Meniu

Neurologie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca una dintre vizitele medicale importante din viata copilului tau este cea la medicul neurolog pediatru? In Craiova, din fericire, exista o unitate medicala la care te poti adresa cu incredere pentru ca cel mic sa beneficieze de o consultatie de specialitate. Specialistii recomanda ca in primul an de viata al copilului sa se efectueze si consultatia de neurologie pediatrica, prin intermediul careia medicul poate stabili daca cel mic este sau nu clinic sanatos. Este indicat ca prima vizita la acest cabinet sa fie la varsta de trei luni. In cadrul consultatiei de specialitate, medicul masoara greutatea, inaltimea si temperatura bebelusului, verifica zona auriculara, modul in care buricul s-a vindecat, controleaza organele genitale, pielea etc. In cazul in care descopera ceva suspect, este posibil sa indrume parintele catre investigatii mult mai aprofundate, cum ar fi testul de auz si ecografia de sold. 

Partea buna este ca in Craiova exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia si in cadrul careia copilul tau va primi toate ingrijirile medicale de care are nevoie. Citeste in continuare si afla despre care unitate medicala este vorba, dar si cat de competenti sunt medicii din cadrul acesteia.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Craiova?

O alta curiozitate a parintilor cand vine vorba de consultatia de neurologie pediatrica in Craiova consta in preturile practicate pentru acest serviciu medical. Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai noi informatii, in continuare ti-am pregatit un tabel in care este inclus tariful practicat, dar si institutia medicala la care poti merge:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica Elga
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Aparaturi si echipamente performante
  • Diagnostic corect
  • Plan personalizat de tratament
  • Implicare si empatie
  • Profesionalism
  • Atmosfera prietenoasa
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de neurologie pediatrica in Craiova?

Nimic nu este mai prioritar decat sanatatea copilului, asa ca intelegem perfect motivul pentru care vrei sa te adresezi unui medic neurolog pediatru din Craiova cu o buna pregatire in domeniu, care sa efectueze toate consultatiile de specialitate necesare, inainte de a se pronunta cu privire la starea celui mic de sanatate. In continuare, iti vom prezenta toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre clinica din orasul tau care cuprinde aceasta specialitate, dar si despre cat de competenti sunt medicii, conform recenziilor si impresiilor celorlalti pacienti. Iata tot ce ar trebui sa stii:

Policlinica Elga

Policlinica Elga este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova la care poti apela cu incredere daca vrei sa faci programare pentru o consultatie de neurologie pediatrica. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Camelia Dinescu, medic specialist, competenta in electroencefalografie, in contract cu CAS. In seria sa de atributii intra desfasurarea urmatoarelor servicii: consultatie de specialitate, consultatie de control, electroencefalograma cu interpretare, certificat medical, adeverinta, diagnosticare corecta, elaborarea unui plan personalizat de tratament. Toate investigatiile si serviciile prestate in cadrul policlinicii sunt ireprosabile, datorita faptului ca aparaturile si echipamentele care se afla in dotari sunt de o performanta inalta. 

Pretul pentru o consultatie de neurologie pediatrica este de 150 lei. 

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor se declara multumiti si recunoscatori de serviciile de care au beneficiat. Multumita aparaturilor si echipamentelor performante, atat adultii, cat si copiii au posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan personalizat de tratament. In plus, echipa medicala da dovada de implicare, empatie si profesionalism, depunand toate eforturile necesare pentru a asigura o atmosfera prietenoasa. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Elga
Vezi Pareri

Concluzii

Stim cat de important este pentru tine sa apelezi la ajutorul unui medic de incredere specializat in neurologie pediatrica in Craiova. Tocmai de aceea, unitatea medicala prezentata mai sus este una dintre cele mai bune optiuni catre care iti poti indrepta atentia, mai ales daca vrei sa mergi la un medic din orasul tau, pentru a beneficia de servicii calitative. Judecand dupa impresiile celorlalti pacienti, echipa medicala din cadrul policlinicii amintite anterior este una competenta si profesionista, prioritizand insanatosirea pacientului.