care asigura examinari complete si eficiente, cu scopul de a-i diagnostica in mod corect pe pacienti. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de neurochirurgie este de 300 lei, iar controlul de specialitate este de 170 lei in limita a maximum 30 de zile de la consultatia initiala.

Buna pregatire, implicarea, atentia la detalii si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile de care echipa de doctori da dovada. Gratie experientei vaste de care dau dovada, medicii au competenta de a pune in aplicare solutii personalizate de tratament, adecvate si adaptate pentru fiecare pacient in parte. Singurul minus este ca programarile nu se respecta cu precizie.

Concluzii

In cazul in care vrei sa gasesti un cabinet de neurochirurgie in Zalau pentru a fi corect diagnosticat si tratat te incurajam sa iei in considerare cele doua unitati medicale amintite anterior. Citeste cu atentie informatiile despre fiecare clinica in parte si apeleaza la ajutorul unor medici profesionisti.