Meniu

Oftalmologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet bun de oftalmologie in Arad si, desi ai trecut prin fata unor centre cu astfel de servicii specializate, resursele si timpul limitat nu ti-au permis niciodata sa descoperi care ar fi cea mai buna optiune pentru rezolvarea unei afectiuni oculare sau pentru depistarea problemelor de acuitate vizuala. Probabil acum nu mai poti amana vizita la medic, insa ai nimerit exact articolul potrivit in care vei gasi o sinteza si un ghid util despre cele mai bune clinici si cabinete de oftalmologie si optica medicala din oras.

Citeste textul pana la capt si vei afla care este cea mai potrivita destinatie in care poti gasi un medic oftalmolog bun in Arad.

Unde mergi pentru o consultatie de oftalmologie in Arad?

In functie de problema pe care o ai de rezolvat la medic, poti alege un cabinet, o clinica de oftalmologie din Arad sau un centru de optica medicala care ofera consultatii oftalmologice. In tabelul de mai jos au fost selectate cel mai bune astfel de unitati medicale, care figureaza cu denumirea lor si cu tarifele pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Optica Veszi
Clinica-Verificata
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Servicii exceptionale
 • Personal profesionist
 • Prescriptii corecte
 • Consultatii riguroase
 • Produse de calitate
Vista Vision
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor pacientilor
Optica Dr. Demian
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medic profesionist si empatic
 • Rabdare si blandete fata de pacienti
 • Produse excelente de optica
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Optica Cristi
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalismul si experienta medicului
 • Tratamente si interventii de succes
 • Preturi accesibile
 • Produse de optica de calitate
Opticlass
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Medic cu experienta
 • Tratamente eficiente
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici si cabinete de oftalmologie din Arad

Intotdeauna urmaresti cele mai ridicate standarde in ceea ce priveste serviciile medicale pe care le accesezi, lucru absolut normal fiind vorba despre sanatatea ta, iar un centru medical cu servicii de oftalmologie in Arad nu face exceptie de la aceasta exigenta. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii utile despre standardele de lucru ale clinicilor si cabinetelor din top, despre medici, aparatura si despre opiniile pacientilor care le-au calcat pragul. Vei afla, totodata, unde te poti indrepta pentru urgente de oftalmologie in Arad.

1. Optica Veszi

Traditie este cuvantul care iti vine in minte referitor la magazinul de optica medicala Optica Veszi, cu o vechime considerabila, de 85 de ani si experienta de trei generatii, in care serviciile de optica sunt sustinute de consultatii medicale amanuntite de oftalmologie. Centrul din Arad a fost infiintat in anul 1938 de opticianul Tibor Veszi, a fost nationalizat in timpul regimului comunist si redobandit de urmasii fondatorului in anul 1992, functionand neintrerupt pana azi. Centrul de optica este dotat cu aparatura performanta, pentru prescrierea computerizata de lentile, iar consultatiile se realizeaza de catre medici specialisti oftalmologi bine pregatiti. In cadrul consultatiei vei beneficia de determinarea dioptriilor, masurarea acuitatii vizuale si de keratometrie.

Consultatiile la un dr oftalmolog in Arad in acest centru sunt gratuite.

Pacientii spun ca serviciile de aici sunt exceptionale, personalul este profesionist, prescriptia ochelarilor se face foarte riguros, consultatiile sunt temeinice, iar produsele de optica sunt ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Optica Veszi
Vezi Pareri

2. Vista Vision

Clinica Vista Vision din Arad face parte dintr-o retea europeana de clinici de oftalmologie, cu centre si in Timisoara, Baia Mare si Deva. Brandul de servicii medicale a aparut pe piata privata de sanatate din tara noastra in anul 2006, din 2017 clinica din Arad avand contract de colaborare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Centrul pune la dispozitia aradenilor consultatii, consultatii pediatrice, investigatii de autorefractometrie, acuitate vizuala, examinare fund de ochi, prescriptie ochelari si lentile de contact, masurare tensiune intraoculara, camp vizual, pahimetrie, topografie, biometrie, microscopie speculara, retinografie, tomografie in coerenta optica (OCT), angiofluorografie (FAG), ecografie oculara, tomografia segmentului anterior, analiza 3D a corneei, evaluari pentru operatiile refractive, tratamente oftalmologice si interventii chirurgicale complexe, pentru cataracta, vicii de refractie, afectiuni retiniene, glaucom, strabism si altele. 

O consultatie la aceasta clinica de oftalmologie din Arad are pretul de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile clinicii si evoca experiente placute, cu servicii de calitate, medici profesionisti si solutii medicale eficiente. O lipsa de punctualitate in onorarea programarilor genereaza nemultumirea unora dintre pacienti.

3. Optica Dr. Demian

Optica Dr. Demian dispune de trei centre cu servicii de oftalmologie si optica medicala in Arad, pe strazile Crisan si Metianu si in cartierul Vlaicu. Brandul a aparut in anul 2008, firma detinatoare avand in prezent contract de colaborare cu C.J.A.S. Arad, pentru consultatii si tratamente gratuite sau compensate, care pot fi accesate de pacientii asigurati la Fondul Public de Sanatate, care prezinta un bilet de trimitere de la medicul de familie si isi inregistreaza o programare. Aparatura de ultima generatie permite diagnosticarea afectiunilor oculare pentru pacienti incepand cu varsta de 6 luni. Aradenii beneficiaza aici de consultatii oftalmologice computerizate complete, examen oftalmologic la copii mici, prescriptii ochelari, montare de lentile monofocale, bifocale si progresive, prescriptii lentile de contact moi, prescriptii lentile de contact cosmetice, investigatii de camp vizual, tonometrie, refractometrie, fund de ochi si imagistica pol anterior si posterior. Dr. Constanta Demian este medic oftalmolog, avand competente si in oftalmologia pediatrica.

Pentru o consultatie la acest doctor oftalmolog din Arad vei plati 150 de lei.

Pacientii spun ca au gasit aici servicii ireprosabile, un medic profesionist si empatic, cu rabdare si blandete fata de pacienti si produse excelente de optica. Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie pare sa fie, potrivit recenziilor, un aspect care provoaca nemultumirile pacientilor.

4. Optica Cristi

La 8 ianuarie 1990, cand abia se stinsesera focurile Revolutiei din Decembrie 1989, lua fiinta in Arad prima clinica privata specializata din Romania, Optica Cristi, cu servicii de optica medicala, oftalmologie, optometrie si chirurgie oftalmologica. Aparatura ultramoderna asigura conditiile optime pentru examinari oftalmologice complexe – tomografie in coerenta optica, angiografie-OCT, biomicroscopia polului anterior, microscopie speculara, examinarea fundului de ochi, tonometrie, ecografie, biometrie, keratometrie, perimetrie computerizata, testarea vederii culorilor, testarea cantitatii lacrimale (test Schiermer), tratamente si interventii – extractie de corpi straini corneeni, tratamente oftalmogice, examinare pentru fise auto si de angajare, operatii oftalmologice efectuate de cei mai buni chirurgi, in propria sala de interventii si tratamente laser. Dr. Crista Atilla este medic primar oftalmolog cu o vasta experienta in domeniul oftalmologiei.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie se percepe suma de 100 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de experienta inregistrata aici, de profesionalismul si experienta medicului, de tratamentele si interventiile de succes efectuate aici, de preturile accesibile, precum si de produsele de calitate de optica medicala.

5. Opticlass

Opticlass este o clinica de oftalmologie infiintata in anul 2001 de dr. Augustin Ivanescu in Timisoara, care a deschis in 2017 un centru de lucru cu acest nume si in Arad, in Bulevardul Revolutiei nr. 67. Opticlass se remarca prin experienta medicilor oftalmologi, tehnologie de ultima generatie pentru cele mai performante si precise investigatii necesare diagnosticului patologiilor oculare si problemelor de acuitate vizuala, precum si prin servicii de optica la standarde inalte. Poti gasi aici diagnostic si tratament pentru conjuctivita, glaucom, degenerescenta maculara legata de varsta, retinopatia diabetica, cataracta, keratoconus, strabism, vicii de refractie, obstructii vasculare, sindromul de ochi uscat, dezlipire de retina. De asemenea, te poti adresa aici medicilor pentru prim ajutor in caz de traumatisme oculare, deci pentru urgente oftalmologice. Se efectueaza si proceduri chirurgicale de chirurgia cataractei, chirurgie refractiva, chirurgia glaucomului si chirurgie retiniana. Dr. Augustin Ivanescu este medic primar oftalmolog, cu o bogata experienta in lucrul cu pacientii, in chirurgia oftalmologica si recunoastere internationala.

Pentru o consultatie vei achita aici suma de 200 de lei.

Pacientii recomanda clinica de oftalmologie din Arad pentru serviciile de calitate, personalul profesionist, medicul cu experienta si tratamentele eficiente efectuate aici. Unele persoane sunt nemultumite de preturile mari.

Concluzii

Nu este greu sa gasesti servicii medicale de calitate intr-un centru al excelentei in oftalmologie ca Arad, unde tehnologia de ultima generatie si specialistii de top sunt elementele cheie utilizate de clinicile, cabinetele si centrele de optica pentru a oferi pacientilor solutii personalizate pentru rezolvarea problemelor legate de afectiuni oculare sau de acuitate vizuala. De la controale de rutina, la prescriptii ochelari si pana la tratamente laser si interventii chirurgicale complexe, Aradul acopera toata gama de servicii oftalmologice si de optica medicala.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea face cea mai buna alegere a unei clinici din Arad, in functie de problema de oftalmologie care te deranjeaza.