Meniu

Neurologie pediatrica Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dezvoltarea neurologica a copiilor trece prin multe etape si unele dintre ele pot fi diferite ca perioada si manifestare in functie de fiecare persoana, drept pentru care parintii ar putea sa ceara expertiza unui specialist, la un cabinet de neurologie pediatrica din Valcea. Medicul neurolog va evalua anumiti parametri ai functionarii neuro-motorii a copilului, va recomanda eventuale investigatii si va pune diagnosticul corect, pentru un tratament corespunzator.

Daca nu stii unde sa mergi cu cel mic in Valcea la un cabinet de neurologie pediatrica, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor de sanatate dedicate copiilor, din oras.

Cat costa o consultatie de neurologie pediatrica in Valcea?

In general, serviciile publice de sanatate, dar si o parte a celor private, sunt gratuite pentru copii, asadar vrei sa stii cu siguranta in ce conditii poti accesa o consultatie de neurologie pediatrica in Valcea. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatii medicale catre care ar trebui sa te indrepti cu cel mic, precum si pretul practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
160 Ron
  • Pret Consultatie 160 Ron
  • Medici profesionisti
  • Tratamente eficiente
  • Timp de asteptare foarte mare
  • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la neurologie pediatrica in Valcea?

Inainte de a suna pentru o programare sau pentru a face demersurile la medicul de familie, in vederea obtinerii unei consultatii gratuite, decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, vrei sa stii la ce ai putea sa te astepti de la unitatea medicala amintita mai sus, in materie de servicii de neurologie pediatrica in Valcea. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale legate de dotarile cu echipamente medicale, competentele medicilor si opiniile pacientilor care au fost tratati anterior aici sau ale parintilor micilor pacienti.

Spitalul Judetean de Urgenta Valcea

Compartimentul de Neuropsihiatrie Infantila al Spitalului Judetean de Urgenta Valcea este unitatea medicala in cadrul caruia poti beneficia de servicii de neurologie pediatrica. Acesta functioneaza, alaturi de sectiile Boli Infectioase, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Recuperare Medicala Balneo Fizioterapie, Oftalmologie, Psihiatrie I, Psihiatrie II si Medicina nucleara, in cladirea din str. General Magheru, nr. 54, in Ramnicu Valcea, una dintre cele patru locatii ale Spitalului Judetean din oras. Vei conta aici pe experienta si pregatirea dr. Iulia Bertea, medic primar neuropsihiatrie pediatrica. Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea are o traditie indelungata in regiune, istoria sa incepand in perioada ocupatiei austriece, cand a fost organizat aici un spital (1789-1792), dupa razboi fiind pastrat cu eforturile financiare ale Episcopiei si manastirilor din zona. Serviciile de sanatate din Valcea au evoluat constant dupa acea perioada, la aceasta dezvoltare contribuind si calitatile apelor termale din regiune si aerul de munte, considerate avand calitati vindecatoare.

Pentru o consultatie contra-cost la neurologie pediatrica vei plati suma de 160 de lei. 

Opiniile pacientilor sunt impartite in legatura cu activitatea acestui spital. Pe de o parte, sunt pacienti care sunt recunoscatori pentru tratamentele primite si pentru profesionalismul medicilor. Pe de alta parte, sunt reclamate timpul foarte mare de asteptare, comportamentul lipsit de empatie al cadrelor medicale si dotarile invechite.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Valcea
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti in cautare de servicii de neurologie pediatrica in Valcea, Compartimentul de Neuropsihiatrie Infantila al Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se evidentiaza ca o optiune importanta. Este locul in care vei gasi medici bine pregatiti si experimentati, care au capacitatea de a comunica bine cu cei mici si de a lua masurile necesare pentru asigurarea unui diagnostic precis si a unui tratamentul adecvat in cazul afectiunilor neurologice ale copiilor.