Meniu

Neurologie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de neurologie pediatrica in Bucuresti te poate ajuta cu informatii utile despre starea de sanatate a copilului tau. Pe urma, pe baza celor aflate, medicii au posibilitatea sa elaboreze un plan de tratament eficient. Din fericire, capitala iti pune la dispozitie un numar impresionant de clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea neurologi profesionisti.

De asemenea, clinicile din Bucuresti sunt dotate cu aparatura performanta, ceea ce contribuie la obtinerea unor rezultatele corecte si de calitate. In plus, medicii dispun de pregatirea necesara pentru a interactiona intr-un mod cat mai prietenos cu micii pacienti, astfel incat acestia sa aiba parte de o experienta lipsita de teama.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Bucuresti?

Atunci cand vine vorba de serviciile de neurologie pediatrica din Bucuresti, exista probabilitatea ca preturile sa difere de la o clinica la alta. De aceea, ideal este sa te interesezi in privinta lor inainte de a-l programa pe cel mic pentru o consultatie. In tabelul urmator au fost incluse preturile pentru acest serviciu, la mai multe clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrokinetic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Dr. Bran-Popescu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Participari la congrese
 • Disponibilitate online 24/7
 • Consultatii gratuite cu bilet
Dr. Burloiu
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Wi-FI gratuit
 • Curatenie
 • Program restrans
 • Personal insuficient la receptie
Medic Line
240 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 240 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Laborator propriu de analize
 • Personal nepregatit la receptie
Rosana Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparate medicale noi
 • Medic specialist
 • Contract CAS
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera consultatii de neurologie pediatrica in Bucuresti

In cadrul clinicilor prezentate in randurile de mai jos isi desfasoara activitatea medici bine pregatiti, care pot sa ofere consultatii de neurologie pediatrica in orasul Bucuresti. Cel mai important este ca micul pacient sa se simta in siguranta in timpul consultatiei, iar un medic priceput poate crea conditiile necesare in acest sens. Alege clinica pe care o consideri cea mai potrivita:

1. Centrokinetic

Clinica de top Centrokinetic ofera sprijin nu doar pe partea de recuperare medicala, ci si pe cea de neurologie pediatrica, ambele in Bucuresti. Centrul dispune de aparatura necesara pentru diagnosticarea, monitorizarea si tratarea problemelor care au de-a face cu neurologia copiilor. Mai mult decat atat, in cadrul clinicii isi practica meseria Dr. Ruxandra Aursulesei, medic specialist neurolog pediatru, cu o ampla experienta in domeniu. Tot din cadrul departamentului de neurologie mai fac parte Dr. Cosmin Pantu, medic specialist radiolog, dar si Dr. Bogdan Rotaru, medic primar neurolog. In procesul de recuperare pot fi implicati si kinetoterapeuti. Primul pas pe care trebuie sa-l faca parintii este sa-si programeze copiii la o consultatie initiala cu medicul neurolog, in cadrul careia se evalueaza starea lor de sanatate, iar mai apoi, daca este necesar, sa-i duca pe cei mici la investigatii suplimentare. Dupa tratament urmeaza si o consultatie de control.

Pretul consultatiei de neurologie pediatrica este de 250 de lei.

Principalele aspecte apreciate la activitatea clinicii Centrokinetic sunt profesionalismul, dedicatia si rabdarea personalului medical. Atmosfera este una placuta, in care pacienti de toate varstele se pot relaxa. Aceste aspecte, impreuna cu atentia la detalii, ii determina pe multi parinti sa revina la clinica alaturi de cei mici, de fiecare data cand este nevoie de un control.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Bran-Popescu  

Misiunea clinicii Dr. Cristina Bran-Popescu este de a ajuta un numar cat mai mare de pacienti, prin intermediul serviciilor de neurologie pediatrica prestate in Bucuresti. Serviciile respective pot fi efectuate contracost sau in mod gratuit, daca pacientul are bilet de trimitere fie de la medicul de familie, fie de la un specialist. Dr. Cristina Bran-Popescu a absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila in 2015, iar din anul 2020 a inceput sa lucreze ca medic specialist pe neurologie pediatrica. Trebuie mentionat faptul ca face parte din Societatea Romana de Neurologie Pediatrica si Societatea Romana Impotriva Epilepsiei. In plus, participa la comunicari si prezentari stiintifice, simpozioane si congrese, atat nationale, cat si internationale. Personalul este disponibil online 24/7, asa ca pacientii care au nevoie de sprijin pot apela oricand la aceasta clinica.

Pentru o consultatie de neurologie pediatrica, pretul este de 150 de lei.

Dr. Cristina Bran-Popescu este apreciata de mai multi parinti care si-au dus copiii la cabinetul sau ca fiind un doctor deosebit, care da dovada de empatie, rabdare si profesionalism. Informatiile obtinute in urma consultatiei sunt explicate pe intelesul tuturor, pentru a nu exista vreo nelamurire. La atmosfera placuta contribuie si amabilitatea personalului medical.

3. Dr. Burloiu  

Activitatea cabinetelor medicale Dr. Burloiu a inceput in anul 1994, iar de atunci si pana in prezent, personalul din cadrul acestora a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, pentru a oferi servicii de calitate in materie de neurologie pediatrica si nu numai in Bucuresti. De consultatii si investigatii se ocupa Dr. Carmen Burloiu, medic primar in neurologie pediatrica, doctor in stiinte medicale, dar si Dr. Madalina Leanca, medic specialist in neurologie pediatrica. Ambele cadre medicale au competenta in EEG. Programul medicilor este unul restrans, asa ca persoanele care vor sa-i duca pe cei mici la o consultatie de specialitate trebuie sa se programeze din timp.

Pentru o consultatie de neurologie pediatrica la cabinet, pretul este de 230 de lei.

Exista persoane care viziteaza cabinetul Dr. Burloiu de ani de zile, tocmai pentru ca sunt multumite de calitatea serviciilor prestate aici. Personalul medical da dovada de disponibilitate si amabilitate. In acelasi timp, multor oameni le-a fost dificil sa-i programeze pe cei mici la programare, pentru ca personalul de la receptie este insuficient.

4. Medic Line

Centrul Medical Medic Line si-a inceput activitatea in anul 2005 si odata cu trecerea timpului si-a extins echipa, in scopul de a pune la dispozitia pacientilor un portofoliu cat mai variat de servicii, inclusiv neurologia pediatrica in Bucuresti. De aceasta ramura medicala se ocupa Dr. Corina Ciobanu, medic primar si Dr. Andreea Stefan, medic specialist. Consultul este recomandat in mod deosebit copiilor care s-au nascut prematur, pentru o monitorizare cat mai eficienta a starii de sanatate. In plus, clinica ofera acces la tehnologii de cea mai buna calitate si dispune in acelasi timp de un laborator de analize propriu.

Pretul consultatiei de neurologie pediatrica variaza intre 240 si 250 de lei. In cazul unui control, tariful este intre 190 si 200 de lei.

Aspectele pe care le apreciaza cel mai mult pacientii Medic Line in ceea ce priveste activitatea centrului sunt amabilitatea si implicarea personalului medical. In acelasi timp, ei au atras atentia asupra personalului de la receptie, care este slab pregatit, iar lipsa de comunicare a dus in mai multe randuri la neintelegeri intre cele doua parti implicate.

5. Rosana Medical  

Misiunea Clinicii Rosana Medical este de a oferi pacientilor servicii integrate, pentru a-si rezolva problemele de sanatate, de la cardiologie sau dermatologie, la neurologie pediatrica, toate acestea in Bucuresti. De ultima categorie enumerata se ocupa Dr. Alexandra Faleschini, medic specialist, iar consultatia este gratuita prin intermediul biletului de trimitere. De asemenea, programarile se pot face la telefon sau online.

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei.   

Personalul medical din carul Centrului Rosana Medical care se ocupa de copii este apreciat pentru empatie, profesionalism si rabdare. Experienta este una placuta de la receptie si pana la finalizarea consultatiei propriu-zise. In schimb, au existat mai multe probleme legate de programari, care fie nu au fost inregistrate de la bun inceput, fie nu au fost respectate.

Concluzii

Prin urmare, efectuarea unei consultatii de neurologie pediatrica in Bucuresti este posibila printr-o programare la una din clinicile prezentate in randurile anterioare. Inainte de a renunta la o clinica in favoarea alteia, trebuie sa ai in vedere facilitatile pe care ambele ti le pun la dispozitie, astfel incat decizia pe care o iei sa fie cea mai potrivita pentru copilul tau!