Meniu

Nutritionist Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile alimentare, dieta in cazul unor afectiuni cronice, un regim sanatos pentru slabit sau pentru mentinerea greutatii optime – sunt cateva dintre situatiile in care ai nevoie de sfaturile si indicatiile unui nutritionist din Hunedoara. Daca nu stii unde sa mergi pentru o consultatie de nutritie, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii medicale din oras.

Citeste-l pana la capat pentru a afla care sunt cele mai bune solutii in Hunedoara, pentru problemele cu care te confrunti si care sunt principalele aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un specialist din proximitatea ta.

Cat costa o consultatie la nutritionist in Hunedoara?

Multe persoane pornesc de la premisa ca nu isi permit serviciile unui specialist, insa cel mai simplu este sa te informezi din timp si sa constati ca poti integra in bugetul tau o consultatie la un nutritionist din Hunedoara. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetului sau clinicii in care sunt disponibile serviciile si cat costa o consultatie la fiecare dintre unitatile medicale selectate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
249 Ron
 • Pret Consultatie 249 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atentie si rabdare fata de clienti
 • Analiza amanuntita a cazurilor
 • Nutritionist profesionist
 • Personal amabil
 • Diete cu rezultate bune
Nutridiet
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Nutritionist profesionist si bine pregatit
 • Sfaturi competente in cadrul consultatiei
 • Planuri alimentare bine intocmite
 • Atmosfera primitoare la cabinet
 • Personal amabil
CarollMed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii calitative
 • Abordare amabila si empatica
 • Dotari de ultima generatie
 • Interior curat si primitor
 • Lipsa locurilor de parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor de nutritionist din Hunedoara

Te bucura existenta unui clasament al cabinetelor de nutritionist din Hunedoara, insa ai vrea sa stii mai multe informatii despre calitatea serviciilor, calificarile specialistilor, ce iti poate oferi fiecare dintre ei si opiniile clientilor care le-au trecut pragul si au ales sa isi impartaseasca experientele prin recenziile lasate in mediul online. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanuntele de care ai nevoie si care iti vor oferi raspunsul la multe dintre intrebarile tale, pentru o decizie bine informata.

1. FitLab

Fitlab este o clinica specializata in nutritie in Hunedoara, in cadrul careia poti solicita serviciile unui nutritionist bine pregatit, care iti va oferi o consultatie initiala, online sau la cabinet, consiliere de specialitate, dieta personalizata, un plan alimentar individualizat in functie de preferintele tale si de afectiunile de care suferi si sfaturi pentru un stil de viata sanatos. Echipa care deserveste clinica este alcatuita din Stefan Chiran, nutritionist-dietetician, specialist in nutritie, si Oana Badiu, consilier in nutritie si dietetica. Clinica implineste doi ani de activitate in municipiul Hunedoara, timp in care a ajutat peste 500 de persoane sa piarda din greutatea corporala.

Pe site-ul intuitiv si prietenos cu utilizatorii al clinicii, persoanele interesate pot vizualiza lista de preturi. Pentru o consultatie initiala vei achita suma de 249 de lei. Poti beneficia insa de gratuitatea primei consultatii daca vei completa formularul de pe home page. Consultatia cu anamneza dureaza 45 de minute; la finalul ei vei primi sfaturi in vederea urmatorilor pasi. Poti accesa pachete de servicii constand in dieta pe 2 luni, la pretul de 999 de lei, sau dieta pe 5 luni, la pretul de 1999 de lei.

Clientii clinicii de nutritie sunt incantati de serviciile de calitate ale acesteia, de atentia si rabdarea cu care au fost ascultati, de analiza amanuntita a cazurilor, de profesionalismul nutritionistului, de amabilitatea personalului si de succesul pe care l-au inregistrat respectand dietele personalizate propuse de specialistul de la cabinet.

2. Nutridiet

Nutridiet este numele Cabinetului de Nutritie si Dietetica din Hunedoara, in care activeaza Bianca Popa, nutritionist absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, specializarea nutritie, si Andra Casian, consilier de somn. Serviciile cabinetului se adreseaza persoanelor de toate varstele, adulti si copii, care isi doresc un stil de viata sanatos si echilibrat, mentinerea sanatatii, planuri de diversificare a alimentatiei pentru bebelusi, un somn mai odihnitor si programe eficiente de slabit.

O consultatie la nutritionist are pretul de 200 de lei, indiferent de varsta persoanei care are nevoie de anamneza si ajutor specializat. Pentru diete si planuri de mentinere sau de scadere a greutatii, tarifele sunt personalizate in functie de fiecare caz in parte.

Clientii recomanda serviciile de calitate ale acestui cabinet, profesionalismul si buna pregatire a nutritionistului, sfaturile competente primite in cadrul consultatiei, planurile alimentare bine intocmite, atmosfera primitoare de la cabinet si amabilitatea personalului.

3. CarollMed

Cabinetul de nutritie si dietetica de la Clinica CarollMed pune la dispozitia pacientilor din Hunedoara serviciile unui nutritionist-dietetician cu experienta, Cezara Bita, care ofera aici consultatii de nutritie terapeutica, in functie de patologiile asociate, plan de dieta personalizat, lunar, consiliere pentru un stil de viata sanatos si analiza compozitiei corporale. Centrul medical a fost infiintat in anul 2016 de dr. Carollina Radu, medic primar boli infectioase, medic specialist in boli endocrine, cu activitate clinica de peste 30 de ani, si se adreseaza hunedorenilor cu analize medicale, diagnostic si tratament in 20 de specializari medicale.

Tariful pentru o prima consultatie la nutritionist este de 180 de lei. Pentru alte servicii, diete si planuri de nutritie, clinica percepe tarife in functie de programul personalizat intocmit.

Pacientii apreciaza ca la CarollMed au gasit o clinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti, o abordare amabila si empatica, dotari de ultima generatie si un interior curat si primitor. Un aspect care ar putea fi imbunatatit este legat de locurile de parcare, care lipsesc in prezent.

Concluzii

Multe pot fi motivele pentru care ai putea avea nevoie de un nutritionist din Hunedoara, insa important este faptul ca poti conta pe specialisti bine pregatiti in orasul tau, in cadrul unor cabinete si clinici moderne, cu servicii de calitate. Vei gasi aici nutritionisti-dietecieni dispusi sa iti asculte problemele, sa iti analizeze comportamentul alimentar si nevoile, sa iti ofere sfaturi competente si planuri personalizate, cu diete intocmite pentru anumite perioade, alcatuite fie in scopul intretinerii starii optime de sanatate, fie in scop terapeutic, ca adjuvant al tratamentului prescris de medic pentru diverse afectiuni.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea cabinetului de nutritie din Hunedoara, care sa iti satisfaca cel mai bine nevoile si exigentele.